fbpx
 

UtánpótlásMindenki játékban

2022-03-31

Csupa győzelmet ünnepelhetett U11-es zöld csapatunk a Kelen pályán rendezett Tehetségközpontok Tornáján, Nándori Imre csapata ráadásul nagy létszámban jelent meg az eseményen, és mindenkinek jutott bőven játékidő.

2021-ben az MLSZ Tehetségközponttá minősítette a Kelen SC-t, amely ezzel – a kiemelt akadémiák kivételével – szakmailag a legnívósabb utánpótlás egyesületek közé került. A Tehetségközpontoknak – így klubunknak is – ennek megfelelően nem csak különböző szakmai, vagy épp infrastrukturális feltételekhez illeszkedően kell működniük, de rendre egymással is megmérkőznek a TK-k, hogy a legfontosabb fórumon, a pályán is megmutathassák egymásnak, ki, hogyan igyekszik segíteni a gyermekek fejlődését.

A Kelen Sporttelepen megrendezett legutóbbi TK Tornán Nándori Imre U11-es csapata mellett klubunk U10-es és U9-es zöldjei is számot adtak tudásukról, és nagy öröm a Kelen számára, hogy csapataink összesen 18 mérkőzésén mindössze egyszer kaptak ki az eseményen. Az Imi bá vezette 2011-es születésűek ráadásul mindannyiszor nyerni tudtak, a Budaörs, a Budafok és a Puskás Akadémia korosztályos csapatai ellen is.

– A győzelmek is fontosak, mert minden gyerek szeret nyerni, de aminek külön örültem a torna kapcsán, hogy az összes vetélytársnál nagyobb létszámban érkeztünk meg az eseményre, és két teljes sor is pályára léphetett – kezdte értékelését a csapat vezetőedzője, Nándori Imre. – Igyekeztem a saját játékosaimból vegyes sorokat összegyúrni, hogy a fejlődésben előrébb járók, és a kisebb lemaradással küzdők egymás képességeitől függve is tudjanak egységes és tudatos játékot nyújtani, és hogy a gyerekek kevésbé bejáratott játékkapcsolatai téthelyzetben edződhessenek meg. Fontos volt emellett, hogy remek mentalitással futballoztak a gyerekek, és végig látni lehetett rajtuk, hogy tényleg a saját maguk legjobbját akarják nyújtani. Így aztán az eredmények tényleg jól mutatnak, de csak másodlagosak, mert a legfontosabb, hogy a játékosok folyamatosan fejlődjenek, és egyénileg a legtöbbet hozzák ki magukból. Nyitottnak kell lenniük arra, hogy minden nap, minden edzésen és minden meccsen van tanulni való, ehhez igyekszünk kialakítani a megfelelő mentalitást. Örülök, hogy ilyen sokan élni tudtak a lehetőséggel a játékosaim közül, továbbra is hasonló hozzáállást várok tőlük.

Nándori Imre csapata mellett a Szűcs Richárd edzette U10Z, és a Bernhardt Barbara keze alatt fejlődő U9Z is remekül szerepelt a TK Tornán, nekik szintén gratulálunk sikereikhez!

Hajrá Kelen!

SZERETNÉL TE IS CSATLAKOZNI A KELEN SC-HEZ?

KIEMELT TÁMOGATÓINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/mlsz.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/08/simple-noi-liga.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/sponsor-8.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/dvm.png

PARTNEREINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/select.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/nike.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/footballfactor.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/budair.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/ids.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/profilakt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/palbau-bt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2022/02/ujbuda-liga.png
footer_kelen_cimer

Családias közösség, folyamatos fejlődés, kiemelkedő tehetségmenedzsment – klubunk szakmai légkörét, és mindennapi hangulatát is különleges miliő jellemzi, melyben mindenki megélheti a tehetségét, legyen az játékos, edző, vagy munkatárs.

© Kelen Sport Club. Minden jog fenntartva. Készítette: a NUI Design csapata