fbpx
 
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2021/08/Kep-ovis-teljes-1.jpg

KELEN SCOVIFOCI

Élmény, labda, játék – ezen elemek köré építve tartjuk edzéseinket a fociba még épp csak belekóstoló gyermekeknek. A labdarúgás nálunk még sokkal inkább közösségi szórakozás, mint kőkemény sport, így élményalapú foglalkozásainkon keresztül igyekszünk eleget tenni az életkori igényeknek, a fejlesztés hatékonysági elvárásainak és a Kelen SC sportszakmai alapvetéseinek is. Edzéseinken külön figyelmet szentelünk annak, hogy sok mókával segítsük elő a jó hangulatot, rengeteg versennyel a játék izgalmának megélését, és következetes dicséretekkel a célirányos fejlesztést. Mindeközben a pályán kívül is több közös programot szervezünk legkisebb focistáinknak, akik csapatkorcsolyázáson, válogatott meccsnézésen, vagy épp közösségi szemétszedő akcióban is rész vettek nagyközösen, de fociztak a szülők és edzők ellen is a válogatott Telki Edzőközpontjában, és minden évben énekelnek a pályánkat meglátogató Mikulásnak is.

Az U6 csoportot (’18) és az U7 csoportot (’17) magába foglaló szekció egy nagy egységként működik, melyben minden edző segítője a másiknak, a lányok és a fiúk pedig még együtt fociznak. A csapatbontási rendszer ebben a korban nem csupán a sportszakmai, de a szociális igényeket is figyelembe véve alakul ki. Lesz arra is lehtősége az  elszántabbaknak, hogy plusz edzésen, programokon vegyenek részt, szakmai döntés alapján kaphatnak ezekre meghívót a játékosok, emellett több olyan egyesületi program is várja ovisainkat, amelyben más klubok ovisaival is egy sportos délelőttöt tölthetnek el együtt, de akár az MLSZ által rendezett edzőképzésben is szerepet vállalhatnak.

A foci alapvető elemeinek megismertetése mellett kis korosztályinknál a cél egyértelműen a boldog foci élményének biztosítása, ennek megfelelően sajátos pedagógiai érzékű edzőkkel, változatos fejlesztőgyakorlatokkal, és rengeteg játékkal várunk minden focizni kívánó lurkót!

Görgesd végig oldalunkat, és ismerd meg ovis csapatainkat!

KELEN SC OVIFOCIA CSAPATAINK STÁBJA

U6 ÉS U7 CSOPORT VEZETŐEDZŐSzabó Csaba

KELEN SCOVIS CSAPATAINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/feher-csapat.png

KELEN SCU6 CSOPORT (2018)

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/feher-csapat.png

KELEN SCU7 CSOPORT (2017)

KELEN SPORT CLUB

U6 CSOPORT (2018)

U6-os csoportunkba az idén a 2018-as születésű gyermekek jelentkezését várjuk, ahol heti 2 alkalommal a fiúk, lányok együtt tudnak sportolni, ezúttal már szükség van a bátorságra is, hiszen szülők nélkül lesznek a foglalkozások. Természetesen célunk továbbra is az, hogy mindenki nagyon jól érezze magát, és szeretettel érkezzen hozzánk minden gyermek, így a pedagógiai módszereinkkel sokat tudunk segíteni abban, hogy legtöbben már az első alkalommal igazán önfeledten sportoljanak velünk. Az edzéseken a lehető legtöbb edzőt tudjuk biztosítani ahhoz, hogy sok-sok figyelmet, segítséget megkapjanak a hozzánk érkező gyermekek, hiszen ebben a korban van szükség a legtöbb segítségre. A csoport vezetőedzője Csaba bácsi lesz, mellette az edzéseken olyan pályaedzők lesznek jelen, akik akár NBIII csapatunk tagjai is, illetve több év korosztályos tapasztalattal rendelkező edzők is, továbbá az edzőképzést is segítő mentorprogramként is működünk, így segítőink körében olyan fiatal, ambíciózus, elhivatott pályaedzők is itt lesznek, akik hosszú távon szeretnék elsajátítani a korosztályos feladatokat. Külön programokat, plusz edzéseket is biztosítani fogunk azok számára, akik meghívást kapnak az adott eseményekre.

Legfőbb célunk a futball megszerettetése, rengeteg élményjátékkal, örömmel, sok-sok segítségnyújtással. Mi készen állunk, és Ti? 🙂

Jelentkezni a fenti űrlap kitöltésével lehet, ami után mindenkivel felvesszük a kapcsolatot.

Edzések időpontjai: Kedd 16:00-17:00, Péntek 16:00-17:00 

Örömmel várunk Benneteket!

EDZÉSEKHETI MENETREND

U6 CSOPORT
1116. Bp., Hunyadi Mátyás út 56.
KEDD 16:00 - 17:00
PÉNTEK 16:00 - 17:00

KELEN SPORT CLUB

U7 CSOPORT (2017)

U7-eseinknél (2017) a mesés játékok mellett már futballspecifikusabb gyakorlatok is vannak, illetve olyan technikai versenyek, amelyekkel a gyerekek rengeteget fejlődnek, miközben megedződik versenyszellemük is. Itt a nagyarányú szórakoztató elemek mellett, már célzottan mérkőzésszituációra is képezzük játékosainkat, akik ebben a korban készen állnak arra, hogy akár egy teljes órát végigfocizzanak felhőtlen lelkesedéssel. Ennél a korosztálynál már megkezdjük a felkészítést a 4+1 játékra is, illetve számos esemény, edzőmérkőzés, kupa is színesíti majd programunkat. Azon játékosok, akiknek a fejlődési ütemük, elhivatottságuk magasabb szintet követel meg, ehhez a szakmai hátteret és az eseményeket is biztosítani fogjuk. Célunk, hogy mindenki a saját maga szintjének megfelelően a lehető legtöbbet fejlődhessen és mindezt a legnagyobb örömmel tegye. Év végéig ki fogjuk alakítani azt rendszert is, amely a következő évad csoportbontásainak alapja lesz.

Jelentkezni a fenti űrlap kitöltésével lehet, mindenkivel felvesszük a kapcsolatot. Első edzésre hozni kell háziorvosi igazolást arról, hogy a gyermek sportolhat, egészséges, akinek érvényes sportorvosi igazolása van, neki ez nem szükséges.

Edzés időpontok: Kedd 17:00-18:00, Szerda 17:00-18:00, Péntek 17:00-18:00

Várunk Benneteket szeretettel!

EDZÉSEKHETI MENETREND

U7 CSOPORT
1116. Bp., Hunyadi Mátyás út 56.
KEDD
17:00 - 18:00
SZERDA
17:00 - 18:00
PÉNTEK
17:00 - 18:00

SZERETNÉL TE IS CSATLAKOZNI A KELEN SC-HEZ?

KIEMELT TÁMOGATÓINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/mlsz.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/08/simple-noi-liga.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2022/08/tippmix.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/sponsor-8.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/dvm.png

PARTNEREINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/select.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2022/08/ziccer.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/nike.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/footballfactor.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/budair.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/ids.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/profilakt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/palbau-bt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2022/02/ujbuda-liga.png
footer_kelen_cimer

Családias közösség, folyamatos fejlődés, kiemelkedő tehetségmenedzsment – klubunk szakmai légkörét, és mindennapi hangulatát is különleges miliő jellemzi, melyben mindenki megélheti a tehetségét, legyen az játékos, edző, vagy munkatárs.

© Kelen Sport Club. Minden jog fenntartva. Készítette: a NUI Design csapata