fbpx
 

KezdőlapEgészségügyi stáb

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/01/IMG_2377.jpg

KELEN SCEGÉSZSÉGÜGYI
STÁBUNK

Egészségügyi szekciónk a sérüléstől kezdve egészen a pályára való visszatérésig végigkíséri a Kelen játékosait, akiknek nem csak a testi rehabilitációjával, de a mentális egészségével is foglalkozik, miközben kiemelt szerephez jut a fizikai teljesítmény maximalizálása, és a sérülések megelőzése is. A teljeskörűség biztosítéka stábunk összetétele, illetve a szakmai szempontok legjobb érvényesülését biztosító folyamatprotokoll, amelyet végigjárva sérült sportolóink fokozatosan és jól strukturáltan építhetik fel újra magukat, miközben a gyógyulás minden lépésénél megkapják a kellő figyelmet.

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/masszorok.png

KELEN SCHORVÁTH ESZTER &
DERZSÉNYI DORINA

MASSZŐRÖK

MASSZŐREINKRŐL

A kezelés megkezdésének első lépcsőfoka, a minden hétköznap 16:00-20:00 között a Kelen pályán elérhető masszőrkettős, akik váltásban biztosítják klubunk edzései alatt az egészségügyi ellátást. Ők azok, akikhez először kerül a sérült, és akik ott helyben ellátják játékosainkat, avagy a sérülés típusától függően továbbirányítják őket orvosunkhoz, vagy gyógytornászunkhoz.

KELEN SCDR. PAPP ESZTER

ORVOS
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/PAPPESZTER.png

ORVOSUNKRÓL

Az Országos Sportegészségügyi Intézet ortopéd-traumatológus szakorvos jelöltje, aki alapvetően az ortopédia területén dolgozik, így elsősorban a mozgásszervi panaszokkal érkező játékosok esetében kérik ki véleményét masszőreink. A doktornő szemeként és kezeként funkcionáló masszőrök csak akkor küldik kórházi ellátásra sportolónkat, ha a közösen megalkotott terápia nem hozza meg a kívánt eredményt. Így lényegében szakorvosi felügyelettel, de a kórház falaitól távol tudjuk kezelni a tartó és mozgató szervrendszer eseti problémáit.
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/BORBELYZITA.png

KELEN SCBORBÉLY ZITA

GYÓGYTORNÁSZ

GYÓGYTORNÁSZUNKRÓL

A sérülés ellátását követően – legyen az masszőri, orvosi vagy akár műtéti – a károsodás mértékétől függően kerülnek sportolóink gyógytornászunkhoz, aki a masszőrök által biztosított információk alapján keresi fel a sportolót. Zita traumatológiai történések utáni rehabilitációval, ortopédiai problémákkal, műtétre felkészítő, valamint operáció utáni gyógytornával is foglalkozik, miközben elsődleges célja, hogy a sérült olyan állapotot érhessen el, amellyel gond nélkül megkezdheti a közös munkát az erőnléti edzővel.

KELEN SCMAJOR CSONGOR

ERŐNLÉTI EDZŐ
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/MAJORCSONGOR.png

ERŐNLÉTI EDZŐNKRŐL

A gyógytorna utolsó fázisába becsatlakozó, és azt később egyedül továbbvivő erőnléti edző, a rehabilitációs folyamat záró harmadában sportág specifikus gyakorlatokkal erősíti a sérülésből visszatérő játékosokat, akik kis csoportokban dolgoznak ilyenkor. A folyamat végén tesztekkel válik kimutathatóvá, hogy a sportoló újra játékképes, és ha ezek eredménye megfelelő, a játékos visszatérhet csapata edzéseire.
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/MAJERMARIA2.png

KELEN SCMAJER MÁRIA

KOORDINÁCIÓS EDZŐ

KOORDINÁCIÓS EDZŐNKRŐL

A sportági sérülések megelőzéséhez, illetve a kondicionális és koordinációs képességek játék specifikus fejlődéséhez tesz hozzá sokat szakértelmével koordinációs edzőnk, aki utánpótlás csapatainknál dolgozik. A játék elvárásainak, és az egyéni paramétereknek megfelelő mozgáskultúra kialakítása nem csak pozitívan hat a játékelemek megvalósításának hatékonyságára, de a sérülésveszélyt is nagyban csökkenti.

KELEN SCMIHÁLYI-MARKÓ NOÉMI

SPORTPSZICHOLÓGUS
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/MIHALYI-MARKONOEMI.png

SPORTPSZICHOLÓGUSUNKRÓL

Célállítás, kommunikáció, csapatdöntés – három olyan téma, ami köré már épített csapatprogramot sportpszichológusunk, aki nem csak felnőtt együtteseinknél tart jó hangulatú foglalkozásokat, de egyéni konzultációk keretében utánpótlás játékosaink számára is elérhető. Noémi őszinte és előremutató beszélgetésekben partner úgy magánjellegű kérdésekben, mint a sportbéli teljesítmény témáiban is, így a mérkőzés alatti koncentrációs szint, vagy épp a teljesítmény maximumának elérésének kérdéseiben is. Sportpszichológusunknál az első egyéni alkalmat klubunk fizeti.
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/REPCSAKREGI.png

KELEN SCREPCSÁK REGINA

DIETETIKUS

DIETETIKUSUNKRÓL

A Semmelweis Egyetem Innovációs Igazgatóságán is dolgozó dietetikus nem csak tanul, de publikál is szakmájáról, miközben 2019-ben klubunk egészségügyi stábjába is bekerült. A szakmailag erős alapokon nyugvó és jól kommunikált étkezési szokások kialakításának céljával érkező szakember jelenleg csapatfoglalkozásokon adja át tudását, de sportpszichológusunkhoz hasonlóan nála is van lehetőség egyéni konzultációra, amely személyre szabottan jelent egy teljes körű, és ellenőrzés alatt tartott folyamatot.

TISZTELT PARTNERÜNK!

A 2020/2021-es szezonban az MLSZ, a versenyeiben(bajnokságok, kupák, FAIR PLAY CUP, Grassroots Intézményi program) szereplő sportolókat valamint, az MLSZ tagszervezeteinek sportvezetőit, edzőit és játékvezetőit is biztosítja.

A Groupama Biztosító Zrt-nek köszönhetően, opcionálisan lehetőség nyílik többféle kedvezményes biztosítási csomag megkötésére az MLSZ által szervezett bajnokságokban résztvevő sportegyesületek számára.

  • Az MLSZ és az MLSZ megyei igazgatóságok által szervezett FAIR PLAY CUP tornán résztvevők biztosításáról a tájékoztatót itt tekinthetik meg.
  • Az MLSZ és az MLSZ megyei igazgatóságok által szervezett bajnokságokban résztvevők biztosításáról a tájékoztatót itt találják meg.
  • Az MLSZ és az MLSZ megyei igazgatóságok által szervezett Grassroots Intézményi programban résztvevők biztosításáról a leírás itt érhető el.
  • Az MLSZ opcionális csomagjainak leírását itt tekinthetik meg.

SZERETNÉL TE IS CSATLAKOZNI A KELEN SC-HEZ?

KIEMELT TÁMOGATÓINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/mlsz.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/08/simple-noi-liga.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/sponsor-8.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/dvm.png

PARTNEREINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/select.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/nike.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/footballfactor.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/budair.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/ids.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/profilakt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/palbau-bt.png
footer_kelen_cimer

Családias közösség, folyamatos fejlődés, kiemelkedő tehetségmenedzsment – klubunk szakmai légkörét, és mindennapi hangulatát is különleges miliő jellemzi, melyben mindenki megélheti a tehetségét, legyen az játékos, edző, vagy munkatárs.

© Kelen Sport Club. Minden jog fenntartva. Készítette: a NUI Design csapata