fbpx
 

Utánpótlás csapataink

KELEN SC
UTÁNPÓTLÁS CSAPATAINK

Közel ezer gyermek és fiatal jár hetente többször a Kelen SC Hunyadi Mátyás úti edzőközpontjába, ahol a 3-4 éveseket még a szüleikkel együtt tréningező Tipegők csoporttól, egészen az U19-es korosztályig 800 fiú és 120 lány fejlődik játszva, rengeteg labdaérintéssel és izgalmas gyakorlatokkal. Körültekintően kiválasztott edzőinknek köszönhetően nem csak futballszakmailag fejlesztjük játékosainkat, de a társas kapcsolatok és a közösségi együttműködés terén is, miközben mindannyiuknak lehetőséget biztosítunk, hogy a képességeikhez leginkább illeszkedő szinten focizhassanak, hogy a labdarúgás mindig élmény maradhasson számukra.

Ennek megfelelően minden korosztályban indítunk kiemelt csapatot (Zöld), amelyek napi rendszerességgel edzenek, országos bajnoki rendszerben versenyeznek, képzésük pedig tervezetten arra irányul, hogy megszerezhessenek minden olyan képességet, ami a labdarúgóvá váláshoz szükséges.

A korosztályi létszámoktól függően indítunk Fehér és Piros csapatokat is. A Fehér csapatok képzésében a futball, mint szenvedély jelenik meg, mely során azok szórakoznak igazán jól, akik lelkiismeretesen végzik az edzésgyakorlatokat, és valóban dolgoznak azon, hogy izgalmas játszmákra készek, győzelemre esélyesek lehessenek. Mindeközben fehér csapatainkban biztosítunk lehetőséget az egyéni fejlődési szakaszukban kortársaikhoz képest elmaradó tehetségeknek, hogy a futball élmény aspektusát megtartva egyenlíthessék ki az ideiglenes szakmai különbségeket. Itt óvjuk meg őket attól, hogy elszakadjanak szeretett sportáguktól, illetve adjuk meg a teret, hogy elhivatott munkával szintet léphessenek.

Piros csapatainkban a hobbiszintű labdarúgáshoz, mint közösségi, szabadidős programhoz biztosítunk szervezett körülményeket, melynek része, hogy a rengeteg játékon túl szakmai képzést is kapnak a gyerekek, akik így nem csak jól szórakoznak, de fejlődésükkel arányosan egyre jobb élményekben lehet részük.

Rendszerünk sarokköve, hogy a szomszédos szintek között adott a lehetőség az átjárásra, így az idővel változó képességeknek és igényeknek megfelelően mindig a legjobb közegbe kerülhetnek játékosaink

KELEN SCUTÁNPÓTLÁS CSAPATAINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/feher-csapat.png

OVIFOCI

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/lanyok02.png

LÁNY CSAPATOK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/feher-csapat.png

ZÖLD CSAPATOK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/feher-csapat.png

FEHÉR CSAPATOK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/feher-csapat.png

PIROS CSAPATOK

SZERETNÉL TE IS CSATLAKOZNI A KELEN SC-HEZ?

KIEMELT TÁMOGATÓINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/mlsz.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/08/simple-noi-liga.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2022/08/tippmix.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/sponsor-8.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/dvm.png

PARTNEREINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/select.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2022/08/ziccer.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/nike.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/footballfactor.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/budair.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/ids.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/profilakt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/palbau-bt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2022/02/ujbuda-liga.png
footer_kelen_cimer

Családias közösség, folyamatos fejlődés, kiemelkedő tehetségmenedzsment – klubunk szakmai légkörét, és mindennapi hangulatát is különleges miliő jellemzi, melyben mindenki megélheti a tehetségét, legyen az játékos, edző, vagy munkatárs.

© Kelen Sport Club. Minden jog fenntartva. Készítette: a NUI Design csapata