fbpx
 

FelnőttA fejlődés néha fájdalmas

2022-03-29

A tavaszi játék és az őszi forma találkozása lehetne a legelőremutatóbb felnőtt férfi I. csapatunknak, amely egyre kiforrottabban és taktikusabban futballozik, ugyanakkor a játék színvonalának emelkedésével a hibák is megszaporodtak – ez utóbbi lett a csapat veszte a Veszprém ellen is.

Timári Norman góllal járult hozzá a pontszerzési esélyekhez, végül azonban csapattársaihoz hasonlóan ő sem ünnepelhetett

Komoly erőket képviselő vetélytárs látta vendégül vasárnap felnőtt férfi csapatunkat az NBIII. Nyugati csoportjának 27. fordulójában, amely során a Veszprém ellen léptek pályára Timári Normanék. A játékban egyre progresszívebb Kelen igyekezett is megrángatni a vendéglátók bajszát sőt, meglepetéseredményre készült csapatunk, amely jó játékkal rukkolt elő, de egyénileg nem nőtt fel ahhoz, amit csapatként mutatott.

A formaingadozás egyébként természetes a futballban úgy csapatszinten, mint egyénileg – ez alkalommal utóbbi bizonyult végzetesnek. Elöl és hátul is komoly hibák akadályozták a csapatjátékot, ami a fejlődés fájdalmas, de talán törvényszerű oldala. Éppen ezért nehéz értékelni a találkozót, mert szurkolóként az az ember érzése, hogy egyszerűen türelem kell a csapatnak a rutin megszerzéséhez, miközben a fejlődést látva mégis többet remélünk.

A Pető Tamás irányította Veszprém elleni 3-2-es vereség is olyan találkozó volt, ahol az igazán elfogultak joggal bízhattak a pontszerzésben, pedig egy jó erőkből álló, és komoly szakmai rutinnal rendelkező szakvezető keze alatt érő csapat hazai pályán fogadta a Kelent. Ha azt is hozzátesszük, hogy a tabella harmadik helyezettje volt a vendéglátója a tavaly még BLSZ I-es Harmati Tamáséknak, akkor akár még imponálhatna is ez a szoros eredmény.

Vezetőedzőnk azonban nyilvánvalóan többet vár játékosaitól, aminek hangot is adott.

– Bravúrra készültünk a hétvégén, szerettünk volna mindenféleképpen legalább egy pontot szerezni a dobogó harmadik helyezett csapata ellen. Két ellentétes félidőt produkáltunk, a második félidőben megmutattuk hogy miért voltak valós pontszerzési elképzeléseink, jóval férfiasabban játszottunk ebben a játékrészben. Sajnos azonban az is igaz, hogy az első félidőben az egyéni hibáink viszonylag korán nehéz helyzetbe sodortak minket és ebből csak nagyon lassan tudtunk kijönni. A következő mérkőzéseken jóval több kell tőlünk, ezzel tisztában van mindenki, és biztos vagyok benne, hogy ezt meg is tudjuk valósítani az előttünk álló fordulókban!
Felnőtt férfi csapatunk legközelebb vasárnap lép pályára hazai környezetben, ahol 16:00-ás kezdéssel ismét egy erős ellenféllel találkozik. Április harmadikán a tabella ötödik helyezettje, a Bicske lesz Harmati Tamásék ellenfele, akiket ősszel idegenben tudott felülmúlni a Kelen, így nem csak jó formában, de a visszavágástól fűtve érkeznek majd a Kelen Sporttelepre.
Legyünk együtt minél többen, és buzdítsuk győzelembe a srácokat a Bicske ellen!

Hajrá Kelen!

Fotó: Kanizsay Zoltán

SZERETNÉL TE IS CSATLAKOZNI A KELEN SC-HEZ?

KIEMELT TÁMOGATÓINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/mlsz.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/08/simple-noi-liga.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/sponsor-8.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/dvm.png

PARTNEREINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/select.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/nike.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/footballfactor.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/budair.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/ids.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/profilakt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/palbau-bt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2022/02/ujbuda-liga.png
footer_kelen_cimer

Családias közösség, folyamatos fejlődés, kiemelkedő tehetségmenedzsment – klubunk szakmai légkörét, és mindennapi hangulatát is különleges miliő jellemzi, melyben mindenki megélheti a tehetségét, legyen az játékos, edző, vagy munkatárs.

© Kelen Sport Club. Minden jog fenntartva. Készítette: a NUI Design csapata