fbpx
 

LányokKét ellentétes félidő

2022-03-29

Elcsépelt közhely a futballban, de ettől még ma is rendre így van: a kihagyott helyzetek megbosszulják önmagukat. Ez történt felnőtt női zöld csapatunk Csepel elleni bajnokiján is, amely során vezetett, támadólag futballozott, végül mégis kikapott a Kelen.

Akárcsak a Szekszárd ellen, ezúttal is győzelemre törtek Kerekes Krisztiék, a Csepel ellen azonban nem sikerült értékesíteni a helyzeteket

Négy hét szünet után múlt szombaton végre ismét pályára lépett felnőtt női zöld csapatunk, amely az új vezetőedzővel, Kun Istvánnal eddig a listavezető Szekszárd, és az élmezőnyhöz tartozó Vasas ellen is győzni tudott, így nagy reményekkel várták a lányok a Csepel elleni bajnoki mérkőzést is, ráadásul játékra éhesen.

Ennek megfelelően jól kezdtek a lányok, és a csapatkapitány, Barkóczi Bernadett révén már a hetedik percben megszerezték a vezetést, majd ezt követően is dominánsan futballoztak a teljes félidő alatt. A második játékrészre fordulva aztán úgy tűnt, hogy megtörhet ez a lendület, mert egy szerencsétlen góllal kiegyenlítettek a hazaiak. Kerekes Krisztináék viszont továbbra is igyekeztek támadólag fellépni és visszavenni a vezetést igaz, olykor túl sokan is felléptek az akciókkal, így rendre olyan területeket nyitottak a csepelieknek, amelyek nagyban megkönnyítették a támadásvezetést számukra. A kinyíló csapat a hatvanadik percig még két gólt kapott így, a kétgólos előny pedig idővel behozhatatlanná vált. A 90. percben még egyszer betaláltak a hazaiak, ezzel kialakult a 4-1-es végeredmény.

Érthető, hogy mindezek után a vezetőedző, Kun István csalódottan értékelt.  

– Jól kezdtük a mérkőzést, hisz amit elterveztünk a meccs előtt, azt meg is csináltuk, és már a hetedik percben gólt szereztünk belőle. Nem álltunk meg ezután sem, és mentünk előre a második gólért is, de csak kapufáig jutottunk, úgyhogy szűkös előnnyel, de magabiztos játékot követően mentünk szünetre. A második félidő elején aztán egy szerencsés góllal kiegyenlített az ellenfél, amire mi úgy reagáltunk, hogy még nagyobb elánnal támadtunk. A helyzeteket ugyanakkor nem tudtuk értékesíteni, az elszalasztott lehetőségek pedig megbosszulták önmagukat, hiszen a nagy támadásban hátul több helyet hagytunk az ellenfélnek, a Csepel pedig élt is ezzel.

Felnőtt női zöld csapatunk legközelebb április 2-án, szombaton hazai környezetben fogadja a tabellán hetedik ZTE csapatát a Hunyadi Mátyás úti Kelen Sporttelepen 12:00-ás kezdéssel. 

Hajrá Kelen!

Fotó: @Zsolt

SZERETNÉL TE IS CSATLAKOZNI A KELEN SC-HEZ?

KIEMELT TÁMOGATÓINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/mlsz.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/08/simple-noi-liga.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/sponsor-8.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/dvm.png

PARTNEREINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/select.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/nike.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/footballfactor.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/budair.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/ids.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/profilakt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/palbau-bt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2022/02/ujbuda-liga.png
footer_kelen_cimer

Családias közösség, folyamatos fejlődés, kiemelkedő tehetségmenedzsment – klubunk szakmai légkörét, és mindennapi hangulatát is különleges miliő jellemzi, melyben mindenki megélheti a tehetségét, legyen az játékos, edző, vagy munkatárs.

© Kelen Sport Club. Minden jog fenntartva. Készítette: a NUI Design csapata