fbpx
 

FelnőttKövetkezik a Budapest Kupa elődöntő!

2021-03-25

Magabiztosan jutott a Budapest Kupában a legjobb négy közé Harmati Tamás együttese, amely a gól nélküli első játékrészt követően tempót váltott, és végül 4-0-ra győzött a Csep-Gól elleni mérkőzésen. 

Ahogy a RAFC elleni bajnokin, úgy a Csep-Gól elleni Budapest Kupa mérkőzésen is több védő figyelmét kötötte le Timári Norman, aki a vezető gólt is megszerezte

Kelen SC – Csep-Gól FC 4:0 (0:0) – Budapest Kupa negyeddöntő
2021.03.24., szerda 15:00, Kelen SC Sporttelep

G.: Timári N. (52’), Koós B. (62’), öngól (69’), Szabó B. (90’)

S.: Szabó B. (75’), Balogh T. (82’)

P.: –

Összeállítás: Zima Á. – Módly M., Rőthy M., Egyed B. – Wild T. (Szabó B. 67’), Pintér B. ( Balogh T. 75’), Erdei A., Takács B. (Kádár M. 46’)– Timári N. (György K. 75’), Balogh B., Soós D. (Koós B. 46’)

Cserék: Monori M., Ayrton, György K., Balogh T., Szabó B., Kádár M., Koós B.

Ahogy Harmati Tamás megjósolta, a bő két hete rekordkülönbséggel megnyert bajnokival ellentétben a szerdai Budapest Kupa meccsen egy sokkal szervezettebb arcát mutatta a vendég Csep-Gól csapata, amely egészen az 52. percig remekül tartotta magát a Budapest Kupa negyeddöntőjében. A vendég csapat játékosai nem csak szervezetten és zártan védekeztek az első félidőben, de kellő dinamikával is ahhoz, hogy igazi villanás hiányában ne tudjon nagy veszélyt teremteni a kapujuk előtt a zöld mezes felnőtt Kelen.

A közös munkában erőt lelő vendégek aztán a második félidőben is koncentráltan érkeztek ki a pályára, igaz ugyanakkor, hogy a tempót váltó Kelen játékosaihoz ekkor már többször is csak késve érkeztek meg szerelni, így több kisebb szabálytalanság lassította a játékot. Az 52. percben is egy elkésett szerelési kísérlet lett a Csep-Gól veszte: a vendégek büntetőt érő belépőjét követően Timári Norman állt a labda mögé, és higgadtan értékesítette a tizenegyest. A Kelen előnyét aztán Koós Bálint egy bombagóllal duplázta meg, majd egy vendég öngól következett, így egy bő negyedórás periódus alatt eldőlt a továbbjutás sorsa. Végül aztán az utolsó szó is a hazai Kelené lett – a csereként beálló Szabó Botond a 90. percben talált be, ezzel kialakítva a 4-0-ás végeredményt.

A találkozót követően Harmati Tamás örömtelien értékelt.

– Nagyon örülünk a továbbjutásnak és a győzelemnek is! A játék képe az első perctől az utolsóig szinte ugyanaz volt: a labda nagy százalékban nálunk volt és próbáltunk támadásokat építeni, míg a vendégek jobbára csak a védekezéssel voltak elfoglalva. A mezőnyfölényünk az első játékrészben eléggé meddő volt, az igazi különbséget csak a második félidőben tudtuk ezúttal a pályára felvinni. Teljesen megérdemelten léphetünk tovább és pozitívan készülhetünk a következő fontos bajnoki mérkőzésünkre! A Csep-Gól FC csapatának pedig sok sikert kívánunk a bajnokság további részében, ha ilyen szervezetten védekeznek, akkor még meglepetéseket is okozhatnak a későbbiekben! 

Hajrá Kelen SC!

Fotó: Kanizsay Zoltán

SZERETNÉL TE IS CSATLAKOZNI A KELEN SC-HEZ?

KIEMELT TÁMOGATÓINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/mlsz.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/08/simple-noi-liga.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/sponsor-8.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/dvm.png

PARTNEREINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/select.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/nike.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/footballfactor.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/budair.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/ids.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/profilakt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/palbau-bt.png
footer_kelen_cimer

Családias közösség, folyamatos fejlődés, kiemelkedő tehetségmenedzsment – klubunk szakmai légkörét, és mindennapi hangulatát is különleges miliő jellemzi, melyben mindenki megélheti a tehetségét, legyen az játékos, edző, vagy munkatárs.

LEGFRISSEBB HÍREINK

© Kelen Sport Club. Minden jog fenntartva. Készítette: Schön Dániel