fbpx
 

FelnőttSikeres hazatérés

2021-03-22

Győzelemmel tért vissza hazai pályájára a felnőtt Kelen, amely 2-0-ra győzött a Gázgyár elleni hétvégi bajnokin a Hunyadi Mátyás úton.

A RAFC ellen még műfövön játszó Erdei András a Kelen pályán már igazi gyepen futballozhatott, és gól is szerzett

Kelen SC – ASR Gázgyár 2:0 (1:0) – BLSZ I. 20. forduló
2021.03.20., szombat 15:00, Kelen SC Sporttelep

G.: Erdei A. (23’), Pintér B. (63’)

S.: Egyed B. (84’)

P.: –

Összeállítás: Zima Á. – Módly M., Rőthy M., Egyed B. – Wild T. (Szabó B. 83’), Ayrton (Timári N. 59’) , Pintér B., Takács B. (Kádár M. 73’) – Koós B. (György K. 83’), Balogh B., Erdei A. (Balogh T. 83’)

Cserék: Monori M., Béres D., Szabó B., Balogh T., György K., Timári N., Kádár M.

A Sport11-ben játszott téli és kora tavaszi meccsek után a hétvégén visszatért saját pályájára a Harmati Tamás vezette felnőtt Kelen, amely a középmezőnyhöz tartozó ASR Gázgyár csapatát látta vendégül, és múlta felül megérdemelten, kétgólos különbséggel.

A mérkőzésen már az első félidőben nagy nyomás alá helyezte ellenfelét a felnőtt Kelen, amely nem csak több helyzetet dolgozott ki, de Erdei András révén meg is szerezte a vezetést, így egygólos előnnyel mehettek szünetre a csapatok. A második félidőben aztán Pintér Bence góljával zárta le a mérkőzést a hazai csapat, amelyben újabb ifista korú játékos mutatkozhatott be, ezúttal az alapvetően U19-es csapatunkban játszó, de még mindig csak 17 éves Balogh Tamás, aki a 83. percben léphetett pályára, így győztes meccsen mutatkozhatott be a felnőtt fociban a 2003-as születésű tehetség.

A magabiztos győzelemről Harmati Tamás is elégedetten nyilatkozott.

Gratulálok a csapatomnak az újabb győzelemhez, nagyon sportszerű mérkőzésen fontos három pontot szereztünk. Az első perctől sikerült kontroll alatt tartani a játékot, különösen az első félidőben játszottunk jól, amely során sok nagy lehetőséget sikerült kialakítani, így már a félidei vezetés is megérdemelt volt. A második félidőben már kevesebb lehetőségünk volt a gólszerzésre, de a 63. percben sikerült a második gólunkat is megrúgni, amivel tulajdonképpen el is döntöttük a mérkőzés sorsát. Külön öröm, hogy nem kaptunk gólt és hogy nem sérült meg senki, továbbá az is, hogy újabb fiatal játékosunk tudott bemutatkozni az I. csapatunkban. Ezután is csak magunkkal kell foglalkoznunk és a kitűzött célunk elérésével, a Gázgyár csapatának pedig sok sikert kívánunk a bajnokságban!

Harmati Tamásék legközelebb szombaton lépnek pályára a bajnokságban, méghozzá a Deák Ferenc “Bamba” Sporttelepen, ahol a sereghajtó Fővárosi Közterület SK vendégei lesznek. Felnőtt csapatunk ugyanakkor még a hét közben, szerdán 15:00-tól újra hazai gyepen játszhat a Csep-Gól elleni Budapest Kupa mérkőzésen.

Hajrá Kelen SC!

Fotó: Kanizsay Zoltán

SZERETNÉL TE IS CSATLAKOZNI A KELEN SC-HEZ?

KIEMELT TÁMOGATÓINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/mlsz.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/08/simple-noi-liga.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/sponsor-8.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/dvm.png

PARTNEREINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/select.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/nike.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/footballfactor.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/budair.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/ids.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/profilakt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/palbau-bt.png
footer_kelen_cimer

Családias közösség, folyamatos fejlődés, kiemelkedő tehetségmenedzsment – klubunk szakmai légkörét, és mindennapi hangulatát is különleges miliő jellemzi, melyben mindenki megélheti a tehetségét, legyen az játékos, edző, vagy munkatárs.

LEGFRISSEBB HÍREINK

© Kelen Sport Club. Minden jog fenntartva. Készítette: Schön Dániel