fbpx
 

FelnőttIgazi rangadó, igazságos döntetlen

2021-03-16

A Pénzügyőr – Kelen párosításból egyik együttes sem vesztett mérkőzést 2021-ben a BLSZ I. hétvégi rangadóját megelőzően, és az izgalmasra sikerült 2-2 után továbbra is veretlen az idén mindkét csapat.

 

Az ősszel rendszeresen, így a Közterület ellen is betaláló Balogh Bence visszatért a góllövő formájához, és a hétvégén zsinórban második meccsén vette be az ellenfél kapuját

Pénzügyőr SE – Kelen SC 2:2 (1:1) – BLSZ I. – 19. forduló
2021.03.13., szombat 14:30 Pénzügyőr SE Kőér utcai Sporttelepe

G.: Timári N. (37’), Balogh B. (65’)

S.: Kertai D. (22’), Soós D. (35’), Balogh B. (89’)

P.: –

Összeállítás: Zima Á. – Kertai D. ( György K. 49’), Rőthy M., Egyed B. – Wild T., Ayrton, Erdei A., Takács B. – Timári N. (Koós B. 46’), Balogh b., Soós D.

Cserék: Monori M., György K., Koós B., Balogh T., Béres D., Módly M., Szabó B.

A BLSZ I. hétvégi rangadóján a listavezető Kelen és a harmadik helyen álló Pénzügyőr játszott egymás ellen a X. kerületi Kőér utcai sporttelepen, ahol két olyan együttes mérkőzött meg egymással, amely idén még veretlen. A tabellán elfoglalt helyezés és a jó forma izgalmas találkozót ígért, és nem is kellett csalódnia se a játékosoknak, se a stábtagoknak, hiszen klasszikus rangadóvá vált a mérkőzés.

A 28. percben a hazaiak szereztek vezetést, amit még a félidő vége előtt kiegyenlített a Kelen, Timári Norman gólja révén. A sárga lapokkal is tarkított első félidőt követően a második játékrészben már a vendég Kelen jutott előnyhöz, Balogh Bence góljával a 65. percben 1-2 volt az állás. Harmati Tamás erőre kapó csapata ezt követően akár el is dönthette volna a mérkőzést, de kimaradtak a helyzetek, végül a 82. percben jött a bajnoki góllövőlista éllovasa, Borbély Bence, aki kiegyenlített.

A 2-2-vel végződő találkozó igazi rangadó volt, amelyet Harmati Tamás is igazságos döntetlenként értékelt.

Igazi rangadó volt, mindkét csapat törekedett a győzelemre, de egyik sem tudta megragadni a lehetőséget, így igazságos pontosztozkodás történt. A minimális célkitűzésünket ezzel a döntetlennel elértük a jó formában lévő Pénzügyőr SE ellen. A mérkőzésen történt sérülések miatt, kicsit bele kellett nyúlni a csapatba, többen olyan szerepben tűntek fel, ahol idáig nem igazán, így nem is lehetek teljesen elégedetlen az eredménnyel. Azt azonban sajnálom, hogy 2-1-es vezetésnél kihagytuk mindkét meccslabdánkat. A következő hetekben remélem egyre többen lesznek hadra foghatóak, és szépen lassan kiegészülünk, mert nagyon fontos időszak elé nézünk és folytatnunk kell a jó sorozatainkat!

Hajrá Kelen SC!

Fotó: Kanizsay Zoltán

SZERETNÉL TE IS CSATLAKOZNI A KELEN SC-HEZ?

KIEMELT TÁMOGATÓINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/mlsz.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/08/simple-noi-liga.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/sponsor-8.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/dvm.png

PARTNEREINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/select.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/nike.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/footballfactor.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/budair.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/ids.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/profilakt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/palbau-bt.png
footer_kelen_cimer

Családias közösség, folyamatos fejlődés, kiemelkedő tehetségmenedzsment – klubunk szakmai légkörét, és mindennapi hangulatát is különleges miliő jellemzi, melyben mindenki megélheti a tehetségét, legyen az játékos, edző, vagy munkatárs.

LEGFRISSEBB HÍREINK

© Kelen Sport Club. Minden jog fenntartva. Készítette: Schön Dániel