fbpx
 

Fontos győzelem

2021.02.22.

A döntetlennel zárt őszt követően győzelemmel indult a tavasz a felnőtt Kelen számára, amely Timári Norman és Soós Dávid góljaival nyert 2-0-ra a RAFC ellen.

Kötelező jelleggel nyert a RAFC ellen a Timári Norman vezette felnőtt Kelen, amelynek ugyanakkor nem volt könnyű dolga a mérkőzésen

Kelen SC – RAFC 2:0 (2:0) – BLSZ I. – 16. forduló
2021.02.20., szombat 13:00, Sport 11

G.: Timári N. (16’), Soós D. (24’)

S.: –

P.: Pintér B. (90’)

Összeállítás: Zima Á. – Megyesi T. (Szabó B. 80’), Rőthy M., Módly M. – Wild T., Ayrton, Pintér B., Takács B. (Kádár M. 46’) – Timári N. (Balogh B. 46’), Soós D. (György K. 80’), Erdei A. (Koós B. 39’)

Cserék: Monori M., Egyed B., György K., Balogh B., Kádár M., Koós B., Szabó B.

A REAC elleni igazságos döntetlent követően a rákosszentmihályi RAFC volt a felnőtt Kelen csapatának vendége az első tavaszi bajnoki fordulóban, Harmati Tamásék pedig már az első félidőben eldöntötték a mérkőzést és végül két góllal nyertek.

Fontos győzelem volt ez, hiszen így továbbra is megmaradt klubunk négypontos tiszta előnye a tabella első helyén, az Unione elleni rangadón győző Csepel előtt. A góllövőlistát holtversenyben vezető Timári Norman ugyanakkor érdekes módon gólja ellenére is lecsúszott a képzeletbeli dobogó második helyére, hiszen a Pénzügyőrben játszó Borbély Bence kétszer is betalált a Fővárosi Vízművek ellen.

A bajnokság második felére fordulva tehát egyre kuszábbak a szálak és láthatóan élesedik a verseny, az azonban továbbra is önbizalmat adhat csapatunknak, hogy nem csak magabiztosan vezeti a bajnokságot, de a legkevesebb kapott gól mellett a legtöbbet szerezte (GK: +35), illetve hogy az irányító, Kasza Dániel hiányában is megvannak a csapat vezéregyéniségei, akik üzembiztosan termelik a gólokat.

Újra betalált Soós Dávid is, aki immár nyolcadik alkalommal zörgette meg az ellenfelek hálóját a bajnokságban

A cél tehát továbbra is adott, a csapat ehhez mérten hozza is az eredményeket, azonban a feljutásig vezető úton nem minden lépés egyszerű, így a mostani, győzelemmel zárult találkozó sem volt éppen sétagalopp vezetőedzőnk, Harmati Tamás szerint. 

Komolyan készültünk az első tavaszi bajnoki mérkőzésünkre, magunk miatt is, de természetesen a RAFC miatt is, akik az utolsó fordulókban több csapattól is pontokat tudtak szerezni, ráadásul három nappal korábban győzelemmel fejezték be az őszi szereplésüket. Ebben a koncentrált szellemiségben léptünk pályára és viszonylag gyorsan sikerült is eldönteni a mérkőzést, így próbáltuk másra is felhasználni ezt a kilencven percet. Az igazsághoz hozzátartozik azonban, hogy nem minden célunkat tudtuk megvalósítani, így nem lehetek teljesen elégedett. A megszerzett három pontnak azonban örülünk, a hibáinkból pedig tanulni fogunk!

Hajrá Kelen!

Fotók: Kanizsay Zoltán

SZERETNÉL TE IS CSATLAKOZNI A KELEN SC-HEZ?

KIEMELT TÁMOGATÓINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/mlsz.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/08/simple-noi-liga.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2022/08/tippmix.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/sponsor-8.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/dvm.png

PARTNEREINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/select.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2022/08/ziccer.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/nike.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/footballfactor.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/budair.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/ids.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/profilakt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/palbau-bt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2022/02/ujbuda-liga.png
footer_kelen_cimer

Családias közösség, folyamatos fejlődés, kiemelkedő tehetségmenedzsment – klubunk szakmai légkörét, és mindennapi hangulatát is különleges miliő jellemzi, melyben mindenki megélheti a tehetségét, legyen az játékos, edző, vagy munkatárs.

© Kelen Sport Club. Minden jog fenntartva. Készítette: a NUI Design csapata