fbpx
 

FelnőttIgazságos döntetlen az őszi szezon zárásaként

2021-02-08

Nem vállalt felesleges kockázatot, de mindent kiadott magából felnőtt férfi csapatunk, amely az őszről elhalasztott utolsó párharcában a REAC ellen játszott 1-1-es döntetlent.

Elégedetten zárhatta a szezon első körét Harmati Tamás, akinek az irányításával immár zsinórban 160 napja vezeti a bajnokságot a Kelen

Kelen SC – REAC 1:1 (1:1) – BLSZ I. – 14. forduló
2021.02.06., szombat 13:00, Sport 11 Sport és Szabadidőközpont

G.: Timári N. (42’)

S.: Soós D. (44’), Kertai D. (76’), Wild T. (87’)

P.:

Összeállítás: Zima Á. – Kertai D., Rőthy M., Egyed B. – Wild T., Ayrton, Erdei A., Módly M. – Lukács R., Soós D. (Koós B. 59’), Timári N.

Cserék: Monori M., Takács B., Balogh B., Kádár M., Koós B., György K., Pintér B.

Február hatodikán, szombaton a REAC elleni, őszről elmaradt mérkőzés pótlásával zárult az őszi szezon a felnőtt Kelen számára, amely mindössze kétszer vesztett pontot a bajnoki versenyfutásban, és a döntetlen ellenére is magabiztosan vezeti a sorozatot.

A szitáló ködben megrendezett mérkőzésen több hiányzója is volt a Kelennek, amely a gólgyáros Balogh Bence kisebb sérülése mellett a korábban épp a REAC színeiben futballozó Kasza Dánielre sem számíthatott, aki viszont a legjobb forgatókönyv szerint is csak az NBIII-ban tér majd vissza csapatunkba. Szintén a padról tekintette meg a találkozót a nem rég visszatért Kádár Máté, aki ezúttal nem kapott szerepet a hangulatában parázs, de játékban kissé tompa mérkőzésen. A vezetőedző, Harmati Tamás szavai szerint ez tudatos döntés volt.

– Nem akartunk se buta, se felesleges kockázatot vállalni azzal, hogy sürgetjük egy-két játékosunk idő előtti visszatérését. Ugyanakkor ez a tudatosság a pályán is megmutatkozott, és végig stabilan futballoztunk még akkor is, amikor a mérkőzés utolsó időszakában már az ellenfél térfelén folyt a játék. 

Igazságos döntetlen a parázs hangulatú mérkőzésen

A stabilitás viszont szombaton csak egy döntetlent ért, igaz hátrányból állt fel csapatunk, és egyáltalán nem kell szégyenkeznie, hiszen továbbra is éllovasa a sorozatnak.

A látottak alapján igazságos döntetlen született, mindkét csapat próbálta a maximumot kihozni magából – folytatta Harmati Tamás. – A mi játékunk a mai napon egy kicsit lassabb volt, nem tudtunk annyi lehetőséget teremteni maguknak az ellenfél kapuja előtt, mint amennyit szerettünk volna. A csapat hozzáállása azonban abszolút rendben volt, ami ma bennük volt, mind kiadták magukból a srácok, úgyhogy nem lehetünk elégedetlenek az egy pont megszerzésével. Természetesen egy kis csalódottság azért mindenkiben van az eredmény miatt, hiszen mi mindig nyerni szeretnénk, de biztos vagyok benne hogy a jövőben tovább tudunk még fejlődni, gyorsabb lesz a játékunk és a támadó harmadban is több helyzetet tudunk kialakítani.

A REAC elleni döntetlennel tehát lezárult a 2020/2021-es szezon őszi szakasza, ami elég nagy magabiztosságot kölcsönözhet Harmati Tamás játékosainak.

– Összességében jó őszi szezont zártunk 13 győzelemmel, 1 döntetlennel és 1 vereséggel, amihez gratulálok a játékosaimnak és a kollégáimnak, egyben köszönöm is mindenki munkáját! Készülünk tovább a tavaszi szezonra, hogy elérjük a céljainkat az idény végeztével!

A feljutás felé vezető úton a következő állomás – egy hét szünetet követően – február 20-án, szombaton a RAFC elleni mérkőzés lesz. 

Hajrá Kelen!

Fotók: Kanizsay Zoltán

SZERETNÉL TE IS CSATLAKOZNI A KELEN SC-HEZ?

KIEMELT TÁMOGATÓINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/mlsz.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/08/simple-noi-liga.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/sponsor-8.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/dvm.png

PARTNEREINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/select.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/nike.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/footballfactor.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/budair.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/ids.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/profilakt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/palbau-bt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2022/02/ujbuda-liga.png
footer_kelen_cimer

Családias közösség, folyamatos fejlődés, kiemelkedő tehetségmenedzsment – klubunk szakmai légkörét, és mindennapi hangulatát is különleges miliő jellemzi, melyben mindenki megélheti a tehetségét, legyen az játékos, edző, vagy munkatárs.

© Kelen Sport Club. Minden jog fenntartva. Készítette: a NUI Design csapata