fbpx
 

UtánpótlásA szezon eddigi legjobb játéka

2021-02-07

Egészen elképesztő szezont produkál a Kun István vezette U14-es zöld Kelen, amely a rivális Főnix Gold FC elleni sikerével immár mindegyik bajnoki versenytársát legyőzte a szezonban.

Örömittas srácok egy nagy győzelem után

Az őszről elhalasztott utolsó mérkőzésén a Kelen pályán fogadta U14-es zöld együttesünk a Főnix Gold FC csapatát, amely Kun Istvánék legnagyobb kihívója a bajnoki versenyfutásban. A székesfehérvári egyesület a mérkőzés előtt öt ponttal volt lemaradva csapatunktól, miközben a legtöbb gólt szerezték, egyúttal a bajnokság legjobb gólkülönbségével is ők büszkélkedhettek igaz, kétszer is vesztettek már az idényben pontokat ellentétben a Kelennel, amely minden korábbi meccsét megnyerte.

Ehhez mérten remek tempóban kezdődött a mérkőzés, hiszen a kezdőrúgás után rögtön helyzettel jelentkezett a vendég csapat, majd a Kelen válaszolhatott volna több ízben is góllal, de itt is, ott is kimaradtak a helyzetek. A párharcokban is éles mérkőzésen nagy sebességnél is jól járt a labda, pedig épp a tempó miatt rengeteg volt a csines megoldás. A 32. percben aztán egy szögletet követően Bittera Buda révén szerezte meg a vezetést a Kelen, így 1-0-s állásnál, minimális, de nem megnyugtató előny birtokában pihenhettek meg a félidőben.

– A szünetben átbeszéltük a folytatást, kinek mit kellene csinálnia kezdte nyilatkozatát Kun István, vezetőedző. – Ez elég jól alakult, hiszen az 50. percben egy szép támadás végén sakk-mattig kijátszva a helyzetet megdupláztuk az előnyünket. Ezt követően a vendégek mindent megtettek a szépítő gólért, azonban a védelmünk jól állta a sarat. Ebből a beszorított helyzetből egy újabb góllal tudtunk kiszabadulni és ezzel el is dőlt a mérkőzés sorsa.

Nem láthatták azonban szurkolók se Herczeg Zalán, se Szűcs Dominik gólját, hiszen továbbra is zárt kapuk mögött zajlanak a mérkőzések.

Nagyon sajnáljuk, hogy zárt kapuk mögött kellett lejátszani ezt a találkozót, hiszen mindkét fél szurkolói nagyon várták már a meccset, amit ráadásul valószínűleg jó szájízzel néztek volna, mert remek tempóban zajlott, éles megoldásokkal. Gratulálok a csapatnak a szezon eddigi legjobb játékához! – zárta gondolatait Kun István.

A Főnix Gold FC 3-0-s legyőzésével pedig immár mindegyik bajnoki versenytársát legyőzte a szezonban az U14-es zöld Kelen, amely 100%-os győzelmi mutatóval, +120-as gólkülönbséggel vezeti bajnokságát, és az első helyről várhatja a tavaszi visszavágókat.

Kelen U14z-Főnix Gold FC 3:0 (1:0)
MLSZ U14-es Regionális bajnokság Közép-Nyugat 14. forduló – Kelen SC Sporttelep – 2021.02.06.

Játékoskeret: Szentkirályi Sz., Szarka D., Turi B.; Galyas D., Szendrei T., Szűcs D., Miszlai L., Lukács B., Szendi Á., Herczeg Z., Bittera B., Horváth B., Pietsch M., Bene M., Tánczos A., Szűcs G., Kovács L.

Gólszerzők: Bittera (’32); Szűcs D. (’50); Herczeg (’71)

Gratulálunk fiúk, hajrá Kelen!

SZERETNÉL TE IS CSATLAKOZNI A KELEN SC-HEZ?

KIEMELT TÁMOGATÓINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/mlsz.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/08/simple-noi-liga.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/sponsor-8.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/dvm.png

PARTNEREINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/select.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/nike.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/footballfactor.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/budair.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/ids.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/profilakt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/palbau-bt.png
footer_kelen_cimer

Családias közösség, folyamatos fejlődés, kiemelkedő tehetségmenedzsment – klubunk szakmai légkörét, és mindennapi hangulatát is különleges miliő jellemzi, melyben mindenki megélheti a tehetségét, legyen az játékos, edző, vagy munkatárs.

© Kelen Sport Club. Minden jog fenntartva. Készítette: Schön Dániel