fbpx
 

FelnőttRangadóval indul a tavasz

2021-02-01

Két intenzív meccsel, és csupa győzelemmel zárta felkészülését a felnőtt Kelen, amely szombaton a régi nagy vetélytárs, REAC ellen kezdi meg a 2021-es tétmeccsek sorát.

A hosszú sérülésből visszatért Kádár Máté az egyre gyarapodó játékpercek után a hétvégén gólt is szerzett

Vecsési FC – Kelen SC 1:2 (1:0)
2021.01.27., szerda 18:30, Vecsés Sportcentrum

G.: Soós D., Balogh B.

Összeállítás: Zima Á. – Kertai D., Megyesi T., Egyed B. – Wild T., Ayrton, Módly M., Takács B. – Koós B., Timári N., Erdei A.

Csereként pályára lépett: Monori M., Lukács R., Soós B., Balogh B., Kádár M., György K.

Vasas U19 – Kelen SC 0:2 (0:1)
2021.01.30., szombat 14:00, Fáy u.

G.: Lukács R., Kádár M.

Összeállítás: Zima Á. – Egyed B., Kertai D., Takács B. – Wild T., Rőthy M., Ayrton, Módly M. – Lukács R., Soós D., Timári N.

Csereként pályára lépett: Monori M., Kádár M., György K., Koós B., Erdei A., Balogh B., Balogh T., Béres D.

A tavaszi rajt előtti utolsó héten két mérkőzésen is pályára lépett a felkészülési időszak célegyenesébe forduló felnőtt férfi Kelen, amely a Pest megyei első osztályt vezető Vecsés, majd a kiemelt U19-es bajnokságban éllovas Vasas U19 vendégeként is győzni tudott.

Utóbbi mérkőzésen ismét pályára léphetett felnőtt csapatunk tízese, Kádár Máté, aki hosszú sérülését követően egyre több játékpercet kapott a téli felkészülési mérkőzéseken, a Vasas kapujába pedig be is talált, így több, mint egy évet követően szerzett ismét gólt.

– Egészen extra érzés volt újra átélni a gólszerzés örömét, de már azt is nagyon régóta vártam, hogy újra a csapat tagja lehessek, együtt edzhessünk, egy mezben játszhassunk, egymást hajtsuk a pályán. Élmény újra játszani, és a felkészülés alapján úgy látom, hogy tavasszal is az lesz.

Persze nem csak a visszatért Kádár Mátéra, hanem – a játékot és a hozzáállást tekintve – lényegében mindenkire számíthat felnőtt csapatunk vezetőedzője, Harmati Tamás, akinek az együttese a régi rivális REAC ellen kezdi meg a tavaszt.

– A héten sikerült két nagyon jó mérkőzéssel lezárni a rövid felkészülésünket. Szerdán a Vecsés FC látott vendégül bennünket, akik szintén az első helyen várják a bajnokság folytatását. Elég intenzív meccs volt, főleg az első játékrészben. Szombaton az U19-es bajnokság éllovasa várt minket, és a látottak alapján nem is véletlenül állnak a tabella élén a vesztett pontokat tekintve, így maximális erőbedobásra kényszerítettek bennünket minden pillanatban, a pálya minden területén. A két meccs alatt mindenki közel olyan terhelést kapott mint, amilyet terveztünk, sajnos a kisebb sérülések nem kerültek el minket, de a mutatott játék és az elért eredmények bizonyítják azt, hogy bárki, bármikor bevethető a csapatomban. Úgy érzem készen állunk az előttünk álló feladatokra és ezt pár nap múlva már bizonyíthatjuk is a REAC csapata ellen!

Február 6-án szombaton tehát indul a tavaszi szezon, hajrá Kelen!

Fotó: Kanizsay Zoltán

SZERETNÉL TE IS CSATLAKOZNI A KELEN SC-HEZ?

KIEMELT TÁMOGATÓINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/mlsz.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/08/simple-noi-liga.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/sponsor-8.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/dvm.png

PARTNEREINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/select.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/nike.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/footballfactor.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/budair.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/ids.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/profilakt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/palbau-bt.png
footer_kelen_cimer

Családias közösség, folyamatos fejlődés, kiemelkedő tehetségmenedzsment – klubunk szakmai légkörét, és mindennapi hangulatát is különleges miliő jellemzi, melyben mindenki megélheti a tehetségét, legyen az játékos, edző, vagy munkatárs.

LEGFRISSEBB HÍREINK

© Kelen Sport Club. Minden jog fenntartva. Készítette: Schön Dániel