fbpx
 

FelnőttBiztató játék remek eredménnyel

2021-01-25

A felkészülési időszakokban, így most télen is a csapat saját játékának tökéletesítése a cél, az csak ráadás, hogy magasabb osztályú ellenfelekkel szemben is győzni tud felnőtt férfi együttesünk.

A bajnokságban is gólerős védő, Kertai Dániel is betalált a Dabas-Gyón ellen

Dabas-Gyón FC – Kelen SC 1:2 (1:0) –  barátságos mérkőzés
2021.01.23., szombat 11:00, Dabas-Gyón FC Sporttelep

G.: Kertai D., Timári N.

Összeállítás: Zima Á. – Egyed B., Kertai D., Németh Á. – Wild T., Soós D., Ayrton, Erdei A., Timári N. – Balogh B., Lukács R.

Csereként pályára lépett: Monori M., Takács B., Koós B., Kádár M., György K., Megyesi T., Módly M.

2021-ben már másodjára lépett pályára felkészülési meccsen Harmati Tamás csapata, amely szombaton az NBIII Közép-csoportjának középmezőnyéhez tartozó Dabas-Gyón ellen fordított hátrányból és nyert 2-1-re idegenben.

A BLSZ I. osztályába a tavalyi, félbeszakított szezon közben visszacsúszó felnőtt Kelen már a 2020/2021-es szezon kezdetekor kijelölte magának a célt: vissza kell jutni az országos harmadosztályba. A cél eléréséhez az őszi menetelés is elég jó alapot adott, a tavaszi idényre fordulva pedig úgy tűnik, hogy Harmati Tamásék már most jó esélyekkel kezdhetik meg párharcaikat a magasabb osztályú ellenfelekkel szemben is.

A dabasi mérkőzés előtt ugyanis a másodosztályú Budaörs ellen is győzött együttesünk – akkor 2-0-ra – miközben megsüvegelendő, hogy NBII-es és NBIII-as meccspartnerünknek is sikerült két gólt rúgnunk. Kiemelendő ugyanakkor, hogy az edzőmérkőzések nem tétmeccsek, így érdemes a helyén kezelni őket, mégis reménykeltő, hogy az egyre jobban összeérő játék mellett a hatékonyság is új szintre emelkedett. Hasonlóan látja csapatunk vezetőedzője, Harmati Tamás is. 

– Az eredmény ebben az időszakban nem a legfontosabb, természetesen jó érzés nyerni, de abszolút reálisan értékeljük a mérkőzést, tudjuk, hogy mi, mikor és miért történt a pályán. Az igazán fontos az a 90 perc tartalma volt, ami nagyon hasznos információkkal szolgált számunkra minden szempontból. Az első 45 percben egy-egy egyéni teljesítmény, villanás volt kiemelhető, míg a második játékrészben már csapatszinten is voltak biztató jelek a jövőre nézve. Gratulálok a hazai csapatnak, akik remek első félidőt produkáltak, és sok sikert kívánok nekik!

Hajrá Kelen!

Fotó: Kanizsay Zoltán

SZERETNÉL TE IS CSATLAKOZNI A KELEN SC-HEZ?

KIEMELT TÁMOGATÓINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/mlsz.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/08/simple-noi-liga.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/sponsor-8.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/dvm.png

PARTNEREINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/select.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/nike.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/footballfactor.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/budair.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/ids.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/profilakt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/palbau-bt.png
footer_kelen_cimer

Családias közösség, folyamatos fejlődés, kiemelkedő tehetségmenedzsment – klubunk szakmai légkörét, és mindennapi hangulatát is különleges miliő jellemzi, melyben mindenki megélheti a tehetségét, legyen az játékos, edző, vagy munkatárs.

© Kelen Sport Club. Minden jog fenntartva. Készítette: Schön Dániel