fbpx
 

FelnőttErőltetett menet

2021-05-10

Harmati Tamásék tizenegy nap alatt negyedik mérkőzésüket játszották szombaton, a sorozatot pedig a Vízművek csapata foglalta keretbe, amelyet április 28-án még kiejtett a kupából a Kelen, május 8-án viszont képes volt a visszavágásra a bajnokságban.

 

Kemény meccsterhelésen van túl a Kelen, de Pintér Bencéék szeretik a kihívásokat

Fővárosi Vízművek SK – Kelen SC 2:0 (1-0) BLSZ I. 27. forduló
2021. május 8. 16:30 – FMSK Sporttelep

Összeállítás: Zima – Egyed, Rőthy, Módly – Wild, Pintér, Erdei, Kádár – Koós, Timári, Soós

Cserék: Monori, Takács, Balogh T., Balogh B. (46’ Soós); György (79’ Kádár); Ayrton (73’ Koós)

A jelenleg Mészöly Géza vezette Vízművek már ősszel, a szakvezető decemberi érkezése előtt is egy izgalmas mérkőzést játszott a Kelennel, a találkozó során pedig már akkor is bizonyította az együttes, hogy nem véletlenül képes rendre meglepetést okozni. A jelenlegi dobogósokkal egyaránt izgalmas, ki-ki mérkőzéseket játszott a bajnokságban, így az elmúlt két hétben komoly meccsterhelést felvevő Harmati Tamásékra is nehéz feladat várt.

Az április 28-án a Vízművek, május 1-én pedig az Építők, ellen játszó Kelen ugyanis a most szombati mérkőzés előtt három nappal, május 5-én még egy elég fontos összecsapáson volt kénytelen szerepelni: a 120 percesre nyúló Budapest Kupa döntőben viszont minden percnyi küzdelem megérte. Eközben a mérkőzésre nevezett hat cserejátékosból négyen is tinédzserek még a Kelennél, így sok összetevője volt annak, hogy ezúttal kissé tompán játszott a friss Budapest Kupa győztes együttes.

Harmati Tamásék ugyan több helyzetet is kidolgoztak, ezen a mérkőzésen nem voltak hatékonyak az ellenfél kapuja előtt, így elsősorban a mostani hiba kijavítására irányította a fókuszt a vezetőedző.

Nagyon sajnáljuk, hogy ezúttal nem sikerült pontokat vagy legalább pontot szereznünk. A játékosaim mindent megtettek, hogy sikeresek legyünk, de a mai napon a frissesség hiányzott a játékunkból, ami leginkább a kapuk előtt megoldásokban mutatkozott meg. Megvoltak a lehetőségeink ahhoz, hogy megnyerjük a mérkőzést, de nem tudtunk élni velük. A fáradtság a játékosok részéről érthető, hiszen 11 nap alatt ez volt a negyedik mérkőzésünk. Most a legfontosabb, hogy a csapat kipihenje magát és akkor a következő bajnokin már újra jó állapotban tudunk pályára lépni. Biztos vagyok benne, hogy ott már nem lesz gond a helyzetek kihasználásával sem!

Felnőtt I. csapatunk legközelebb május 15-én, szombaton a SZAC ellen lép pályára 16:30-as kezdéssel a Kelen Sporttelepen.

Hajrá Kelen!

Fotó: Kanizsay Zoltán

SZERETNÉL TE IS CSATLAKOZNI A KELEN SC-HEZ?

KIEMELT TÁMOGATÓINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/mlsz.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/08/simple-noi-liga.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/sponsor-8.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/dvm.png

PARTNEREINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/select.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/nike.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/footballfactor.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/budair.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/ids.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/profilakt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/palbau-bt.png
footer_kelen_cimer

Családias közösség, folyamatos fejlődés, kiemelkedő tehetségmenedzsment – klubunk szakmai légkörét, és mindennapi hangulatát is különleges miliő jellemzi, melyben mindenki megélheti a tehetségét, legyen az játékos, edző, vagy munkatárs.

© Kelen Sport Club. Minden jog fenntartva. Készítette: Schön Dániel