fbpx

Töltés

 

FelnőttRevans csúcsformában

2021-05-17

Hat góllal vágott vissza a meglepő, őszi vereségért a SZAC-nak a felnőtt férfi Kelen, amely csúcsformában várja a szerdai, Csepel FC elleni rangadót.

A Kelen három gólgyárosa vitte közelebb hármas céljához klubunkat a szombati mérkőzésen

 

Kelen SC – 1908 SZAC Budapest 6:0 (1:0) – BLSZ I. – 28. forduló
2021.05.15., szombat 16:30, Kelen SC Sporttelep

G.:  Timári N. (19′), Balogh B. (51’; 78’), Soós Dávid (54’; 88’; 89’)

S.: Timári N. (21’), Takács B. (82’)

P.: –

Összeállítás: Zima Á., Wild T., Egyed B., Módly M. (Takács B. 74’), Ayrton, Pintér B., Kádár M. (Béres D. 84’), Koós B. (György K. 80’), Timári N., Soós D., Balogh B. (Balogh T. 80’)

Cserék: Monori M., Takács B., Balogh T., Rőthy M., György K., Erdei A., Béres D.

Harmati Tamás több játékosa is csúcsformával rukkolt elő az utóbbi napokban, így nem meglepő, hogy magabiztos és közönségszórakoztató módon, 6:0-s győzelemmel tudott visszavágni a SZAC-nak a felnőtt férfi Kelen, amely remek formában várja a szerdai, bajnoki rangadót.

A szombati győzelem nem csak látványos volt, de lélektanilag is fontos, hiszen novemberben egy már megnyert mérkőzést hagyott kicsúszni a kezei közül a Kelen, amely ezen a mérkőzésen egyértelműen jelezte, hogy tanult a hibájából. Soós Dávidék ráadásul úgy nyertek hat góllal a Kelen pályán, hogy Harmati Tamásnak lehetősége volt több játékosát is pihentetnie azok közül, akik az elmúlt időszak erőltetett menetének főszereplői voltak. Ennek megfelelően Erdei Andris, vagy épp Rőthy Martin is kaphatott egy mérkőzés szünetet, miközben újra betalált a gólgyáros Timári Norman, ismét duplázott Balogh Bence, Soós Dávid pedig egyenesen mesterhármasig jutott.

Soós Dávid három góllal örvendeztette meg a Kelen-szurkolókat, köztük finom megoldás után szerzett találattal is

Vitathatatlan, hogy Hunyadi Mátyás úti sporttelepünknek van egyfajta ereje, hiszen nem csak szurkolóként érezhető, hogy itt a szokásosnál is jobban játszik a csapat, de a statisztika is ezt mutatja: az egyre szépülő center pályán a 2020/2021-es bajnoki szezonban 100%-os győzelmi mutatóval rendelkezik a Kelen. A varázserő ráadásul gólokban is tetten érhető, hiszen az itt lejátszott tíz bajnoki mérkőzésen mindössze 5 gólt kapott a csapat, miközben 31-szer talált be az ellenfelek kapujába.

Ebbe a közegbe érkezik szerdán a Kelent üldöző Csepel FC, amely ellen a Budapest Kupa döntőhöz hasonlóan szurkolók előtt játszhat a Harmati-csapat. Nem csoda, hogy a vezetőedző is rögtön váltott a mérkőzést követően, és egy rövid értékelés után egyből jelezte, hogy figyelmük központjában már a XXI. kerületiek elleni rangadó áll.

– Jól sikerült a heti felkészülésünk, így jóval frissebbek voltunk az előző hetekhez képest és ez meg is látszódott a SZAC elleni játékunkon kezdte értékelését Harmati Tamás. – Sikerült végig kontroll alatt tartani a játékot, a csapat magabiztos, céltudatos és nagyon egységes volt végig. A nagyon jó együttműködéseknek és szép egyéni megoldásoknak köszönhetően a szurkolóink is élvezték a csapat produkcióját. Szinte tökéletes 90 percet játszottunk, több játékosunk is kiváló formába került, illetve voltak, akik pihenhettek az utóbbi időszak terhelése után. Örülünk az újabb három pontnak, és már készülünk is a szerdai, bajnoki mérkőzésünkre!

Május 19-én, szerdán 18:00 órai kezdettel tehát a Csepel FC lesz a Budapest Kupa győzelem után bajnoki címre, és feljutásra is hajtó Kelen ellenfele a Hunyadi Mátyás úti sporttelepen, ahol védettségi igazolvánnyal ingyenesen tekinthetik meg a mérkőzést szurkolóink. Az esemény részleteiről a Kelen SC Facebook oldalán esemény formában is beszámolunk!

Hajrá Kelen!

Fotók: Kanizsay Zoltán

SZERETNÉL TE IS CSATLAKOZNI A KELEN SC-HEZ?

KIEMELT TÁMOGATÓINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/mlsz.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/08/simple-noi-liga.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/sponsor-8.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/dvm.png

PARTNEREINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/select.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/nike.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/footballfactor.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/budair.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/ids.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/profilakt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/palbau-bt.png
footer_kelen_cimer

Családias közösség, folyamatos fejlődés, kiemelkedő tehetségmenedzsment – klubunk szakmai légkörét, és mindennapi hangulatát is különleges miliő jellemzi, melyben mindenki megélheti a tehetségét, legyen az játékos, edző, vagy munkatárs.

LEGFRISSEBB HÍREINK

© Kelen Sport Club. Minden jog fenntartva. Készítette: Schön Dániel