fbpx
 

FelnőttSzoros győzelem egy jó csapat ellen

2020-11-09

Izgalmas és nagyon küzdelmes mérkőzésen elért győzelemmel zárta hétvégi bajnokiját Harmati Tamás csapata, amely egy igazán veszélyes ellenféllel szemben szerzett értékes három pontot.

Supersub! Már a negyedik gólját szerezte ebben a bajnoki szezonban Koós Bálint, ráadásul mindegyik előtt csereként lépett pályára

Kelen SC – Fővárosi Vízművek SK 2:1 (1:0) – BLSZ I. – 12. forduló
2020.11.08., vasárnap, Kelen SC pálya, 100 néző

G.: Lukács R. (23’), Koós B. (52’)

S.: –

P.: –

Összeállítás: Zima Á. – Wild T., Kertai D., Megyesi T. (Módly M.57’), Egyed B. – Pintér B. – Lukács R. (Koós B. 48’), Kasza D., Soós D. (Ayrton 59’), Erdei A. (Kiss G. 89’) – Balogh B. (György K. 71’)

Cserék: Csőke R., Koós B., Módly M., Zsiborás Z., György K., Kiss G., Ayrton

Nehéz sorozata volt a Vízműveknek az utóbbi hetekben, hiszen felsőházi rangadókat játszott sorozatban – előbb a SZAC, majd a REAC, végül most hétvégén a Kelen ellen – ez a terhelés pedig akár fásultságot is okozhatott volna, mégis egy igazán éles és veszélyes csapat volt Harmati Tamásék hétvégi ellenfele vasárnap a bajnokságban.

A mérkőzés előtt negyedik helyen álló Vízművek ugyan mindössze egy pontot szerzett a felsorolt három mérkőzésből, azonban egyszer sem bizonyult könnyű ellenfélnek –  a Kelen ellen különösen nem. A 12. forduló záró találkozóján Lukács Richárd révén a Kelen szerzett vezetést a 23. percben, és a félidőig már nem is változott az eredmény, noha érzékelhető volt, hogy mindkét kapu előtt nagy a nyomás – lehetőségek adódtak itt is, ott is. A második játékrész ötödik percében aztán egy büntetőből kiegyenlített a vendég együttes és úgy tűnt, ez a lendület még élesebbé teheti a mérkőzést, ugyanakkor két perc múlva már érkezett is a Kelen válasza – Koós Bálint révén rögtön visszaszerezte a vezetést csapatunk.

Az utolsó negyven perc ugyanakkor továbbra is nyílt játékot hozott, hiszen a Vízművek nem tört meg és ugyan végül a Kelen sem, de nagyot kellett küzdenie a játékosoknak azért, hogy ezt az eredményt megtartsák. Az utóbbi fordulókban rendre szoros mérkőzéseken győzedelmeskedő Kelen edzője, Harmati Tamás is elismerte, hogy egyáltalán nem sétagalopp a BLSZ I-es bajnokság még úgy sem, hogy eddig 100%-os mérleggel vezeti azt együttese.

A mai mérkőzés is jól mutatja, hogy egyre nehezebb a bajnokság számunkra, minden egyes gólért, győzelemért nagyon meg kell dolgoznunk. A Vízművek nagyon veszélyes ellenfél, aki bárhol, bárki ellen képes lehet a három pont megszerzésére és ezt bizonyították is a kilencven perc során. A csapatom azonban ezt az akadályt is sikeresen vette, ma inkább a küzdeni tudásunk volt dicsérhető és nem a játékunk. Azonban nagyon büszke vagyok arra, ahogy az egyenlítésre reagáltunk és két percen belül sikerült is visszavenni a vezetést. Végig nyílt meccs volt sok lehetőséggel mindkét oldalon, ebből mi jöttünk ki jobban. Gratulálok a játékosaimnak!

Hajrá Kelen!

Fotó: Kanizsay Zoltán

SZERETNÉL TE IS CSATLAKOZNI A KELEN SC-HEZ?

KIEMELT TÁMOGATÓINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/mlsz.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/08/simple-noi-liga.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/sponsor-8.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/dvm.png

PARTNEREINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/select.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/nike.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/footballfactor.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/budair.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/ids.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/profilakt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/palbau-bt.png
footer_kelen_cimer

Családias közösség, folyamatos fejlődés, kiemelkedő tehetségmenedzsment – klubunk szakmai légkörét, és mindennapi hangulatát is különleges miliő jellemzi, melyben mindenki megélheti a tehetségét, legyen az játékos, edző, vagy munkatárs.

© Kelen Sport Club. Minden jog fenntartva. Készítette: Schön Dániel