fbpx

Töltés

 

FelnőttElszalasztott lehetőség

2021-09-06

Helyzetek sokaságát kidolgozva játszott a Fehérvár II. ellen szombaton a Kelen, a ziccerek viszont sajnos kimaradtak, idővel elmaradoztak, végül kevésen múlt, hogy megbosszulják önmagukat.

Pontosztozkodással zárult a Kelen – Fehérvár II. bajnoki, amely során a játékvezető is főszerepet játszott

A hétközi, nagykanizsai vendégjáték során már érezni lehetett, hogy közelebb áll a Kelen a három pont megszerzéséhez, mint ellenfele, a szombati hazai mérkőzésen pedig már látványosan ez volt a helyzet, végül ahogy a Zala megyei vendégjáték végén, úgy most szombaton is pontosztozkodással zárult a találkozó.

A MOL Fehérvár FC II. elleni 0-0 azért érdekes, mert főleg az első játékrészben nem csak mezőnyben játszott dominánsan és olykor látványosan a Kelen, de sorra dolgozta is ki a helyzeteket a vendégek kapuja előtt. A nyílt játékot felvállaló és jó tempóban futballozó vendégek ugyanis úgy tűnt, hogy a legjobbat hozzák ki Harmati Tamás játékosaiból, hiszen a párharcok nagyját labdával és anélkül is megnyerték Pintér Bencéék, a felszabaduló területeket remekül kihasználták, és sok futás helyett a labdával bontották meg rendszeresen a fehérváriak védelmét. A szépen végigjátszott, egyéni megoldásokat sem nélkülöző akciók végén azonban egyszer sem került hálóba a labda, míg a túloldalon a legnagyobb veszélyt az átlövések jelentették a vendégek részéről, ezek azonban nem fogtak ki Zima Ádámon.

A Kelen szurkolók ennek megfelelően bizakodva várhatták a második félidőt, azonban a továbbra is kimaradó helyzetek lassan felőrölték Soós Dávidékat, erre pedig aztán igyekezett rögtön reagálni a vendég csapat, amely a második 45 percben már többször is eljutott a kapunk elé, igaz egyértelmű gólhelyzete nem nagyon akadt. A rendes játékidő vége előtt közvetlenül aztán jött a feketeleves, Kertai Dániel vétlen faultját rögtön kiszúrta az asszisztens, amire aztán büntető ítélt Kátai Gábor játékvezető.

Sziklaszilárd védőnk és az ellenfél támadója mindketten egy oldalról beívelt labdát nézve közlekedtek a tizenhatoson belül, amikor véletlen összeakadt a kettejük lába. A Kelen sporttelep közönsége több, ellenfeleinknek megítélt büntetőt is látott már az idei szezonban, és ahogy az eddigieket, úgy az idény negyedik tizenegyesét is hárította Zima Ádám, aki így nem hagyta, hogy a kihagyott helyzetek megbosszulják magukat, miközben továbbra is tartja magát a tényállás, hogy a Kelen pályán idén büntetőből nem lehet bevenni a kaput.

A mérkőzés alakulását tekintve érhető, hogy a vezetőedző Harmati Tamás csalódottan értékelt.

– Érthető módon most szomorúak és csalódottak vagyunk, mert nagyon szerettünk volna újra nyerni. A lehetőségeink ezúttal is megvoltak elől hozzá, ráadásul kapott gól nélkül hoztuk le a 90 percet, mondjuk ehhez azért egy nagy bravúrra is szükség volt a mérkőzés végén. Tanulnunk és fejlődnünk kell tovább, hogy az ilyen mérkőzéseket sikeresebben tudjuk lezárni.

Csapatunk legközelebb szeptember 12-én, vasárnap 16:00-tól az Érdi VSE vendége lesz a bajnokság 7. fordulójában.

Hajrá Kelen!

Fotó: Kanizsay Zoltán

SZERETNÉL TE IS CSATLAKOZNI A KELEN SC-HEZ?

KIEMELT TÁMOGATÓINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/mlsz.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/08/simple-noi-liga.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/sponsor-8.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/dvm.png

PARTNEREINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/select.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/nike.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/footballfactor.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/budair.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/ids.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/profilakt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/palbau-bt.png
footer_kelen_cimer

Családias közösség, folyamatos fejlődés, kiemelkedő tehetségmenedzsment – klubunk szakmai légkörét, és mindennapi hangulatát is különleges miliő jellemzi, melyben mindenki megélheti a tehetségét, legyen az játékos, edző, vagy munkatárs.

LEGFRISSEBB HÍREINK

© Kelen Sport Club. Minden jog fenntartva. Készítette: Schön Dániel