fbpx

Töltés

 

FelnőttPontszerzés idegenben

2021-09-02

Kevés hiányzott ahhoz, hogy mind a három pontot elhozza csapatunk a bajnokság listavezetőjét eddig egyedüliként legyőző Nagykanizsa otthonából a szerdai, hétközi fordulóban.

Pintér Bencéék a BVSC elleni mérkőzéshez hasonlóan küzdős meccset játszottak a Nagykanizsa vendégeként

A hétvégi, pécsváradi Magyar Kupa forduló után ismét hosszú túrára indult szerdán felnőtt férfi I. csapatunk, amely az NBIII. Nyugati csoportjának 5. játéknapján a Nagykanizsa vendégeként ért el 1-1-es döntetlent.

Harmati Tamásék vendéglátói korábban csak a bajnokság élmezőnyébe tartozó csapatoktól kaptak ki, míg ők az egyedüli együttes eddig, amely győzni tudott a listavezető Mosonmagyaróvár ellen, így nem csak a több órás utazás nehezítette meg a Kelen dolgát, de az ellenfél is komoly erőbedobásra késztette.

A mérkőzésen aztán már úgy tűnt, hogy a Kelen felnő a feladathoz sőt, szervezett játékával nem csak a saját kapuját képes megóvni a veszélytől, de az ellenfél kapuja előtt sem ütközik problémába, ha helyzetek kialakításáról van szó. A hatékonysághoz azonban elöl és hátul is élni kell a befektetett munka adta lehetőségekkel, a Zala megyei vendégjáték során pedig talán pont ez hiányzott.

A mérkőzés első találatára a második félidő első percéig kellett várni, a 46. minutumban a Kelen középpályájának motorja, Pintér Bence talált be. Ekkor úgy tűnt, hogy a hirtelen jött mentális előny kellő erőt adhat a vendéggyőzelemhez, azonban a 67. percben egalizált a hazai csapat, az 1-1 pedig egyúttal a végeredmény is lett.

Az idegenből elhozott egy pont így nem a legörömtelibb eredmény, Harmati Tamás szerint azonban ez jelenleg a realitás.

–  Abban a fejlődési szakaszban, ahol most vagyunk ez egy reális eredmény. A szervezettségünk, a játékunk többnyire rendben van, de a tapasztalat, a rutin még hiányzik ahhoz, hogy a helyzeteinket jobb százalékban tudjuk értékesíteni, valamint hogy ezeket a meccseket le tudjuk hozni kapott gól nélkül. Összességében jó mérkőzés volt, sokat tanulhatunk belőle, és kifejezetten örülök egy-két jó teljesítménynek. A dicséret azonban az egész csapatnak jár a hozzáállása miatt!

Örömteli viszont, hogy csapatunkat végre a budapesti szurkolók is láthatják, ráadásul még a héten, hiszen szombaton 16:00-ás kezdéssel a MOL Fehérvár FC II. érkezik a Hunyadi Mátyás úti sporttelepünkre a bajnokság 6. fordulójában.

Hajrá Kelen!

Fotó: Kanizsay Zoltán

SZERETNÉL TE IS CSATLAKOZNI A KELEN SC-HEZ?

KIEMELT TÁMOGATÓINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/mlsz.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/08/simple-noi-liga.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/sponsor-8.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/dvm.png

PARTNEREINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/select.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/nike.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/footballfactor.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/budair.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/ids.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/profilakt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/palbau-bt.png
footer_kelen_cimer

Családias közösség, folyamatos fejlődés, kiemelkedő tehetségmenedzsment – klubunk szakmai légkörét, és mindennapi hangulatát is különleges miliő jellemzi, melyben mindenki megélheti a tehetségét, legyen az játékos, edző, vagy munkatárs.

LEGFRISSEBB HÍREINK

© Kelen Sport Club. Minden jog fenntartva. Készítette: Schön Dániel