fbpx

Töltés

 

Felnőtt“Csak magunkat okolhatjuk”

2021-09-13

Az idén száz éves Érdi VSE vendége volt vasárnap felnőtt férfi I. csapatunk, amely ezen a meccsnapon nem találta saját játéka ritmusát, hibáit pedig kegyetlenül kihasználta Limperger Zsolt csapata.

Az NBIII. Nyugati csoportjának 7. fordulójában csapatunk Érdre látogatott, ahol a klub fennállásának 100. évfordulóját látványos koreóval ünnepelték a hazai szurkolók, csapatuk pedig 3-1-es győzelemmel hálálta meg buzdításukat.

Jól kezdte idén a szezont Harmati Tamás csapata, amely az előzetes esélylatolgatásokat tekintve erőn felül teljesítve zárta az évad első hónapját, az Érdi VSE elleni vasárnapi meccsen viszont már kissé fásultan futballozott, ezt pedig az NBIII-ban kíméletlenül megbüntetik az ellenfelek. Az első játékrészben kisebb-nagyobb helyzetek mellett főként a pontrúgásokból volt veszélyes az Érdi VSE, míg a Kelen oldalán – igaz kiszorított helyzetből – de Soós Dávidnak adódott lehetősége a gólszerzésre. A mindkét oldalon kimaradó lehetőségek közül aztán közvetlenül a félidő vége előtt az Érd talált be, amely ezúttal is egy kapu elé beívelt labdából tudta kihozni a legtöbbet – a szünetre tehát 1-0-ás hazai vezetéssel vonultak a csapatok.

A második játékrészben aztán a Kelen egyenlítésre törekvő igyekezetét a 61. majd a 69. percben gyors, egymást követő két góllal törte meg az Érd, amely ezzel el is döntötte a mérkőzés sorsát. Becsülendő ugyanakkor, hogy nem zuhant össze teljesen a Kelen, és Soós Dávid révén a 74. percben legalább a szépítés összejött csapatunknak.

Soós Dávid vasárnapi találatával már négygólos a szezonban

A mérkőzést követően Harmati Tamás önkritikusan értékelt, miközben már a hétvégi Magyar Kupa meccs lebeg a szemei előtt.

– Nem ilyen eredményért jöttünk Érdre, de emiatt csak saját magunkat okolhatjuk. Biztosan mondhatom, hogy ez volt az idei leggyengébb teljesítményünk, így nem érdemeltünk a mai nap egy pontot sem. Nem találtuk a saját ritmusunkat, sok hibával játszottunk labdabirtoklásban, ami miatt most csak kevés lehetőségig jutottunk, ráadásul a mérkőzés fordulópontjaiból is rosszabbul jöttünk ki, mint az eddigi mérkőzéseinken. A hazai csapat remekül használta ki a mai megingásainkat és nagyon rutinosan gyűjtötték be a 3 pontot, gratulálok nekik. Ebből a 90 percből is megpróbálunk fejlődni és megyünk tovább, a hétvégén az NBII-es Szeged-Csanád csapatát fogadjuk a Magyar Kupában, hazai környezetben.

Csapatunk tehát a soron következő hétvégén a Magyar Kupában folytatja a versengést, méghozzá történelme során először a legjobb 64 között, hazai pályán, az NBII-es Szeged ellen. Legyünk minél többen, zöldüljön a lelátó!

Hajrá Kelen!

Fotó: Kanizsay Zoltán

SZERETNÉL TE IS CSATLAKOZNI A KELEN SC-HEZ?

KIEMELT TÁMOGATÓINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/mlsz.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/08/simple-noi-liga.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/sponsor-8.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/dvm.png

PARTNEREINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/select.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/nike.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/footballfactor.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/budair.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/ids.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/profilakt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/palbau-bt.png
footer_kelen_cimer

Családias közösség, folyamatos fejlődés, kiemelkedő tehetségmenedzsment – klubunk szakmai légkörét, és mindennapi hangulatát is különleges miliő jellemzi, melyben mindenki megélheti a tehetségét, legyen az játékos, edző, vagy munkatárs.

LEGFRISSEBB HÍREINK

© Kelen Sport Club. Minden jog fenntartva. Készítette: Schön Dániel