fbpx
 

FelnőttVízválasztó meccsek előtt

2022-04-11

A Pancho Arénában is pontot szerzett, így zsinórban két, komoly ellenféllel szemben kiharcolt döntetlennel fordul felnőtt férfi I. csapatunk a húsvéti hét dupla fordulójára, amelyek vízválasztóak lehetnek a bajnoki versenyfutásban.

Kalmár Adrián beugróként is remek teljesítményt nyújtott a kapuban, vezérletével kapott gól nélkül zárta a meccset a Kelen-védelem. Fotó: pfla.hu

A tabella ötödik Bicske elleni pontszerzés után a szintén top10-es Puskás AFC II. vendégeként is döntetlent ért el Harmati Tamás csapata az NBIII. Nyugati csoportjának 29. fordulójában, a 0:0-ás végeredmény pedig azt is jelenti, hogy továbbra is a saját kezünkben tartjuk a sorsunk, ugyanakkor élni is kell ezzel a lehetőséggel.

Az NBIII-ba nyáron feljutott, tehát újonc Kelen egész szezonban elkerülte a bajnokság kiesőzónáját sőt, több fordulót követően volt eddig a felsőház tagja, mint az alsóházé (17/12) a problémák hátráltatta március azonban visszasorolta a tabellán Timári Normanékat. A tavasz első hónapjának végére 15. helyre csúszó Kelennek ráadásul két veretes ellenféllel szemben kellett talpra állnia, és ugyan a bravúrgyőzelmek elmaradtak, az egyaránt felsőházi Bicske és Puskás Akadémia II. ellen is értékes pontokat szerzett együttesünk, amely most egy hét alatt stabilizálhatja a helyét a bajnokságban. Ehhez előbb szerdán a közvetlen rivális ZTE II., majd vasárnap a sereghajtó Gárdony-Agárd elleni meccseket kell sikerrel vennie a fiúknak.

A 14. helyen álló Kelen jelenleg három ponttal és három helyezéssel van a kiesőket elválasztó vonal felett, miközben a közvetlen riválisok közül a Balatonfüred a felsőházi Nagykanizsát, az utolsó szalmaszálba továbbra is erősen kapaszkodó Sopron pedig a top3-as Veszprémet múlta felül a legutóbbi fordulóban, ami jól mutatja, hogy ebben a bajnokságban senki sem adja könnyen a bőrét. Ezért is lesz kiemelten fontos a húsvéti héten kétszer is pályára lépő Kelennek, hogy jó eredményeket követően ünnepelhessen hétfőn igaz, a felsorolt riválisokhoz hasonlóan Harmati Tamásék is jó alapot tettek le ahhoz az utóbbi fordulóban, hogy joggal reménykedhessen az egész Kelen-család.

– Nehéz mérkőzés volt egy nagyon jó ellenféllel szemben, ráadásul a csapatok dolgát az időjárás és a pálya sem könnyítette – kezdte értékelését vezetőedzőnk, Harmati Tamás. – Jól kezdett a hazai csapat, amelyet követően viszont nekünk is voltak jó periódusaink, és egy kapufát eltaláló lövésnél majdnem vezetést is szereztünk, így összességében az első félidő kiegyenlített játékot hozott. A második játékrészben széllel szemben játszottunk, eléggé beszorultunk a saját térfelünkre és a Puskás ránk tudta kényszeríteni az akaratát. Volt ugyanakkor pár veszélyes kontránk, amelyek végén lehetőségekig is eljutottunk sőt, egy gólt is szereztünk, amit azonban a játékvezető érvénytelenített. Az utolsó percekben nagy nyomás alatt voltunk és bizony a szerencsére is szükségünk volt ahhoz, hogy megőrizzük a kapunkat a góltól. Összességében tehát örülhetünk a megszerzett pontnak, mert az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy ezúttal a felkészülésünk sem volt zökkenőmentes. A következő héten két mérkőzés is vár ránk és szeretnénk ezeken a lehető legtöbb pontot begyűjteni!

Felnőtt férfi I. csapatunk tehát az ünnepi héten kétszer is pályára lép: előbb április 12-én, szerdán 16:00-tól a ZTE FC II. csapatát látja vendégül hazai pályán, majd április 17-én, vasárnap 17:00 órától a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő ellen mérkőzik meg idegenben.

Legyünk együtt minél többen, és buzdítsuk győzelembe a srácokat otthon és idegenben is! #zöldüljönalelátó

Hajrá Kelen!

Fotó: pfla.hu

SZERETNÉL TE IS CSATLAKOZNI A KELEN SC-HEZ?

KIEMELT TÁMOGATÓINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/mlsz.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/08/simple-noi-liga.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/sponsor-8.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/dvm.png

PARTNEREINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/select.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/nike.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/footballfactor.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/budair.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/ids.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/profilakt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/palbau-bt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2022/02/ujbuda-liga.png
footer_kelen_cimer

Családias közösség, folyamatos fejlődés, kiemelkedő tehetségmenedzsment – klubunk szakmai légkörét, és mindennapi hangulatát is különleges miliő jellemzi, melyben mindenki megélheti a tehetségét, legyen az játékos, edző, vagy munkatárs.

© Kelen Sport Club. Minden jog fenntartva. Készítette: a NUI Design csapata