fbpx
 

Újbuda DiákSport Fesztivál 2023 tavasz

2023.05.26.

Ezen a héten értek véget a Diákolimpia futballküzdelmei, melyet a XI. kerületi önkormányzattal együttműködésben, Újbuda DiákSport Fesztivál néven a Kelen pályán rendeztünk.

 

Előbb a II-es korcsoportból 9 iskola (Albertfalvi Don Bosco Katolikus Általános Iskola és Óvoda, Csíkihegyek Általános Iskola, Domokos Pál Péter Általános Iskola, Farkasréti Általános Iskola, Gárdonyi Géza Általános Iskola, Grosics Gyula Sport Általános Iskola, Kelenvölgyi Általános Iskola, Teleki Blanka Általános Iskola, Törökugrató Általános Iskola) csapott össze, ahol a csoportmérkőzések után a helyosztókra került a sor. Az 1-3. helyekért a Grosics, a Teleki és a Törökugrató vívhatott. Végül meggyőző fölénnyel a Grosics lett a bajnok. További helyezések: 2. Törökugrató, 3. Teleki, 4. Farkasréti, 5. Domokos, 6. Gárdonyi, 7. Don Bosco, 8. Csíkihegyek, 9. Kelenvölgyi.

K ü l ö n d í j a s o k :

A Legjobb kapus Vankó Dávid (Grosics) lett, a Legjobb játékosnak járó díjat Ujj-Mészáros Ádám (Törökugrató) érdemelte ki, míg a Gólkirály, 6 találattal Hegedűs Dominik (Farkasréti) lett.

A második torna egy leány torna volt, melyet a III-IV.korcsoportban rendeztek. 4 intézmény vett részt: az Ádám Jenő Általános Iskola, a Domokos Pál Péter Általános Iskola, a Kelenvölgyi Általános Iskola (2 csapattal), és a Törökugrató Általános Iskola.

A lányok is derekasan küzdöttek. Végül az első két helyet a Kelenvölgyi zsebelhette be, az „A” sora ugyanis bajnok lett, a „B” sora pedig második. 3. helyen végzett az Ádám Jenő, 4. a Domokos lett, az 5. helyet pedig a Törökugrató birtokolhatta.

K ü l ö n d í j a s o k :

Legjobb kapus: Kigyós Eszter (Domokos), Legjobb játékos: Magyarósi Zsófia (Ádám Jenő), Gólkirály(nő): Minya Liza (Kelenvölgyi „A”) 4 góllal.

A záró torna a legkisebbeké volt, az I-es korcsoportban. Itt 6 iskola képviseltette magát: Albertfalvi Don Bosco Katolikus Általános Iskola és Óvoda, Csíkihegyek Általános Iskola, Domokos Pál Péter Általános Iskola, Gárdonyi Géza Általános Iskola, Grosics Gyula Sport Általános Iskola, Törökugrató Általános Iskola.

Az összes torna közül, itt láthattuk a legtöbb gólt. A körmérkőzések végére úgy alakult, hogy az élen pontegyenlőség jött létre a Domokos és a Grosics között. Így az egymás elleni eredmény döntött a Domokos javára, aki így a Grosicsot megelőzve bajnok lett. A dobogó 3. fokára a Gárdonyi állhatott. További helyezések: 4. Don Bosco, 5. Törökugrató, 6. Csíkihegyek.

K ü l ö n d í j a s o k :

Legjobb kapus: Rind Lénárd (Gárdonyi), Legjobb játékos: Pál Vilmos (Don Bosco), Gólkirály: Sámson Ádám (Domokos) 15 találattal.

Öröm volt ennyi gyereket önfeledten játszani. Külön öröm klubunknak, hogy sok Kelenes palánta vett részt a tornákon.

Gólokban gazdag további sikereket! Találkozunk ősszel!

 

SZERETNÉL TE IS CSATLAKOZNI A KELEN SC-HEZ?

KIEMELT TÁMOGATÓINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/mlsz.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/08/simple-noi-liga.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2022/08/tippmix.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/sponsor-8.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/dvm.png

PARTNEREINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/select.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2022/08/ziccer.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/nike.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/footballfactor.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/budair.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/ids.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/profilakt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/palbau-bt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2022/02/ujbuda-liga.png
footer_kelen_cimer

Családias közösség, folyamatos fejlődés, kiemelkedő tehetségmenedzsment – klubunk szakmai légkörét, és mindennapi hangulatát is különleges miliő jellemzi, melyben mindenki megélheti a tehetségét, legyen az játékos, edző, vagy munkatárs.

© Kelen Sport Club. Minden jog fenntartva. Készítette: a NUI Design csapata