fbpx
 

Előrehozott szezonzáró – legyen édes a búcsú!

2023.05.19.

A korábban megjelölt időpontnál egy órával korábban, már délután 16:00-kor elkezdődik felnőtt női élvonalbeli csapatunk utolsó idei tétmérkőzése hazai pályán az Újpest ellen – legyünk együtt minél többen, és szurkoljunk a lányoknak a bennmaradásért!

Egy év másodosztályú tagságot követően sikerülhet felnőtt női csapatunknak az a bravúr, ami történelme során előtte egyszer sem, azaz megméretni az ország legjobb együttesei között, végigküzdeni a teljes szezont, és megharcolni a tisztségért, hogy a rákövetkező idényben is élvonalbeli klubnak vallhassa magát a Kelen. Ehhez az utolsó lépést szombaton, hazai pályán az Újpest FC ellen kell meglépnie Kun Istvánéknak, akik 16:00-ás kezdéssel lépnek pályára a Hunyadi Mátyás úti centerpályán. 

Különleges mérkőzésre lehet számítani, hiszen a szurkolók segítségével az első olyan élvonalbeli szezonzáró mérkőzésre készülhet felnőtt női csapatunk, amelyen jó esélye mutatkozik arra, hogy a következő szezonra is a Simple Női Liga NBI-be kvalifikálja magát klubunk. Mondanunk sem kell, hogy ez hatalmas lépést jelenthet a stabilitás felé, hiszen a sorozatos sportszakmai sikerek a Kelen SC megítélését, az elsőosztályú tagság pedig a klub gazdasági működését képes nagymértékben segíteni. Egészen elképesztő siker lehet ez azok után, hogy az előző szezon végén egy teljes csapatnyi játékosunk igazolt nevesebb klubokhoz, így Kun Istvánnak lényegében újra kellett építenie az együttest.

Persze nem a nulláról indult a szakvezető ezen az úton, hiszen akadtak olyan, klubunkat régebb óta szolgáló játékosok, akik érzelmi alapon is kötődnek a Kelenhez, illetve labdarúgó karrierjük mellett edzőként, vagy szakspecialistaként dolgoznak a klub utánpótlásában, így számukra klubunk nem csak egy csapat, hanem család is.

Ilyen játékosunk többek közt Bernhardt Bernadett is, aki 2016 óta tartozik a Kelen kötelékébe, éveken keresztül klubunk felelős gólvágója volt, strandlabdarúgóként és futsaljátékosként is pályára lépett a zöld-fekete-fehér színekben, kapitánya volt az élvonalba feljutó csapatnak, miközben sok utánpótlás labdarúgónknak volt olyan közvetlen példaképe, akiért rajonghattak a pályán, és akitől tanulhattak edzésen. Berni játékospályafutása alatt eddig közel 500 hivatalos meccset játszott és ezeken több, mint 300 gólt rúgott, míg nagypályás labdarúgóként – ide értve a Kelenben eltöltött 7 szezonját is – 249 meccsen 103-szor rezegtette meg az ellenfelek hálóját. Utóbbi, a 21 éven át tartó nagypályás labdarúgó évek azonban most szombaton véget érnek: a Kelen SC – Újpest FC elsőosztályú felnőtt bajnoki mérkőzés lesz kiemelkedő játékosunk utolsó tétmérkőzése. 

Az itt épp a válogatott Süle Dórával szemben labdát tartó Bernhardt Bernadett legutóbbi gólját is épp szombati ellenfelünk, az Újpest ellen szerezte – ennek és az akkori eredménynek a megismétlése szép búcsút jelentene korszakos játékosunknak

Legyünk hát együtt minél többen, és szurkoljunk a lányoknak a helyszínen, hiszen két fontos célért is küzd szombaton csapatunk: első ízben bennmaradni az élvonalban egy teljes szezon eredményei alapján, illetve egy igazán szép búcsút összehozni a Kelen korszakos játékosának, Bernhardt Berninek. 

KELEN SC – Újpest FC
Simple Női Liga NBI. 22. forduló
2023.05.20. szombat 16:00 Kelen SC Sporttelep
Belépés: ingyenes

Hajrá Kelen!

Fotó: Zsolt női foci fényképek

SZERETNÉL TE IS CSATLAKOZNI A KELEN SC-HEZ?

KIEMELT TÁMOGATÓINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/mlsz.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/08/simple-noi-liga.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2022/08/tippmix.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/sponsor-8.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/dvm.png

PARTNEREINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/select.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2022/08/ziccer.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/nike.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/footballfactor.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/budair.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/ids.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/profilakt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/palbau-bt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2022/02/ujbuda-liga.png
footer_kelen_cimer

Családias közösség, folyamatos fejlődés, kiemelkedő tehetségmenedzsment – klubunk szakmai légkörét, és mindennapi hangulatát is különleges miliő jellemzi, melyben mindenki megélheti a tehetségét, legyen az játékos, edző, vagy munkatárs.

© Kelen Sport Club. Minden jog fenntartva. Készítette: a NUI Design csapata