fbpx
 

FelnőttTovábbra is veretlenül

2021-08-16

Ismét idegenben szerzett pontot a felnőtt férfi Kelen, amely a bajnokság 3. fordulójában a Kaposvári Rákóczi vendégeként játszott 1-1-es döntetlent.

Az Andráshida elleni dupláját követően a Kaposvár ellen is gólt szerzett csapatunk nyári szerzeménye, Babinszky Bence

Lánykéréssel kezdődött a vasárnap esti futballprogram a kaposvári Rákóczi Stadionban, hiszen a hazaiak támadója, János Norbert a mérkőzés kezdete előtt, a kezdőkörben kérte meg kedvese kezét, így izgalmas érzelmi töltettel indult a találkozó. Nem tudni, hogy ez hatott-e motivációként a hazaiakra, mindenesetre a pár éve még élvonalbeli Kaposvár jól kezdte a mérkőzést, és többször is a saját kapuja elé tudta szorítani a Kelent.

A mérkőzés előtt csupán egy pontot szerző hazaiak aztán ki is használták fölényüket, és az első negyedóra végéhez közeledve percekre állandósították azt az állapotot, hogy a labda a Kelen tizenhatosa magasságában maradjon. A 16. percben aztán egy bedobást követően sikerült ismét a büntetőterületen belülre juttatni a játékszert, ahol egy kisebb kavarodást követően Harsányi Dániel vágta be azt félmagasan Zima Ádám kapujába, ezzel megszerezte a vezetést a Kaposvár.

Harmati Tamás játékosaira ugyanakkor nem bénítólag, hanem ébresztőként hatott a bekapott gól, és fokozatosan képesek voltak átvenni a játék irányítását. A kisebb kihagyások ellenére úgy tűnt, a Kelen érvényesíti az akaratát a játékrész második felében, az utolsó percben pedig gólnak is örülhetett. A félidő vége előtt pillanatokkal ugyanis szabadrúgáshoz jutott a Kelen úgy harminc méterre az ellenfél kapujától, amire még jól reagált a hazai védelem, ugyanakkor a rögtön visszaszerzett labdával jól megmozgatta a kaposvári védelmet a csapat, így Erdei Andrásnak adódott lehetősége, hogy belöbbölje a labdát a kapu előterébe. Ott aztán senki nem reagált elég határozottan a veszélyre, kivétel a lendületből érkező Babinszky Bence, aki lecsapott az elé csorgó labdára, és ballal begyötörte azt a hazai kapuba.

A félidőre így tehát kialakult a végeredményt is, noha a második félidő is kiélezett játékot hozott. A mérkőzést követően Harmati Tamás vegyes érzelmekkel értékelt.

– Nagyon küzdelmes 90 percen vagyunk túl, ahol érzésem szerint igazságos döntetlen született. A hazai csapat kezdte és fejezte be jobban a mérkőzést, a közte lévő időszakban viszont a mi játékunk, akaratunk érvényesült. Azokban a jobb periódusokban a Kaposvár és mi is csak egy-egy gólra voltunk képesek, így alakult ki a végeredmény. Jó volt látni, hogy a játékosaim kicsit csalódottan élték meg ezt az eredményt, mert mindenki győzni akart, de azt gondolom van értéke ennek a döntetlennek és a vele járó egy pontnak. Gratulálok a csapatomnak!

Az NBIII. Nyugati csoportjának 3. fordulóját követően második helyen álló Kelen, legközelebb vasárnap fogadja hazai pályán a BVSC Zugló együttesét, 17:30-as kezdéssel.

Hajrá Kelen!

Fotó: Láng Róbert – sonline.hu

 

SZERETNÉL TE IS CSATLAKOZNI A KELEN SC-HEZ?

KIEMELT TÁMOGATÓINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/mlsz.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/08/simple-noi-liga.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/sponsor-8.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/dvm.png

PARTNEREINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/select.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/nike.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/footballfactor.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/budair.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/ids.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/profilakt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/palbau-bt.png
footer_kelen_cimer

Családias közösség, folyamatos fejlődés, kiemelkedő tehetségmenedzsment – klubunk szakmai légkörét, és mindennapi hangulatát is különleges miliő jellemzi, melyben mindenki megélheti a tehetségét, legyen az játékos, edző, vagy munkatárs.

© Kelen Sport Club. Minden jog fenntartva. Készítette: Schön Dániel