fbpx
 

LányokTartjuk magunkat a célunkhoz

2022-02-23

Továbbra is a feljutás a célja felnőtt női zöld csapatunknak, amely hétvégén az NBII-ben listavezető Szekszárd felett aratott egyértelmű győzelmet, így remekül kezdte a négy fordulón át tartó erőltetett menetet, mely során csupa top6-os csapattal találkozik a bajnokságban.

Mosolygós lányok egy fontos győzelem után

Február 19. és március 19. között zsinórban négy olyan meccse van felnőtt női zöld csapatunknak, melyek komoly jelentőséggel bírnak a feljutás szempontjából, hiszen sorban a Szekszárd, a Vasas, a Fehérvár és az Ada Nova kerülnek majd együttesünk útjába, amelyek mind top6-os csapatok a másodosztályban. Ebből a négyes sorozatból játszotta le hétvégén az első, a listavezető Szekszárd elleni meccsét a Kun István megbízott vezetőedző által felkészített együttes, amely domináns játékkal 3-1-re nyert.

A felnőtt férfi csapatunk stábjában is dolgozó, illetve a klub utánpótlásában korábban jelentős sikereket elérő Kun István közvetlenül a meccs előtti napokban vette át a női csapatot ideiglenesen, és ugyan kevés ideje állt rendelkezésre a felkészüléshez, a lányok meggyőző játékkal nyertek hétvégén a Szekszárd ellen. Ezzel nem csak visszavágott a női zöld csapat az őszi vereségért, de először tudott nyerni a tabella első négy helyén szinte különversenyt vívó vetélytársak bármelyike ellen a bajnokságban.

A mérkőzésen gól nélküli állásnál vonultak félidőre csapatok, pedig több helyzet sőt, ziccer is adódott a mérkőzésen, ezek azonban ekkor még kimaradtak. A második játékrészben aztán egyértelművé vált a Kelen-fölény, és a 62. percben Bernhardt Bernadett, bő negyedórával később pedig Kerekes Krisztina is betalált, így kétgólos előnnyel várhatta a meccshajrát a Kelen. Nem telt ugyanakkor zökkenőmentesen az utolsó tíz perc sem, hiszen előbb szépített a vendég csapat, majd azt követően ismét kétgólosra nőtt a Kelen-előny: a 87. percben a csapatkapitány, Barkóczi Bernadett gólja döntötte el a három pont sorsát.

A mérkőzést követően érthetően elégedett volt a megbízott vezetőedző, Kun István azzal, amit a pályán látott.

–  Nagyon nehéz héten vagyunk túl, de többnyire sikerült elvégezni az eltervezett felkészülést a hétvégére. A játék képe mutatja meg a legjobban a lányok hozzáállását a csapathoz, a célokhoz, a klubhoz.  Egységként és egyénileg is nagyon meggyőző teljesítményeket láthattunk, ez pedig mindenféleképpen jó alapot biztosít a következő időszakra.

Felnőtt női zöld csapatunk ezen a héten már csütörtökön pályára lép 19:30-as kezdéssel, méghozzá a tabellán ötödik Vasas vendégeként, mielőtt március ötödikén a jelenleg éllovas Fehérvár érkezne a Kelen sporttelepre. A top6-os meccsek sorát végül az Ada Nova elleni, március 19-i, szintén hazai találkozó zárja.

Szurkoljunk együtt a lányoknak és zöldüljön a lelátó Angyalföldön is!

Hajrá Kelen!

Fotó: Bak Ferenc

SZERETNÉL TE IS CSATLAKOZNI A KELEN SC-HEZ?

KIEMELT TÁMOGATÓINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/mlsz.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/08/simple-noi-liga.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2022/08/tippmix.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/sponsor-8.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/dvm.png

PARTNEREINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/select.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2022/08/ziccer.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/nike.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/footballfactor.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/budair.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/ids.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/profilakt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/palbau-bt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2022/02/ujbuda-liga.png
footer_kelen_cimer

Családias közösség, folyamatos fejlődés, kiemelkedő tehetségmenedzsment – klubunk szakmai légkörét, és mindennapi hangulatát is különleges miliő jellemzi, melyben mindenki megélheti a tehetségét, legyen az játékos, edző, vagy munkatárs.

© Kelen Sport Club. Minden jog fenntartva. Készítette: a NUI Design csapata