fbpx
 

FelnőttEltékozolt lehetőség a bajnokesélyes ellen

2022-02-28

Büntetőt rúghatott és üres kapus helyzete is volt, mégsem sikerült gólt, és így pontot sem szereznie felnőtt férfi I. csapatunknak, amely a feljutásra esélyes BVSC vendége volt vasárnap.

Ismét erősödött Harmati Tamás csapata a hétvégi mérkőzésre, hiszen visszatérhetett a tavalyi BLSZ I-es gólkirály, Borbély Bence a keretbe, egyúttal a télen valamelyest megváltozó együttes játéka is egyre inkább összeérni látszott a tabellán második BVSC elleni vasárnapi mérkőzésen, ahol mindezek ellenére nem sikerült a pontszerzés. Az NBIII. Nyugati csoportjának 23. fordulójában egy nyár végén is kőkemény összecsapás visszavágóját játszották a csapatok, amelyek a tabellán elfoglalt helyezéseik ellenére kiegyenlített, éles meccset vívtak egymással, végül ezúttal is a zuglóiak örülhettek: a BVSC 2-0-ra nyert a Kelen SC ellen. 

Pedig a negyedik fordulóban rendezett odavágóhoz hasonlóan ezúttal is volt büntető a mérkőzésen igaz, ez alkalommal is kimaradt, akárcsak több olyan helyzet is, amelyekből ezen a szinten gólt illik szerezni. Akárcsak tavaly augusztusban, ezúttal is egyenrangú meccspartnere volt a Kelen a Buzsáky Ákos vezette BVSC-nek, pedig azóta utóbbiak remek szezont futnak, és ismét a feljutás esélyesei, míg Harmati Tamásék a bajnokság újoncaiként szerepelnek, és ugyan néha hiányzik játékukból az országos harmadosztályhoz elengedhetetlen rutin, egyáltalán nem okoznak csalódást azzal, hogy a középmezőny stabil tagjai.

Épp emiatt fájó, hogy a bajnoki odavágót és visszavágót egészében tekintve Harmati Tamásék végig borsot tudtak törni a zuglóiak orra alá, végül azonban egyik összecsapáson sem sikerült pontot szerezniük. Érthető volt tehát, hogy csapatunk vezetőedzője csalódottan értékelt.

– A mérkőzés után mindenki nagyon csalódott volt az öltözőben, mert bár sikerült megteremtenünk magunknak a lehetőséget a pontszerzésre és arra, hogy végig nyílt legyen a mérkőzés, de csak magunknak “köszönhetjük”, hogy nulla ponttal távozunk a bajnokesélyes otthonából. Sajnos sem a büntetővel nem tudtunk élni 1-0-ás hazai vezetésnél, sem az üres kapuba nem találtunk be 2-0-nál, amikor már a kapusuk is verve volt. Ráadásul a második hazai gólt is inkább nekünk köszönheti a BVSC, mint magának. A mérkőzést egyébként a hazai csapat kezdte sokkal jobban, ránk erőltette az akaratát és a vezetést is megszerezték. Aztán a félidő hajrájára kijöttünk a szorításból és visszajöttünk a meccsbe. A második félidőre még egy lapáttal sikerült rátenni a teljesítményünkre, így teljes méretékben egyenrangú ellenfelei voltunk BVSC-nek. Ahhoz azonban, hogy a lehetőségeinket ki tudjuk használni egy ilyen szintű ellenfél ellen, ahhoz még még fejlődnünk kell, de a mai játékot látva kétség nem fér hozzá, hogy jó úton vagyunk, reméljük hétvégén ez már pontokban is megmutatkozik!
Legközelebb csapatunk ismét hazai környezetben, a szeptember 22. óta bevehetetlen Kelen pályán lép pályára, a március 6-án, vasárnap 14:00-kor kezdődő mérkőzésen az FC Nagykanizsa lesz Harmati Tamásék ellenfele.

Hajrá Kelen!

Fotó: Kanizsay Zoltán

SZERETNÉL TE IS CSATLAKOZNI A KELEN SC-HEZ?

KIEMELT TÁMOGATÓINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/mlsz.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/08/simple-noi-liga.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/sponsor-8.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/dvm.png

PARTNEREINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/select.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/nike.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/footballfactor.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/budair.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/ids.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/profilakt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/palbau-bt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2022/02/ujbuda-liga.png
footer_kelen_cimer

Családias közösség, folyamatos fejlődés, kiemelkedő tehetségmenedzsment – klubunk szakmai légkörét, és mindennapi hangulatát is különleges miliő jellemzi, melyben mindenki megélheti a tehetségét, legyen az játékos, edző, vagy munkatárs.

© Kelen Sport Club. Minden jog fenntartva. Készítette: a NUI Design csapata