fbpx
 

EgyébBlazePod Kupa a Kelen pályán

2022-03-01

Rövid egymásutánban kétszer is megrendezésre került a Kelen pályán a BlazePod Kupa, amelyen négy megye kiskorosztályos utánpótlás csapatai vettek részt egy szlovák vendéggel kiegészülve.

 

Meinhardt Bence és az U8-as fehér csapat

Heves, Nógrád, és Pest megyéből, illetve Budapestről és a szlovákiai Komáromból is érkeztek csapatok a Kelen pályára, ahol előbb U11-es és U13-as, majd a legutóbbi hétvégén U8-as és U10-es korosztályú focisták mérhették össze képességeiket a BlazePod Kupán.

A BlazePod reakciógyorsaságot fejlesztő eszközeinek magyarországi képviseletében Kalmár Adrián szervezte az eseményt, aki klubunkat a kapusok szakmai vezetőjeként, a felnőtt férfi I. csapat stábtagjaként, és kapusaként is szolgálja, emellett nem csak életre hívta a kupát, de saját márkájú kapuskesztyűjével ő maga is támogatta.

A most vasárnapi eseményen így plusz figyelmet kaptak a kapusok is, akik nem csak kedvezménykupont kaptak a modern igényekre szabott kesztyűmárkaként 2021-ben alapított HK Gloves termékeihez, de a két korosztály legjobbjai egy-egy pár kapuskesztyűt is nyertek.

Még többeknek szólt a torna névszponzora, a BlazePod által játékra bocsájtott pálya, amelyen minden játékos kipróbálhatta a reakciógyorsaságát, tesztelhette a térlátását, és megmutathatta koordinációs képességeit sőt, különverseny keretein belül a színfogó játék legjobbja elnyerte a Color Catch Bajnoka trófeát is. De sokak számára örömöt szerzett a BlazePod vásárlási kedvezménykupon is, amit a torna résztvevői kaptak.

Persze a legnagyobb nyeremény maga a játék volt ezen a napon, hiszen olyan csapatok találkozhattak egymással, akik egyébként területi elhelyezkedésük miatt más versenyrendszerben nem meccselnének. Így játszhatott egymással például a Heves megyei Eger SE, a Nógrád megyei Salgótarján BTC, vagy épp a szlovák határmenti KFC Komárno. És természetesen a torna szereplői voltak a Kelen fehér és piros utánpótlás csapatai is.

 

A Pintér Róbert vezette U10-U11-es piros csapat, és a Meinhardt Bence keze alatt fejlődő U8-as fehér csapat is jó mérkőzéseket játszott, kiváló meccspartnerekkel. A gyerekek számára is új élményről Meinhardt Bence számolt be klubunk honlapjának.

– Óriási köszönettel tartozunk a BlazePod Kupa szervezőinek, rendkívül színvonalas és profi tornát varázsoltak nekünk a szeretett pályánkra. Fantasztikus ellenfelekkel találkoztunk és ennek köszönhetően rengeteg tapasztalatot tudtunk szerezni. Továbbá köszönjük mindenkinek aki közreműködött a torna megszervezésében. Nem sok klub mondhatja el magáról, hogy a nem kiemelt csapataira is ekkora figyelmet fordít és külön tornákat is szervez nekik. Nagyon reméljük, hogy hamarosan újra pályára léphetünk hazai környezetben, ezen a nagyszerű eseményen!

Hajrá Kelen!

Fotók: Baglyos Foto

SZERETNÉL TE IS CSATLAKOZNI A KELEN SC-HEZ?

KIEMELT TÁMOGATÓINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/mlsz.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/08/simple-noi-liga.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2022/08/tippmix.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/sponsor-8.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/dvm.png

PARTNEREINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/select.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2022/08/ziccer.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/nike.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/footballfactor.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/budair.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/ids.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/profilakt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/palbau-bt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2022/02/ujbuda-liga.png
footer_kelen_cimer

Családias közösség, folyamatos fejlődés, kiemelkedő tehetségmenedzsment – klubunk szakmai légkörét, és mindennapi hangulatát is különleges miliő jellemzi, melyben mindenki megélheti a tehetségét, legyen az játékos, edző, vagy munkatárs.

© Kelen Sport Club. Minden jog fenntartva. Készítette: a NUI Design csapata