fbpx
 

FelnőttÖtödik meccse veretlenül

2022-05-25

Tompább arcát láthattuk ezúttal felnőtt férfi csapatunknak, amely nem találta saját ritmusát a bennmaradás kiharcolását követő első mérkőzésen, cserébe viszont az ellenfelet sem engedte a kapuba találni, így májusban továbbra is veretlen a Kelen.

Zima Ádámnak bőven volt dolga, de ezen a meccsen egy pápai sem fogott ki rajta

Mint arról korábban beszámoltunk, remek szezonhajrájának köszönhetően visszajött a veszélyzónából és sikerrel harcolt meg a jövő évi NBIII-as tagságért felnőtt férfi csapatunk a májusi mérkőzéseken, amelyek sorában hétvégén a tabella hetedik Pápai Perutz látogatott a Hunyadi Mátyás útra.

A Veszprém megyeiek ellen ősszel izgalmas és pörgős, ki-ki meccset játszott csapatunk, amely akkor ugyan nem járt szerencsével, de egy a bajnokságban jó futballt játszó ellenféllel szemben teljesített jól, így a vasárnapi meccsre kilátogatók is számolhattak azzal, hogy dinamikus és olykor látványos futballt láthatnak a csapatoktól. Nem is kellett ebben feltétlen csalódnia a Kelen sporttelep közel 150 szurkolójának, azonban inkább a vendégek tudták megmutatni a pályán saját arcukat: kevés érintős, sok elmozgásos és csapatszinten is jól megkomponált futballt mutatott Weitner Ádám együttese. A Kelen ezzel szemben a szezoncél elérése után a szokásosnál tompább volt labdabirtoklásban, és úgy tűnt, nem tud egyenlő meccspartnere lenni a vendégeknek, végeredményben azonban mégis az lett, csak éppen nem a saját futballját játszva.

Merthogy képes volt váltani a Harmati-csapat, és látva, hogy a saját erősségei ezen a napon nem jutnak érvényre, mindent megtett azért, hogy az ellenfél erősségei se érjenek célt a meccsen: önfeláldozóan és egységben védekezve végig állták a pápai rohamokat. Ha esetleg túl is jutottak a vendégek a védelmünkön, akkor a betegsége után kapunkba nem rég visszatérő Zima Ádám remek bravúrjai állták a pápai gól útját. Nem a legszebb arcát mutatta tehát csapatunk a hétvégén, ugyanakkor nagyon fontos karakterjegyet mutatott: verhetetlennek bizonyult.

Ez pedig már zsinórban ötödik meccsen igaz a fiúkra, akiktől jó volt látni, hogy a piszkos munkára is alkalmasak, ha a helyzet úgy kívánja. Nem meglepő, hogy a vezetőedző, Harmati Tamás sem volt feltétlenül elégedett a látottakkal, miközben azért elégedetlenségének sem volt miért hangot adnia.

– Ezen a meccsen nem sikerült az elképzeléseinket megvalósítani a labdabirtoklásunkban, támadásunkban, hiányzott a minőség a játékunkból, a védekezést tekintve viszont örömteli, hogy egy egyénileg és csapatszinten is jó ellenfél ellen sikerült megőrizni a kapunkat a góltól. A játékosaim küzdeni tudása miatt mindenképpen rászolgáltunk az 1 pontra, de ennél ma nem volt bennünk több. Mostantól nincs más dolgunk, mint készülnünk az utolsó fordulóra, ahol szeretnénk folytatni a veretlenségi sorozatunkat.
Csapatunk számára egy utolsó meccs van hátra a 2021-2022-es NBIII-as bajnokságból, Kádár Mátéék a Nyugati-csoport zárófordulójában a Tatabánya vendégei lesznek május 29-én, vasárnap 17:00-tól.

Hajrá Kelen!

Fotó: Kanizsay Zoltán

SZERETNÉL TE IS CSATLAKOZNI A KELEN SC-HEZ?

KIEMELT TÁMOGATÓINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/mlsz.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/08/simple-noi-liga.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/sponsor-8.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/dvm.png

PARTNEREINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/select.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/nike.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/footballfactor.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/budair.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/ids.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/profilakt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/palbau-bt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2022/02/ujbuda-liga.png
footer_kelen_cimer

Családias közösség, folyamatos fejlődés, kiemelkedő tehetségmenedzsment – klubunk szakmai légkörét, és mindennapi hangulatát is különleges miliő jellemzi, melyben mindenki megélheti a tehetségét, legyen az játékos, edző, vagy munkatárs.

© Kelen Sport Club. Minden jog fenntartva. Készítette: a NUI Design csapata