fbpx
 

LányokIrány az élvonal!

2022-05-27

A Külker elleni kiütéses győzelmével bronzérmet szerzett a bajnokságban felnőtt női zöld csapatunk, amely egymást követő két szombaton a Soroksár ellen mérkőzik meg az élvonalbeli tagságért!

Zán-Fábián Panna, Ramor Korinna, és Barkóczi Detti dupláival, illetve Bernhardt Barbara góljával 7-0-ra nyert felnőtt női zöld csapatunk az NBII. Nyugati csoportjának zárófordulójában, ezzel eldőlt, hogy bronzérmes helyen végzett a bajnokságban, egyúttal a feljutásért meccselhet: ellenfele május 28-án, és június 4-én, egymást követő két szombaton a Soroksár lesz.

Kun István lányai idegenben kezdik a kétmérkőzéses párharcot, ráadásul jó formában várhatják a találkozót, hiszen április másodika óta csupa győzelemmel zárult találkozót vívtak, a legutóbbi hétvégén pedig sokgólos győzelmet arattak.

– Az őszi találkozó alapján nehéz, kemény mérkőzésre számítottunk, ráadásul a harmadik hely eléréséhez nyernünk kellett – kezdte értékelését a múltheti, Külker elleni meccset követően Kun István, vezetőedző. – Éppen ezért nagyon örültem, hogy sikerült a jó játék mellett gólokat is lőni, és az is örömteli, hogy a Külker elleni meccs, és így a bajnoki szezon végére négy játékos is eljutott legalább 15 gólig a sorozatban. Ma még örülünk, hétfőtől készülünk a Soroksár elleni mérkőzésekre.

Való igaz, duplájával Zán-Fábián Panna is elérte a 15 gólos bajnoki szezont, míg Barkóczi Detti duplája házi gólkirályi címet ért számára, igaz csak megosztva az egész szezonban kiegyensúlyozottan termelő Bernhardt Bernadettel, mindketten 17-szer találtak az ellenfelek kapujába. Egyetlen góllal maradt el tőlük a Külker ellen szintén betaláló Bernhardt Barbi, aki nagypályán ugyan lemaradt a házi dobogó tetejéről, ugyanakkor a női futsal NBII-ben lőtt 32 góljával az egész mezőny legeredményesebbje lett. Ebben a versenyfutásban is szinte fej-fej mellett robogtak végig ikertestvérével, Bernivel, aki 29-szer zörgette meg a hálót. Most szombaton pedig az idei, temérdek mennyiségű, másodosztályú gólok mellett az élvonalba jutásért vehetik célba a Soroksár kapuját lányaink, akik fitten és motiváltan várják a selejtező első mérkőzését, legalábbis ha a heti edzésekből indulunk ki.

Kísérjük el minél többen a lányokat a Szamosi Mihály Sporttelepre is, és buzdítsuk őket győzelembe, hiszen a nagy cél kapujában vannak a lányok: ismét az ország legjobbjai közé sorolhatják őket!

Soroksár SC – KELEN SC
Simple Liga Női NBI. osztályozó 1. forduló
2022.05.28., szombat, 17:00 – Szamosi Mihály Sporttelep

KELEN SC – Soroksár SC
Simple Liga Női NBI. osztályozó 2. forduló
2022.06.04., szombat, 10:00 – Kelen SC Sporttelep

Hajrá Kelen!

Fotó: Kanizsay Zoltán

SZERETNÉL TE IS CSATLAKOZNI A KELEN SC-HEZ?

KIEMELT TÁMOGATÓINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/mlsz.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/08/simple-noi-liga.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2022/08/tippmix.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/sponsor-8.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/dvm.png

PARTNEREINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/select.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2022/08/ziccer.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/nike.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/footballfactor.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/budair.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/ids.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/profilakt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/palbau-bt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2022/02/ujbuda-liga.png
footer_kelen_cimer

Családias közösség, folyamatos fejlődés, kiemelkedő tehetségmenedzsment – klubunk szakmai légkörét, és mindennapi hangulatát is különleges miliő jellemzi, melyben mindenki megélheti a tehetségét, legyen az játékos, edző, vagy munkatárs.

© Kelen Sport Club. Minden jog fenntartva. Készítette: a NUI Design csapata