fbpx
 

LányokNői csapatunk a Győr ellen kezdi a tavaszt

2020-03-12

Két utánpótlásból felnőtté váló, és három külföldről érkező játékossal erősített télen a női Kelen, amely szombaton kezdi újra a bajnoki szezont – egyelőre azonban sajnos zárt kapuk mögött.

2019. nyarán története során először jutott fel az NBI-be a Könczey Zsolt vezette felnőtt női Kelen, amely az ősszel tizenkét mérkőzésen tapasztalhatta meg, hogy milyen komoly kihívás a legjobbakkal versengeni hétről-hétre. A másodosztályhoz képest igen komoly szintlépés során ugyan többször is akadozott a csapat játéka, de már szeptemberben megszerezték lányaink az első bajnoki pontjukat, októberben pedig az első győzelmüket is, utóbbit ráadásul a korábbi kétszeres bajnok és háromszoros kupagyőztes Haladás Viktória ellen.

Persze az erőviszonyokat felborítani továbbra is különösen nehéz feladat, Telek-Sümegi Éváék határozottan ezzel próbálkoznak majd az ETO FC Győr elleni, szombati mérkőzéssel induló tavaszi szezonban. Lányaink ugyanis jelenleg csupán egy pontra vannak az osztályozót érő hetedik, és négy pontra a bennmaradást érő hatodik helytől, télen pedig nem csak a legtehetségesebb fiatalokkal erősítettek, hanem egy amerikai, egy finn és egy ausztrál légióssal is. 

Új igazolások 2.0! ⚽️ (Zöld csapat)Az előző cikkünkben már bemutattuk 2 UP játékosunkat, akik a Zöld csapathoz…

Publiée par Kelen SC Női Labdarúgó Csapat sur Dimanche 23 février 2020

Alexis Rossi, Noomi Lehtovuori és Stacey Papadopoulos személyében három, alapvetően védekező játékost igazolt klubunk, akik mellett a 18 éves Barkóczi Bernadett, és a 15(!) éves Herczik Dorina került Könczey Zsolt együtteséhez. Az újonnan érkezőkkel női csapatunk Facebook oldala készített hosszabb interjúkat.

A Kelen SC felnőtt női csapatának első tavaszi mérkőzése március 14-én, szombaton, 14:30-tól kerül megrendezésre a Simple Ligára keresztelt élvonalban. Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a szerda este közzé tett hírek értelmében élvonalbeli női csapatunk mérkőzése is zárt kapus lesz.

Hajrá Kelen!

SZERETNÉL TE IS CSATLAKOZNI A KELEN SC-HEZ?

KIEMELT TÁMOGATÓINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/mlsz.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/sponsor-8.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/dvm.png

PARTNEREINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/select.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/nike.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/footballfactor.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/budair.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/ids.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/profilakt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/palbau-bt.png
footer_kelen_cimer

Családias közösség, folyamatos fejlődés, kiemelkedő tehetségmenedzsment – klubunk szakmai légkörét, és mindennapi hangulatát is különleges miliő jellemzi, melyben mindenki megélheti a tehetségét, legyen az játékos, edző, vagy munkatárs.

© Kelen Sport Club. Minden jog fenntartva. Készítette: Schön Dániel