fbpx
 

EgyébFelfüggesztett Bozsik-program, zárt kapus mérkőzések

2020-03-11

A koronavírus miatt határozatlan ideig felfüggesztik a Bozsik-tornákat, illetve visszavonásig a felnőtt és utánpótlás bajnoki mérkőzések is zárt kapusak lesznek, már a most hétvégi találkozók is.

Hazánkban nem jelentős a koronavírus jelenléte és a közigazgatási szervek feltett szándéka, hogy ez így is maradjon, így szigorú intézkedéseket hoztak a szerdai kormányülésen ennek érdekében. A több ideiglenes határozat közül kettő a Kelen SC-re is vonatkozik.

A rendeletek értelmében egyfelől ideiglenesen felfüggesztik a Bozsik-tornákat, amelynek a több csapatot is delegáló Kelen SC nem csak résztvevője, de rendszeresen szervezője is. Másrészt zárt kapus labdarúgó mérkőzéseket rendeznek a március 11-e utáni fordulókban, így visszavonásig mind a felnőtt, mind az utánpótlás mérkőzéseken csak a játékosok és edzők vehetnek részt, illetve a megrendezéshez szükséges minimális létszámú, és előzetesen regisztrált személyzet.

Ez azt is jelenti, hogy a szülők sem léphetnek be a mérkőzések helyszínéül szolgáló sporttelepek területére a bajnoki mérkőzéseken, illetve hogy felnőtt csapataink találkozóira sem mehetnek ki szurkolóink. Emellett az MLSZ ajánlása alapján az edzéseket is csak a játékosok látogathatják, így szeretnénk megkérni szüleiket és kísérőiket, hogy az hétközi tréningek alkalmával is a sporttelepen kívül várjanak a gyerekekre.

Fontos ugyanakkor, hogy a klub edzései továbbra is meglesznek tartva, miközben klubunk sporttelepén állandóan biztosítunk megfelelő kézhigiéniás eszközöket és papírtörlőket, illetve a sportlétesítmény épületeinek takarításakor is még komolyabb figyelmet kap a fertőtlenítés.

Szeretnénk megkérni sportolóinkat és felhívni szüleik figyelmét, hogy akik az utóbbi időben voltak külföldön, nyaralni, síelni, elutazni, ők két hétig ne látogassák az edzéseinket. A visszaérkezettek és az utazni tervezők részéről is fontos, hogy az itt nem lét ideje alatt folyamatosan tartsák a kapcsolatot a korosztályos edzőkkel, hogy tisztában lehessünk minden sportolónk helyzetével. Emellett kiemelten fontos, hogy figyeljünk egymásra, köhögéskor, tüsszentéskor igyekezzünk zsebkendővel eltakarni a szánkat, a zsebkendőt dobjuk a kukába, és mossunk ismét kezet.

Kérjük a szülők együttműködését is abban, hogy ezek az információk, így kiemelten a sűrű kézmosás fontossága eljusson sportolóinkhoz is.

Együttműködésüket előre is köszönjük, és továbbra is, hajrá Kelen!

 

SZERETNÉL TE IS CSATLAKOZNI A KELEN SC-HEZ?

KIEMELT TÁMOGATÓINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/mlsz.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/sponsor-8.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/dvm.png

PARTNEREINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/select.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/nike.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/footballfactor.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/budair.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/ids.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/profilakt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/palbau-bt.png
footer_kelen_cimer

Családias közösség, folyamatos fejlődés, kiemelkedő tehetségmenedzsment – klubunk szakmai légkörét, és mindennapi hangulatát is különleges miliő jellemzi, melyben mindenki megélheti a tehetségét, legyen az játékos, edző, vagy munkatárs.

© Kelen Sport Club. Minden jog fenntartva. Készítette: Schön Dániel