fbpx
 

EgyébMegjelent a Kelen Magazin!

2022-02-04

2022 januárjában megjelent a Kelen Magazin, amely hathavi rendszerességgel kézzel fogható formában mutatja be klubunk mindennapjait, változásait, céljait és aktuális sikereit – a kiadvány pedig immár online is lapozható!

 

Az évről-évre teljeskörűbb szolgáltatást nyújtó, méretében és sikereiben is egyre növekvő Kelen SC a modern kommunikációs eszközök és felületek használatával igyekszik minden friss információt megosztva, naprakészen tartani szurkolóit, ugyanakkor az online fellelhető információhalmazban sokak visszajelzései alapján könnyű elveszni. Nem véletlen ez, hiszen egyre-másra érkeznek az újítások klubunkhoz: gyarapodik a szakmai eszközpark, fejlődik a képzés megítélése, vagy épp teljesedik ki a klubunkban focizók karrierútja, így bőven van annyi információ, amit már valóban nehéz követni…

Ebben siet segítségünkre a minap megjelent Kelen Magazin, amely kézbe fogható, nyomtatott formában igyekszik rendszerezni, hogy a kiadást megelőző fél évben, mi izgalmas történt klubunk háza táján.

A Bak Ferenc, Csák Gergő, Kanizsay Zoltán, Pietsch Tibor, és Schön Dániel által készített magazin alkotói ráadásul egytől-egyig Kelen-kötődésűek, így nem csak az elmúlt félszezon legfrissebb információ lelhetőek fel a kiadványban, hanem a klub valódi értékei, amelyeket belülről lehet megtapasztalni igazán. Ebbe a különleges közegbe nyerhetnek betekintést a Kelen Magazin olvasói – akik immár online is lapozhatják a kiadványt, amennyiben IDE kattintanak.

Az 1250 példányban elkészült nyomtatványt klubunk szponzorai között kézhez kapja a Magyar Labdarúgó Szövetség és Újbuda Önkormányzata is, illetve természetesen minden egyes klubunk kötelékébe tartozó munkatárs és sportoló is – utóbbiak edzőjüktől tudják elkérni a magazint, ha még nem kapták kézhez. A Kelenhez kötődők megszólításán keresztül pedig új támogatókat is igyekszik találni klubunk, akik többek közt programszervezőként, segédedzőként, rendezőként, egészségügyi segítőként, vagy épp szponzorként örömmel tennének az újbudaiak egészségének, sportjának és szabadidős tevékenységeinek fejlesztéséért. A társadalmi munkalehetőségekre IDE kattintva jelentkezhetnek az érdeklődők, akik számára fontos információ lehet, hogy az online jelentkezés nem jár kötelezettséggel, egyszerűen csupán ez az első lépése annak, hogy részt vegyen a Kelen SC jobbá tételében. A megjelölt űrlap kinyomtatva is megtalálható a Kelen Magazin első számában, amellyel kitöltött és beszkennelt formában szintén lehet jelentkezni klubunkhoz.

Online lapozható Kelen Magazin: KATT!
Online támogatói űrlap: KATT!

Reméljük a Kelen-család tagjai is örömüket lelik a Kelen Magazinban, és együtt, egyre teljeskörűbben, és egyre dinamikusabban építhetjük Újbuda legjobb utánpótlásnevelő együttesét!

Hajrá Kelen!

 

SZERETNÉL TE IS CSATLAKOZNI A KELEN SC-HEZ?

KIEMELT TÁMOGATÓINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/mlsz.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/08/simple-noi-liga.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2022/08/tippmix.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/sponsor-8.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/dvm.png

PARTNEREINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/select.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2022/08/ziccer.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/nike.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/footballfactor.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/budair.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/ids.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/profilakt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/palbau-bt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2022/02/ujbuda-liga.png
footer_kelen_cimer

Családias közösség, folyamatos fejlődés, kiemelkedő tehetségmenedzsment – klubunk szakmai légkörét, és mindennapi hangulatát is különleges miliő jellemzi, melyben mindenki megélheti a tehetségét, legyen az játékos, edző, vagy munkatárs.

© Kelen Sport Club. Minden jog fenntartva. Készítette: a NUI Design csapata