fbpx
 

FelnőttKupadöntő kupahangulatban!

2021-05-03

Szurkolókkal a lelátókon rendezik meg a 2021-es Budapest Kupa döntőjét – a szerdai fináléban 2019 után ismét az elsőszámú bajnoki vetélytársával küzd meg klubunk az aranyéremért!

2019-ben a csapat és a szurkolók együtt örülhettek, hosszú böjt után pedig idén is megadatik a lehetőség, hogy közösen éljük újra a sikereket

Hosszú meccshangulat böjt után egy egészen különleges kupadöntő elé néz a 2019-es bravúrt megismételni igyekvő Kelen, hiszen május 5-én, szerdán 18:30-as kezdéssel ismét szurkolói előtt nyerheti meg a Budapest Kupát a Budafoki MTE stadionjában.

A Promontor utcában megrendezésre kerülő finálé több ponton is hasonlóságot mutat a 2019-es, történelmi szezonban játszott döntővel, ami egyértelműen jó előjel lehet, hiszen akkor Harmati Tamásék emelhették magasba a trófeát. Szerdán nem csak a mai napig bennünk élő szép emlékeket élhetjük újra, de izgalmas mérkőzésre is számíthatunk, hiszen a Kelenhez eredményességben legközelebb álló Csepel FC lesz klubunk ellenfele.

A Takács Krisztián irányította csepeliek nem csak a Budapest Kupában versenyeztek fej-fej mellett a Kelennel egészen a döntőig, de a bajnokságban is az egyetlen olyan csapat idén, amely a szezon záró szakaszában is lő távon belül tudott maradni klubunk mögött. Szerdai ellenfelünk ráadásul ősszel búcsúztatni tudta csapatunkat a Magyar Kupából, így a visszavágás lehetősége is fűtheti Timári Normanékat.

Timári Norman és Balogh Bence két éve is jelentős szerepet vállaltak a sikerekből – a szezon két legeredményesebb Kelen-játékosa reményeink szerint szerdán is gólokkal szerez majd örömet a szurkolóknak

Érdekessége a mérkőzésnek, hogy nem csak az akkor szerencsét hozó helyszín volt ugyanaz két éve, mint a most szerdai döntőben, hanem akkor is a Harmati-csapat legnagyobb bajnoki kihívója volt a döntő másik résztvevője. 2019-ben a REAC egészen az utolsó fordulóig szinte azonos számban gyűjtötte a pontokat, mint a Kelen, és a kupadöntőt követően egy bajnoki döntőnek beillő zárófordulót is játszottak egymás ellen. Mint ahogy az ismert, mindkét mérkőzést sikerrel vette a csapat, majd lendületből feljutott az NBIII-ba is. Vajon a történelem megismétli önmagát?

Alakuljon bárhogy is, egy biztos: újra meccshangulatban telhet a döntő! Szurkolóink a Magyar Labdarúgó Szövetség Budapesti Igazgatóságának tájékoztatása szerint érvényes oltási igazolvánnyal, és a mellé felmutatott arcképes igazolvánnyal szabadon megtekinthetik a mérkőzést, amely ráadásul ingyenes lesz!

Várjuk hát szeretettel a Kelen-család meccsre vágyó tagjait – töltsük meg újra szurkolással a kupadöntőt! Fontos információ ugyanakkor, hogy az aktuális kormányrendelet alapján egyelőre sajnos csak azokat engedik be a mérkőzés rendezői, akik oltási igazolvánnyal rendelkeznek, illetve oltási igazolvány hiányában azokat, akik még nem töltötték be 18. életévüket, és felnőtt kísérővel érkeznek.

Budapest Kupa döntő
Csepel FC – Kelen SC
2021.05.05. szerda, 18:30 – Budafoki MTE Stadion, 1222 Promontor utca 89.
INGYENES
A belépés 18 éves kortól oltási igazolványhoz, alatta felnőtt kísérőhöz kötött

Zöldüljön a lelátó, hajrá Kelen!

Fotók: Kanizsay Zoltán

 

SZERETNÉL TE IS CSATLAKOZNI A KELEN SC-HEZ?

KIEMELT TÁMOGATÓINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/mlsz.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/08/simple-noi-liga.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/sponsor-8.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/dvm.png

PARTNEREINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/select.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/nike.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/footballfactor.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/budair.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/ids.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/profilakt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/palbau-bt.png
footer_kelen_cimer

Családias közösség, folyamatos fejlődés, kiemelkedő tehetségmenedzsment – klubunk szakmai légkörét, és mindennapi hangulatát is különleges miliő jellemzi, melyben mindenki megélheti a tehetségét, legyen az játékos, edző, vagy munkatárs.

© Kelen Sport Club. Minden jog fenntartva. Készítette: Schön Dániel