fbpx
 

FelnőttGyőzelemmel hangoltunk a kupadöntőre

2021-05-03

Magabiztos, kétgólos győzelmet aratott hétvégén a felnőtt férfi Kelen, amely az Építők SK ellen már az első félidőben eldöntötte a mérkőzés sorsát, és önbizalommal telve várhatja a szerdai Budapest Kupa döntőt.

Koós Bálint remek góllal zárta le már az első félidőben a mérkőzés sorsát, előtte szokásos módon csapatunk 20-asa, Timári Norman szerezte a vezető találatot

Kelen SC – 43. sz. Építők SK 2:0 (2:0) – BLSZ I. 26. forduló
2021.05.01. 16:30 Kelen SC Sporttelep

G.: Timári (27′); Koós (38′)

S.: Rőthy (61’); Pintér (78′)

Múlt hét szerdán, a Budapest Kupa elődöntőjét követően azt nyilatkozta Harmati Tamás, hogy a finálé előtt még van egy nagyon fontos mérkőzés, így korai a döntőre gondolni, hiszen első sorban a hétvégi, Építők elleni mérkőzésre kell helyezni a fókuszt. A csapat pedig figyelt, és szombaton már az első félidőben eldöntötte a mérkőzés sorsát, végül 2-0-ra nyert a 43. számú Építők SK ellen.

Május 1-én, szombaton hazai pályán lépett pályára a listavezető Kelen, amely a középmezőnyhöz tartozó Építők csapatát látta vendégül a Hunyadi Mátyás úton. A mérkőzésre a legfrissebb egészségügyi szabályoknak megfelelően már nézők is jöhettek be, így ugyan korlátozott létszámban, de újra élet költözött a sporttelep lelátóira.

A szerdai elődöntőhöz – és a szezon oly sok mérkőzéséhez – hasonlóan ezúttal is csapatunk húszasa, Timári Norman juttatta vezetéshez Harmati Tamás csapatát a 27. percben, majd Koós Bálint zúdított nagy bombát a vendégek kapujába a félidő vége előtt pár perccel. Mindkét gól fontos volt, hiszen a Kelen kupadöntős ellenfele, a Csepel FC a bajnokságban is klubunk első számú üldözője, lemaradása pedig matematikailag még behozható, így minden Kelen gólra nagy szükség van ahhoz, hogy a szezon során felhalmozott előny a bajnokság végéig kitartson, majd végül aranyérmet jelentsen.

A múlt szerdai kupaelődöntőben eredményes kapitány, Rőthy Martin mosolygósan és magabiztosan készülhet a május 5-i döntőre, miután hétvégén kapott gól nélkül zárt a Kelen

A hétvégi győzelmet követően viszont immár egyértelműen a Budapest Kupa döntőjére került a fókusz.

– Gratulálok a csapatomnak, mert nagyon profi hozzáállással készült a mérkőzésrekezdte értékelését Harmati Tamás.Ennek köszönhetően már tulajdonképpen az első félidőben mutatott jó teljesítményünkkel sikerült eldöntetni a mérkőzést, egy nagyon veszélyes csapat ellen, akik már okoztak nagy meglepetést idegenben játszva. Nagyon örülünk az újabb bajnoki 3 pontnak és már készülünk a következő hétre, ahol ismét szerda-szombat lépünk pályára, azt szeretnénk, ha az is hasonlóan sikeres lenne!

A május 5-én, 18:30-kor kezdődő, és a Budafoki MTE Sporttelepen rendezendő mérkőzés részleteiről külön cikkben számolunk be a Kelen SC honlapján. 

Hajrá Kelen!

Fotók: Kanizsay Zoltán

SZERETNÉL TE IS CSATLAKOZNI A KELEN SC-HEZ?

KIEMELT TÁMOGATÓINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/mlsz.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/08/simple-noi-liga.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/sponsor-8.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/dvm.png

PARTNEREINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/select.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/nike.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/footballfactor.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/budair.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/ids.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/profilakt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/palbau-bt.png
footer_kelen_cimer

Családias közösség, folyamatos fejlődés, kiemelkedő tehetségmenedzsment – klubunk szakmai légkörét, és mindennapi hangulatát is különleges miliő jellemzi, melyben mindenki megélheti a tehetségét, legyen az játékos, edző, vagy munkatárs.

© Kelen Sport Club. Minden jog fenntartva. Készítette: Schön Dániel