FelnőttHarc a feljutásért

2019-06-06

Harc a feljutásért

Osztályozót játszik a Felnőtt I. Csapatunk az NBIII-ba jutásért. Sorsolással dőlt el, hogy a Rájátszásban kell-e játszania a Kelen SC-nek, vagy sem. Az MLSZ-nél kedden délelőtt sorsoltak, és a Békéscsaba 1912 Előre II. Csapatával kerültünk össze. Vezetőedzőnket, Harmati Tamást kérdeztük, hogy az utolsó hajrában mire számíthatunk a Kelen SC részéről?

Békéscsabán kezdi a csapat a megmérettetést, most vasárnap 17:30-tól a Kórház Utcai Stadionban, majd rá következő szombaton (június 15.) hazai pályán, 17:00-tól a Kelen SC otthonában folytatják a csapatok a diadalt.

Mit szólsz a sorsoláshoz, és ahhoz hogy utolsóként sorsoltak ki minket?

Egész évben azért dolgoztunk, hogy a bajnokság vége után mi játszhassunk az NBIII-as osztályozó mérkőzéseken, ez most sikerült, itt vagyunk és próbálunk élni a lehetőséggel.

Milyen ellenfél lesz a Békéscsaba II. csapata?

Nem ismertük őket, de a napokban feltérképezzük a csapatukat alaposan, ugyanúgy, ahogy valószínű ők is minket. Biztos vagyok benne, hogy nagyon erős ellenfél lesz, de tudtuk, hogy könnyű ellenfelet nem kaphatunk, hiszen itt mindenki megnyerte a saját bajnokságát.

Készen áll a csapat az újabb kihívásra?

Abban a bajnokságban végeztünk az első helyen, ahol szerepelt egy REAC és egy Újpest FC II. is, akik szerintem bármelyik bajnokságban az első helyért játszanának. Mellettük pedig volt 4-5 olyan csapat, aki ellen alaposan meg kellett izzadnunk. Szóval azt gondolom jól sikerült felkészülni egész évben a sorsdöntő 2 mérkőzésre.

Mire számíthatunk a csapattól?

Ugyanarra, mint minden meccsen, megpróbáljuk a legjobb teljesítményünket hozni és biztos vagyok benne, hogy a srácok hozzáállása is a lehető legjobb lesz.

Idegenben kezd a csapat, ez jó vagy annyira nem?

Erre a kérdésre a pontos választ jövő szombaton 19:00 körül tudom megadni. Annak mindenesetre örülök, hogy még egyszer játszhatunk hazai környezetben, a saját pályánkon és a saját szurkolótáborunk előtt, remélem, megdöntjük az idei néző csúcsot és nagyon sokan jönnek el biztatni a srácokat.

Úgy legyen, hajrá Kelen SC!

 

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a Békéscsabai mérkőzésről élő közvetítés lesz Facebook oldalunkon, így végig a Csapattal tarthat Mindenki. 🙂

 

Néhány információ a szurkolóknak a Békéscsaba 1912 Előre honlapján elérhető:

http://1912elore.hu/site/informaciok-bekescsaba-1912-elore-kelen-sc-20190609/

 

(Harmati Tamás)

SZERETNÉL TE IS CSATLAKOZNI A KELEN SC-HEZ?

KIEMELT TÁMOGATÓINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/mlsz.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/sponsor-8.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/dvm.png

PARTNEREINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/select.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/nike.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/footballfactor.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/budair.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/ids.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/profilakt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/palbau-bt.png
footer_kelen_cimer

Családias közösség, folyamatos fejlődés, kiemelkedő tehetségmenedzsment – klubunk szakmai légkörét, és mindennapi hangulatát is különleges miliő jellemzi, melyben mindenki megélheti a tehetségét, legyen az játékos, edző, vagy munkatárs.

INSTAGRAM

© Kelen Sport Club. Minden jog fenntartva. Készítette: Schön Dániel