FelnőttBékéscsabán jártunk

2019-06-10

 Békéscsabán jártunk

2019.06.09., vasárnap 17:00, Békéscsaba, Korház utcai Stadion, 400 néző

Megyei I. osztályozó, 1. forduló

Békéscsaba 1912 Előre II. – Kelen SC 1:1 (0:1)

G.: Tóth D.(56’) ill., Timári N.(21’)

S.: Babinyecz B.(37’), Szabó Zs.(55’), Varga T.(67’), Balog Zs.(87’) ill., Egyed B.(22’), Balogh B.(52’), Soltész I.(66’), Krajnc B.(88’)

P.: – ill., –

Összeállítás: Haála K. – Egyed B., Alex V.D.A., Módly M. – Szabó B., Soltész I., Rőthy M., Csabai T. – Timári N., Balogh B., Kádár M.

Cserék: Major Cs., Bakó K., Zsiborás Z., Kun B., Kiss G., Koós B., Krajnc B.

Edzői értékelés:

Az osztályozó I. fordulójában Békéscsabára utaztunk. Nagyon kiváncsi voltam, hogy miként reagál a csapat egy többórás utazás után a mérkőzésre hiszen ebben eddig nem volt nagy tapasztalatunk.

A hazaiak szervezése minden igényt kielégített, igazi profi csapatként érezhettük magunkat, így kezdődhetett az első felvonás.

Az első félidőben aztán megkaptam a választ a hosszú utazással kapcsolatosan. Ugyanúgy álltunk bele a mérkőzésbe, ahogy szoktunk. Nagyon motiváltak és fegyelmezettek voltak a srácok. Ez nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a félidőben jó eredménnyel menjünk a szünetre. A második félidőben kicsit túlságosan is féltettük az eredményt, ezért nagyon magunkra húztuk a hazai csapatot. Ennek meg is lett a következménye ugyanis egyeníteni tudott a nagyon jó erőkből álló Békéscsaba II. A továbbiakban hősiesen álltuk a sarat, de helyén volt a szívünk és továbbra is nagyon együtt volt a csapat, így az eredmény már nem változott, 1:1.

Forrás: elore1912.hu

Összességében minden játékosom hozzáállásával nagyon elégedett vagyok, minden energiájukat mozgosították és így egy nagyon intenzív mérkőzést játszottunk. Az eredményt igazságosnak tekintem, hiszen az első félidőben nekünk volt több lehetőségünk a másodikban pedig a hazai csapatnak. Nem dőlt el semmi, továbbra is nyitott a feljutás kérdése. Az idegenbeli gólnál nagyobb előnynek gondolom, hogy hazai pályán játszuk majd a visszavágót, ahol remélem nézőcsúcsot döntünk és az egészKelen család támogatni fogja a csapatot, akárcsak a Budapest Kupa döntőjében vagy a REAC elleni, bajnoki döntőben.

Hajrá Kelen SC!

(Harmati Tamás)

SZERETNÉL TE IS CSATLAKOZNI A KELEN SC-HEZ?

KIEMELT TÁMOGATÓINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/mlsz.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/sponsor-8.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/dvm.png

PARTNEREINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/select.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/nike.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/footballfactor.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/budair.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/ids.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/profilakt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/palbau-bt.png
footer_kelen_cimer

Családias közösség, folyamatos fejlődés, kiemelkedő tehetségmenedzsment – klubunk szakmai légkörét, és mindennapi hangulatát is különleges miliő jellemzi, melyben mindenki megélheti a tehetségét, legyen az játékos, edző, vagy munkatárs.

INSTAGRAM

© Kelen Sport Club. Minden jog fenntartva. Készítette: Schön Dániel