fbpx
 

FelnőttGyőztes belépő

2021-08-06

Remek játékkal, és ami még fontosabb: győzelemmel tért vissza az NBIII-ba a Harmati Tamás vezette felnőtt Kelen, amely a Balatonfüred vendégeként nyert 3-2-re a Nyugati csoport nyitófordulójában.

Ahogy a Budapest Kupa döntőjében, úgy az NBIII nyitófordulójában is fontos gólt szerzett Kádár Máté, aki a csapattal együtt győzelmet ünnepelhetett
A 2020/2021-es szezonban BLSZ I. bajnokságot és Budapest Kupát is nyerő Kelen SC egy év kihagyás után térhetett vissza az NBIII-ba, ahol rögtön letette névjegyét, hiszen idegenbeli győzelemmel kezdett az 1. fordulóban.

A Balatonfüred vendégeként a Kelen legutóbbi házi gólkirálya, Timári Norman szerezte klubunk idei első találatát tétmeccsen a 17. percben, amit Kádár Máté, a  Budapest Kupa fináléjában döntő gólt szerző szélső duplázott meg a félidő vége előtt tíz perccel. Bravúros teljesítménnyel indított tehát a Kelen, hiszen a hazaiak tavalyi 11. helyezésükkel épp csak lemaradtak a 20 csapatos csoport felső házáról. Persze nem volt véletlen az ő helyezésük sem, Borgulya István játékosai is képesek voltak váltani, és 5 perccel Kádár találata után, még félidő előtt szépíteni tudtak, így a szünetre 2-1-es Kelen vezetéssel vonultak a csapatok.

A második játékrészt aztán megint jól kezdte csapatunk, és az 52. percben Pintér Bence révén újra kétgólosra növelte előnyét, ami ezúttal majdnem a meccs végéig kitartott, a hosszabbítás 4. percében azonban ismét feljött egy gólra a Füred, egyenlíteni azonban már nem maradt ideje, így megérdemelt győzelemmel kezdte a bajnokságot Harmati Tamás csapata.

– Több mint egy évet vártunk arra, hogy újra ebben az osztályban szerepelhessünk és tényleg nagyon sokat dolgoztunk ebben az időszakban, hogy ez megvalósulhasson – kezdte értékelését a vezetőedző, Harmati Tamás. – Ezt a srácok nagyon jól átérezték és ebben a szellemiségben is léptek pályára. Nagyon örülünk, hogy egyből győzelemmel tudtunk kezdeni, főleg idegenben. Az első félidőben mutatott játékkal pedig kifejezetten elégedettek is lehetünk, voltak időszakok, amikor igen jól nézett ki a csapat játéka. A második játékrészben már kiegyenlítettebb volt a játék, de a győzelmünk nem forgott nagy veszélyben, úgyhogy megérdemelten gyűjtöttük be a három pontot. Készülünk tovább, mert elég sűrű a program, remélem ez a meccs nagy lökést ad a csapatnak. Gratulálok minden játékosomnak, nagyon büszke vagyok rájuk!

Az NBIII Nyugati csoportjának 2. fordulójában az Andráshida együttesét fogadja csapatunk augusztus 11-én, szerdán 14:30-as kezdéssel. Szép volt fiúk!

Hajrá Kelen!

Kép: Kanizsay Zoltán

SZERETNÉL TE IS CSATLAKOZNI A KELEN SC-HEZ?

KIEMELT TÁMOGATÓINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/mlsz.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/08/simple-noi-liga.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/sponsor-8.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/dvm.png

PARTNEREINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/select.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/nike.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/footballfactor.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/budair.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/ids.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/profilakt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/palbau-bt.png
footer_kelen_cimer

Családias közösség, folyamatos fejlődés, kiemelkedő tehetségmenedzsment – klubunk szakmai légkörét, és mindennapi hangulatát is különleges miliő jellemzi, melyben mindenki megélheti a tehetségét, legyen az játékos, edző, vagy munkatárs.

© Kelen Sport Club. Minden jog fenntartva. Készítette: Schön Dániel