fbpx
 

FelnőttGyőzelmek futószalagon

2020-09-28

Kevesebb, mint két nap telt el felnőtt férfi csapatunk hétközi Budapest Kupa győzelme és hétvégi bajnokija között, mégis magabiztosan, 5:0-ra nyert Harmati Tamás csapata a bajnokságban is. 

A két duplázó, Timári Norman és Koós Bálint pacsizik egymással

Kelen SC – Fővárosi Közterület SK 5:0 (2:0) – BLSZ I. 6. forduló
2020.09.26., szombat 15:00, Kelen SC pálya, 100 néző

G.: Balogh B. (13’), Timári N. (16’), Timári N. (65’), Koós B. (85’), Koós B. (88’)

S.: –

P.: –

Összeállítás: Zima Á. – Wild T., Rőthy M., Megyesi T., Egyed B. – Ayrton – Lukács R. (Koós B. 84’), Kasza D. (Módly M. 64’), Soós D. (Kiss G. 64’), Timári N. – Balogh B. (György K. 64’)

Cserék: Monori M., Kiss G., Módly M., Koós B., György K.

Ismét két duplázója volt a BLSZ I. osztályát százszázalékosan vezető felnőtt férfi csapatunknak, amely az ötödik meccsén hatodik gólját szerző Balogh Bence, és az egyaránt kétszer betaláló Timári Norman, és Koós Bálint góljaival múlta felül a vendég Közterület csapatát.

Az NBIII-ba rögtön visszajutni törekvő Kelen ugyanakkor nagyobb különbséggel is nyerhetett volna, hiszen a helyzetei megvoltak erre, de a vendégek kapusa is többször jól védett, miközben a kapufákról is rendre kifelé pattantak a Kelen-lövések. Harmati Tamás szerint mindeközben nem csak ezek voltak az okai annak, hogy a jó eredmény nem lett egészen lehengerlő.

– A második gólunkig nagyon jó szellemiségben játszottunk, érezhető volt a játékosaimon, hogy a közösen megbeszélt célokat el akarják érni a mérkőzésen. Ezután azonban egy kicsit más irányba indultunk el, ami nem segítette a hatékonyságunkat. Az sem adhat ez alól felmentést, hogy kevesebb, mint 42 órán belül játszottunk újra tétmérkőzést. A látottak alapján sokkal több gólt kellett volna szereznünk. Ez nagyobb részben rajtunk múlott, kisebb részben a szerencsén – hiszen négyszer is a kapufát találtuk el – és az ellenfél kapusán, akinek rengeteg védése volt. Összességében nagyon örülünk, hogy ismét győztesen hagyhattuk el a pályánkat, de az is igaz, hogy most nem vettünk ki mindent ebből a kilencven percből. Azonban ennek már vége, megvan az újabb három pont és csak a következő feladatra kell koncentrálnunk! Gratulálok a játékosaimnak a győzelemhez!

Hajrá Kelen!

Fotó: Kanizsay Zoltán

SZERETNÉL TE IS CSATLAKOZNI A KELEN SC-HEZ?

KIEMELT TÁMOGATÓINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/mlsz.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/08/simple-noi-liga.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/sponsor-8.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/dvm.png

PARTNEREINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/select.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/nike.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/footballfactor.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/budair.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/ids.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/profilakt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/palbau-bt.png
footer_kelen_cimer

Családias közösség, folyamatos fejlődés, kiemelkedő tehetségmenedzsment – klubunk szakmai légkörét, és mindennapi hangulatát is különleges miliő jellemzi, melyben mindenki megélheti a tehetségét, legyen az játékos, edző, vagy munkatárs.

© Kelen Sport Club. Minden jog fenntartva. Készítette: Schön Dániel