fbpx
 

FelnőttJól sikerült első lépés

2020-09-25

Magabiztos győzelmet aratott felnőtt csapatunk a Budapest Kupa második – a Kelen számára első – fordulójában, ahol a tavaly félbeszakított idényben a legjobb nyolc közé jutó Budatétényt ejtette ki.

A mérkőzést végigjátszó Koós Bálint az első és a második félidőben is betalált

Budatétény SE – Kelen SC 1:8 (1:4) – Budapest Kupa 2. forduló
2020.09.24., csütörtök, 19:15, Budatétény SE pálya, 80 néző

G.: Kertai D. (23’, 59’), Koós B. (35’, 76’), György K. (59’, 62’), Módly M. (9’), Kasza D. (44’)

S.: Kasza D. (28’)

P.: –

Összeállítás: Monori M. – Wild T., Kertai D., Megyesi T., Egyed B. – Módly M. (Ayrton 46’), Rőthy M. (Lukács R. 46’) – Koós B., Kasza D. (Timári N. 46’), Kiss G. – Balogh B. (György K. 46’)

Cserék: Zima Á., Bederna B., Ayrton, Timári N., Lukács R., György K.

A múlt hétvégi pihenőt követően, és a most szombati, hazai bajnoki előtt, csütörtök este a Budatétény otthonába látogatott Harmati Tamás csapata, hogy Budapest Kupa mérkőzésen lépjen pályára. A 2019-2020-as kiírásban a legjobb nyolc közé jutó Budatétény a Palota SE legyőzésével jutott a második fordulóba, ahol viszont a csapatként futballozó Kelen útját állta. 

Az összesen kilenc gólt hozó mérkőzésen nyolcszor is Kelen játékos zörgette meg a hálót, így egyértelmű volt, hogy ki lesz a párharc továbbjutója, ráadásul nagy öröm lehet a Kelen szurkolók számára, hogy nem az egyéni képességekben tetten érhető differencia miatt lehetett ekkora a különbség, hanem azért, mert komoly párharcként ment bele a mérkőzésbe, és csapatként futballozott a Kelen. Ezt az együttműködő mentalitást a vezetőedző, Harmati Tamás is dicsérte a mérkőzést követően.

– Nagyon büszke vagyok a játékosaimra, mert pontosan olyan hozzáállással léptek pályára, ahogyan azt egész héten beszéltük. Egyénenként és csapatként is megtaláltuk ebben a mérkőzésben a motivációt és ez látszódott is. Ennek köszönhetően nem voltak még csak pillanatai sem a mérkőzésnek, amikor valaki felesleges érintésekkel, könnyelműen, vagy az ellenfelet nem tisztelve játszott volna. Ez a szellemiség kell, hogy a végén elérhessük a céljainkat, gratulálok minden játékosomnak, a Budatétény csapatának pedig további sok sikert kívánok!

Hajrá Kelen!

Fotó: Kanizsay Zoltán

SZERETNÉL TE IS CSATLAKOZNI A KELEN SC-HEZ?

KIEMELT TÁMOGATÓINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/mlsz.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/08/simple-noi-liga.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/sponsor-8.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/dvm.png

PARTNEREINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/select.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/nike.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/footballfactor.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/budair.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/ids.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/profilakt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/palbau-bt.png
footer_kelen_cimer

Családias közösség, folyamatos fejlődés, kiemelkedő tehetségmenedzsment – klubunk szakmai légkörét, és mindennapi hangulatát is különleges miliő jellemzi, melyben mindenki megélheti a tehetségét, legyen az játékos, edző, vagy munkatárs.

© Kelen Sport Club. Minden jog fenntartva. Készítette: Schön Dániel