fbpx
 

FelnőttEz bizony férfimunka volt!

2020-10-01

Kőkemény meccsen bizonyult jobbnak Harmati Tamás csapata az ASR Gázgyárnál, amelynek eddig minden bajnoki párharca végletekig kiélezett küzdelem volt, és amely még a Magyar Kupában is harcol.

 

A szezon eleje óta gólveszélyesen futballozó Balogh Bence a Közterület után a Gázgyárnak is betalált a bajnokságban

ASR Gázgyár – Kelen SC 0:2 (0:0) – BLSZ I. 5. forduló
2020.09.30., szerda 16:00, ASR Gázgyár Sporttelep, 80 néző

G.: Timári N. (53’), Balogh B. (84’)

S.: Balogh B. (55’), Kertai D. (58’), Lukács R. (66’), Koós B. (72’)

P.: –

Összeállítás: Zima Á. – Wild T., Kertai D., Rőthy M., Egyed B. – Ayrton – Lukács R. (Kiss G. 84’), Kasza D., Soós D. (Koós B.64’), Timári N. – Balogh B. (György K. 88’)

Cserék: Csőke R., Koós B., Megyesi T., György K., Kiss G., Bederna B.

Sűrű hete volt Harmati Tamás csapatának, amely egy héten belül három mérkőzést is játszott, hiszen múlt csütörtökön a Budapest Kupában, majd szombaton és most szerdán a bajnokságban lépett pályára. Felnőtt csapatunk erejét mutatja, hogy a telített program ellenére mindhárom páraharcot megnyerte, igaz a legutóbbi nem volt sétagalopp. 

Az ASR Gázgyár vendégeként ugyanis nem volt elég az, hogy az NBIII-ba visszaigyekvő Kelen jól futballozva idővel felőrölje az ellenfelét, hanem egy kemény és éles meccsen kellett mindent beleadnia azért, hogy győztesen hagyhassa el a pályát. Ugyanakkor, ha megnézzük a Gázgyár idei mérkőzéseit, akkor nem akkora meglepetés ez…

A szerdai találkozó házgazdáinak bajnoki meccsei ugyanis a RAFC elleni 2-0-ás győzelmet kivéve mindig maximum egy gólos különbséggel zárultak. Akár nyert a csapat, akár nem, bármilyen erősségű ellenféllel szemben is lépett pályára, a találkozók végkimenetele szinte minden alkalommal egyetlen gólon múlt. Nem véletlen, hogy a Lászka Balázs és Horváth László edzette csapat a Magyar Kupában is tovább verseng, miután a legutóbbi körben – ugyancsak egy góllal, de – búcsúztatta a Gesztelyi FC-t.

A mérkőzést követően Harmati Tamás is kiemelte, hogy a gázgyáriakkal valószínűleg még sok mindenkinek meggyűlik majd a baja.

– Először is gratulálok a hazai csapatnak a Magyar Kupában való továbbjutáshoz. Maga a mérkőzés pontosan, de tényleg pontos azt hozta, amit vártunk és amire készültünk. A kilencven perc minden apró részletében nagyon nehéz volt. Nem olyan meccs volt, hogy simán, jól játszva lehozzuk azt, itt végig kellett koncentrálni, végig egységesnek kellett lenni, és most nem volt lehetőségünk sokat hibázni az ellenfél kapuja előtt. Ezért is vagyok nagyon büszke a csapatomra, hogy mindezek mellett sikerült megszerezni a három pontot. Gratulálok minden játékosomnak! Jár a dicséret a hazai csapatnak is, mert alaposan megnehezítették a dolgunkat és biztos vagyok benne, hogy mások is meg fognak szenvedni ezen a pályán, ha győzni akarnak.

Felnőtt I. csapatunk legközelebb szombaton 11:00-kor az Unione FC ellen lép pályára a bajnokságban idegenben, a III. kerületi TUE sporttelepén.

Hajrá Kelen!

Fotó: Kanizsay Zoltán

SZERETNÉL TE IS CSATLAKOZNI A KELEN SC-HEZ?

KIEMELT TÁMOGATÓINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/mlsz.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/08/simple-noi-liga.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/sponsor-8.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/dvm.png

PARTNEREINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/select.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/nike.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/footballfactor.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/budair.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/ids.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/profilakt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/palbau-bt.png
footer_kelen_cimer

Családias közösség, folyamatos fejlődés, kiemelkedő tehetségmenedzsment – klubunk szakmai légkörét, és mindennapi hangulatát is különleges miliő jellemzi, melyben mindenki megélheti a tehetségét, legyen az játékos, edző, vagy munkatárs.

© Kelen Sport Club. Minden jog fenntartva. Készítette: Schön Dániel