fbpx
 

FelnőttSokgólos meccsen nyertünk a “mumusunk” ellen

2020-10-05

Magabiztos győzelmet aratott férfi felnőtt csapatunk az ellen az Unione ellen, amely a legutóbbi három közös szezonunkban egyaránt megfricskázta a Kelent. 

Három gólszerző a képen, közülük Kasza Dániel és Soós Dávid épp kis területen kombinálva próbálja megbontani az Unione védelmét

Unione FC – Kelen SC 1:6 (0:4) – BLSZ I. – 7 forduló
2020.10.03., szombat 11:00, III.ker.TVE utánpótlás központ, 50 néző

G.: Balogh B. (3’), Kertai D. (21’), Timári N. (30’), Balogh B. (39’), Soós D. (59’), Kasza D. (78’)

S.: Soós D. (65’)

P.: –

Összeállítás: Zima Á. – Wild T., Kertai D., Rőthy M. (Megyesi T. 69’), Egyed B. – Ayrton (Módly M. 63’) – Lukács R., Kasza D. (Pintér B. 79’), Soós D., Timári N. – Balogh B. (Koós B. 63’)

Csere: Csőke R., Koós B., Megyesi T., Módly M., Pintér B.

A III. kerületi TVE pályáján fogadta Harmati Tamás csapatát az az Unione, amely a Kelen legutóbbi három BLSZ I-es szezonjában mindannyiszor borsot tudott törni klubunk orra alá. A 2018/2019-es Kelen számára feljutással és Budapest Kupa győzelemmel záruló szezonban már szeptemberben, 2017/2018-ban októberben, a 2016/2017-es idény során pedig az utolsó előtti fordulóban, májusban győzött ellenünk az Unione, amely így joggal volt titulálható a Kelen mumusának.

Talán ez a tény is közrejátszott abban, hogy Harmati Tamás csapata ezúttal semmit nem bízott a véletlenre, és már az első félidőben igyekezett eldönteni a mérkőzés sorsát. Ebben nagy szerepe volt a Kelen jobb szárnyának, a Wild Tamás, Kasza Dániel, Lukács Richárd hármasnak, amely rendre jól kombinálva hozta helyzetbe a társakat, akik pedig nem haboztak élni a lehetőséggel. Közülük ismét eredményes volt Balogh Bence, aki így már kilenc gólnál jár hét mérkőzésen, és vezeti a bajnoki góllövőlistát, illetve Timári Norman is, aki pedig eddig minden bajnokin feliratkozott a góllövők közé, amikor pályára lépett.

Balogh Bence szabadrúgásgóljával már az első félidőben négygólos előnyre tettünk szert, ezt ünneplik éppen Rőthy Martinék, akik még kétszer betaláltak a második játékrészben

Mellettük betalált a szezont remekül kezdő Soós Dávid és a nyári igazolás Kertai Dániel, no és a többieket kiszolgáló karmester, Kasza Dániel is. Ezzel pedig biztossá vált, hogy a Kelen mumusa ezúttal nem tud annyira ráijeszteni csapatunkra, hogy pontokat hullajtson, igaz ugyanakkor, hogy tavasszal ismét találkozik majd a két együttes. Mérkőzésvégi értékelésében Harmati Tamás sem felejtette el megemlíteni, hogy a hétvégi ellenfelünk korábban bizony többször is utunkat állta.

– Örülünk az újabb győzelemnek! Nagyon készültünk erre a kilencven percre, mert az utóbbi években többször is előfordult, hogy a hazai csapat állította meg a jó sorozatunkat. Ez látszódott is a hozzáállásunkon, mert az első félidőben nagyon határozottan, hatékonyan és helyenként jó tempóban játszottunk és sikerült is eldönteni a három pont sorsát. A második félidőben, bár nagyon szerettünk volna, de már nem tudtunk azzal a hatékonysággal, pontossággal és intenzitással játszani, mint az első játékrészben. Ez valahol érthető is, hiszen az elmúlt kilenc napban négy tétmérkőzést is játszottunk. Ezért is nagyon büszkék lehetünk a játékosainkra, gratulálok mindenkinek! Szeretnék még az ellenfelünknek is gratulálni, mert ma is bizonyították, hogy igazi sportemberek!

Hajrá Kelen!

Fotók: Kanizsay Zoltán

SZERETNÉL TE IS CSATLAKOZNI A KELEN SC-HEZ?

KIEMELT TÁMOGATÓINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/mlsz.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/08/simple-noi-liga.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/sponsor-8.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/dvm.png

PARTNEREINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/select.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/nike.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/footballfactor.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/budair.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/ids.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/profilakt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/palbau-bt.png
footer_kelen_cimer

Családias közösség, folyamatos fejlődés, kiemelkedő tehetségmenedzsment – klubunk szakmai légkörét, és mindennapi hangulatát is különleges miliő jellemzi, melyben mindenki megélheti a tehetségét, legyen az játékos, edző, vagy munkatárs.

© Kelen Sport Club. Minden jog fenntartva. Készítette: Schön Dániel