fbpx
 

FelnőttMagabiztos siker visszafogott játékkal

2020-10-11

A gyors vezető gól után nehezen pörgött fel újra a Kelen a hétvégi bajnokin, egy óra játékot követően aztán tíz perc alatt négy gólt is láthattak a szurkolók – ismét megvan a három pont!

Hátul kemény, elől veszélyes – Kertai Dániel védő létére már öt gólnál jár a szezonban

Kelen SC – BMTE II. 4:1 (1:0) – BLSZ I. 8. forduló
2020.10.03., szombat 14:00, Kelen SC sporttelep, 200 néző

G.: Timári N. (6’), Kertai D. (66’), Kasza D. (75’)(76’)

S.: Wild T. (38’)

P.: –

Összeállítás: Zima Á. – Wild T., Kertai D., Megyesi T., Módly M. – Ayrton (Pintér B. 59’) – Lukács R. (Kiss G. 79’), Koós B. (Kasza D. 59’), Soós D. (Erdei A. 79’), Timári N. (György K. 79’) – Balogh B.

Cserék: Csőke R., Kiss G., György K., Pintér B., Kasza D., Erdei A., Rőthy M.

Nem lehetett teljesen elégedett Harmati Tamás a Kelen férfi felnőtt csapatának hétvégi bajnokiján, hiszen listavezető együttese az első forduló óta minden meccsen alulmaradó Budafok II-t látta vendégül, és talán joggal várhatta a mérkőzésre kilátogató kétszáz néző is, hogy gálamérkőzésnek lehet majd szemtanúja. Főleg, hogy ekként is indult a mérkőzés, hiszen Timári Norman révén már a hatodik percben előnybe került a Kelen – ezzel továbbra sincs olyan bajnoki mérkőzése a nyáron visszatért szélsőnek, amelyen ne rúgott volna legalább egy gólt. 

A vezetés megszerzését követően azonban talán túlságosan is megnyugodott a fehér-mezes hazai csapat és nem vitte dűlőre a mérkőzést. A második játékrészre aztán még ugyanazok a játékosok jöttek ki, akik az első félidőt zárták, egy óra játékot követően aztán Harmati Tamás váltott és kettőt is cserélt. Az újak frissessége pedig jót tett a meccsnek, gólerős védőnk Kertai Dániel a 66. percben megszerezte csapatunk második, saját maga idénybeli 5. gólját, majd a 72. percben szépítő vendégek találatára a csereként pályára lépő Kasza Dániel két percen belül két góllal is válaszolt, ezzel eldöntötte a mérkőzést.

Kis Kelenesek nagy hangja – utánpótlás játékosaink is buzdították hétvégén Harmati Tamás együttesét

A 66. és a 76. perc között így négy gólt is láthattak a klubunk utánpótlás játékosait is maguk közt tudó hazai szurkolók, végeredményben tehát  ezúttal is örülhetett a Kelen-család. Harmati Tamásnak ugyanakkor maradt egy kis hiányérzete a mérkőzést követően.

– A mai teljesítményünk volt a legvisszafogottabb a bajnokságban, a nyolc forduló alatt, a győzelmünk azonban nem forgott veszélyben. A minimális célkitűzéseinket teljesítettük egyénileg és csapatszinten is, így a lendületünk nem tört meg és sikerült újabb három pontot szereznünk. Egy kis hiányérzetem azért van, mert ma nem tudtunk mindent kivenni a mérkőzésből, de ez most belefért. Biztos vagyok benne, hogy a játékosaim majd mindent megtesznek, hogy a következő mérkőzésen újra a legjobb teljesítményüket tudják hozni. Gratulálok a csapatomnak a győzelemhez!

Hajrá Kelen!

Címkép: Kanizsay Zoltán

SZERETNÉL TE IS CSATLAKOZNI A KELEN SC-HEZ?

KIEMELT TÁMOGATÓINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/mlsz.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/08/simple-noi-liga.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/sponsor-8.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/dvm.png

PARTNEREINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/select.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/nike.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/footballfactor.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/budair.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/ids.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/profilakt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/palbau-bt.png
footer_kelen_cimer

Családias közösség, folyamatos fejlődés, kiemelkedő tehetségmenedzsment – klubunk szakmai légkörét, és mindennapi hangulatát is különleges miliő jellemzi, melyben mindenki megélheti a tehetségét, legyen az játékos, edző, vagy munkatárs.

© Kelen Sport Club. Minden jog fenntartva. Készítette: Schön Dániel