fbpx
 

FelnőttGyőzelem a véghajrában

2020-08-31

Gól nélküli első félidőt követően öt találatot is hozott felnőtt férfi csapatunk hétvégi bajnoki találkozója, melynek az utolsó percében sikerült megszerezni a győzelmet.

Balogh Bence duplájával a 80. percig 2-0-ra vezetett a Kelen

Kelen SC – Testvériség-Újpalota SE 3:2 (0:0) – BLSZ I. – 2. forduló
2020.08.30., vasárnap 14:30, Kelen SC pálya, 100 néző

G.: Balogh B. (51’, 67’), Soós D. (90’)

S.: Balogh B. (29’), Wild T. (62’), Zsiborás Z. (87’)

 Összeállítás: Zima Á. – Wild T., Kertai D., Rőthy M., Egyed B. (Zsiborás Z. 67’) – Ayrton (Koós B. 64’), Pintér B. – Kasza D., Erdei A. (Lukács R. 79’), Soós D. – Balogh B.

Cserék: Monori M., Bederna B., György K., Zsiborás Z., Megyesi T., Lukács R., Koós B.

Önmagának tette nehézzé a meccs végét felnőtt férfi csapatunk, amely a bajnokság 2. fordujában a vendég Testvériség ellen már 2-0-ra is vezetett, mégis a legutólsó percig küzdenie kellett a győzelemért. Ugyanakkor a végül 3-2-re végződő találkozó azt is jelenti, hogy csapatunk immár a tabella élén áll. 

Vasárnap a Testvériség együttesét fogadta Harmati Tamás csapata a Hunyadi Mátyás úton, ahol az első félidő eredménytelen játékát követően a második játékrészben már értékesíteteni is tudta helyzeteit a Kelen, hiszen a játékrész elején és közepén is betalált Balogh Bence, aki ezzel a kupagólokat követően a bajnokságban is feliratkozott a lőlapra.

A kétgólos előny birtokában aztán több hiba is becsúszott csapatunk játékába, amelyeket góllal büntetett a vendég csapat – a 80. percben egy büntetőből szépített, majd a 88. percben ki is egyenlített a Testvériség, és úgy tűnt, egy megnyert meccset hagy kicsúszni kezei közül a Kelen. A Harmati csapat ugyanakkor már idén is többször bizonyította, hogy az utolsó percekig veszélyes tud maradni, és így volt ez a vasárnapi meccs végén is, amikor a 90. percben az idén egy kivétellel minden meccsén betaláló Soós Dávid góljával ismét a Kelen került előnybe.

Előzményektől függetlenül remek látni azt a csapatot, amely így örül egy utolsó percben szerzett győztes gólnál

A játékosok Harmati Tamás nyakában ünnepeltek a gól után, amely végül a győzelmet is jelentette.

Magunknak köszönhetően elég bonyolult mérkőzés volt,  ami rengeteg tanulsággal szolgált. Ami pozitívum, hogy ismét egy győztes meccsből tudunk tanulni. Az első félidőben többet birtokoltuk a labdát, több jó támadást is vezettünk, de nem voltunk elég hatékonyak. A második játékrészben sikerült gólokat szereznünk, de a hibáink miatt majdnem pontokat vesztettünk egy megnyert mérkőzésen. A csapat azonban mindent beleadott az utolsó percekben, így sikerült megszereznünk a három pontot. Jó volt látni és érezni, hogy mennyire együtt volt a csapat az utolsó percekben és a győztes gólnál. Így kell folytatnunk tovább! Gratulálok minden játékosomnak a győzelemhez!

Hajrá Kelen SC!

Fotók: Kanizsay Zoltán

SZERETNÉL TE IS CSATLAKOZNI A KELEN SC-HEZ?

KIEMELT TÁMOGATÓINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/mlsz.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/08/simple-noi-liga.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/sponsor-8.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/dvm.png

PARTNEREINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/select.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/nike.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/footballfactor.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/budair.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/ids.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/profilakt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/palbau-bt.png
footer_kelen_cimer

Családias közösség, folyamatos fejlődés, kiemelkedő tehetségmenedzsment – klubunk szakmai légkörét, és mindennapi hangulatát is különleges miliő jellemzi, melyben mindenki megélheti a tehetségét, legyen az játékos, edző, vagy munkatárs.

© Kelen Sport Club. Minden jog fenntartva. Készítette: Schön Dániel