fbpx

Töltés

 

EgyébUtánpótlásVersenyben az elittel

2020-08-30

Két győzelemmel és egy szoros vereséggel zárta U13-as zöld csapatunk azt a biatorbágyi meghívásos minitornát, amelyen a házigazda és a Kelen mellett az utánpótlásban egyaránt kiemelkedő Pécs és Ferencváros voltak még versenyben.

Mindhárom meccsén vezetett, és ugyan kevésen múlt, végül csak kettőt nyert meg a jelenleg Harmati Tamás vezette U13-as zöld Kelen, amely egy korábbi, Viadukt elleni edzőmeccsén nyújtott játéka miatt kapott meghívást a pénteken megrendezett biatorbágyi minitornára. A már felvezetett, a cikk alján pedig tételesen is látható eredménysor nem csak azért mutat jól, mert az utánpótlásban egyaránt komoly bázisnak számító Ferencvárossal és Péccsel is pontszámban azonos teljesítményt nyújtott a így Kelen, hanem mert olykor dominálni is tudott a mérkőzéseken.

Az agresszív letámadásával ellenfeleit megzavaró U13-as csapat láthatóan sok energiát fordított arra a mérkőzéseken, hogy megmutassák: elit klubokkal is felveszik a versenyt, hiszen rengeteg futás, és magas intenzitás jellemezte a minitorna Kelen meccseit, amelyeket klubunk elnöke, Andreas van den Aker is a helyszínen tekintett meg.

Az első két találkozón a kiemelt korosztályos bajnokságban is versenytárs csapatokkal mérkőzött meg a több új igazolással kiegészült U13-as zöld csapat. A Viadukt elleni nyitómeccs 3:0-ás győzelmét követően az előző szezon zárótáblázata alapján bajnoki éllovas Fradi következett, akik ellen már a mérkőzés elején vezetett a Kelen, csapatunk pedig 1:1-es állásnál is többször támadt a győzelemért, a kialakított helyzetek ellenére végül mégis a IX. kerületi zöld-fehérek szerezték meg a győztes gólt.

Az utolsó 2×15 perces meccsen az a PMFC volt az ellenfél, amely korábban 3:2-re megverte a Fradit, így komoly fegyvertény, hogy kapott gól nélkül, 2:0-ás győzelemmel tudta zárni napi meccseit a Harmati Tamás vezette csapat. Nem meglepő, hogy a vezetőedző is büszkén beszélt a srácok teljesítményéről.

– Először is nagyon szépen köszönjük a meghívást a tornára, a gyerekek fejlődése szempontjából nagyon hasznos pár órát tölthettünk el Biatorbágyon. Nagyon büszke vagyok a játékosaimra, mert olyan hozzáállással és olyan szellemiségben léptek pályára, amit mindig szeretnék látni. Sikerült a mérkőzések nagy részében nagy nyomás alá helyeznünk az ellenfeleinket támadásban és védekezésben is. Csapatként és egyénileg is mindenki törekedett a legjobb teljesítményre, ezért nagy dicséret jár a gyerekeknek. Az pedig plusz öröm, hogy a mai napon kétszer is mi örülhettünk a hármas sípszó végén, hiszen az eredményeken túl nagyon fontos, hogy értékes, tartalmas mérkőzéseket tudtunk jó együttesek ellen játszani. Gratulálok az egész csapatnak!

Biatorbágy Mini Torna – U13
2020.08.28., péntek, Biatorbágy, Kolozsvári utca

Kelen SC: Orosz J., Ott J., Bakos B., Badar M., Balázs A., Bugya  B., Joo, Csillag S., Ébli G., Farkas G., Fenyvesi K., Gyenes L., Kuti P., Orlai M., Pintér M., Szűcs D., Tóth M., Ükös B.

Sorsolás, eredmények

Viadukt SE – Kelen SC 0:3 (0:1)

G.: Bugya B., Gyenes L., Joo

PMFC – FTC 3:2

Viadukt SE – PMFC 1:7

Kelen SC – FTC 1:2 (1:1)

G.: Pintér M.

Viadukt SE – FTC 0:5

PMFC – Kelen SC 0:2

G.: Gyenes L., Szűcs D.

Hajrá Kelen!

SZERETNÉL TE IS CSATLAKOZNI A KELEN SC-HEZ?

KIEMELT TÁMOGATÓINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/mlsz.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/08/simple-noi-liga.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/sponsor-8.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/dvm.png

PARTNEREINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/select.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/nike.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/footballfactor.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/budair.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/ids.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/profilakt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/palbau-bt.png
footer_kelen_cimer

Családias közösség, folyamatos fejlődés, kiemelkedő tehetségmenedzsment – klubunk szakmai légkörét, és mindennapi hangulatát is különleges miliő jellemzi, melyben mindenki megélheti a tehetségét, legyen az játékos, edző, vagy munkatárs.

LEGFRISSEBB HÍREINK

© Kelen Sport Club. Minden jog fenntartva. Készítette: Schön Dániel