fbpx
 

Évértékelő 2. rész – Zöld U9

2024.07.01.
Folytatjuk évértékelő sorozatunkat, ezúttal Zöld U9-es csapatunk vezetőedzője, Andrékó Tamás tekintett vissza egy élményekkel teli szezonra.

Élményekkel teli évet hagyunk magunk mögött, sok izgalmas mérkőzéssel, tornával, jókedvvel, nagy nevetésekkel, intenzív edzésekkel. A gyerekek fejlődésének üteme nagyon meglepett, különösképpen, ami az év második felét illeti. Amire mégis a legbüszkébb vagyok az a közösségünk, a 16 csodálatos kis egyéniséggel, akik tisztelik egymást, az ellenfeleket, a felnőtteket. Akik egytől egyig jószívűek, segítik a kisebbeket, megosztják egymással az utolsó kekszüket, elajándékozzák a legértékesebb focis kártyájukat. Akik sportszerűen megvigasztalják az ellenfelet meccs után, és szerényen megünneplik a saját sikereiket. Persze olyan is volt, amikor mi sírtunk, de akkor is csak biztattuk egymást, soha egy rossz szó nem hangzott el senkitől. Kiemelten fontosnak tartom a támogató szülői hátteret, szülőket, nagyszülőket, akik végig nagyon sok energiát beletéve, sportszerűen segítették, biztatták a csapatot, a gyermek-szülő-edző háromszög rájuk eső szerepét mindig betartva.  … és még VALAKINEK nagyon köszönöm a segítségét, aki nem szeretné, hogy név szerint megemlítsem, pedig önzetlenül szánta rám többször is délelőttjeit a Café Frei-ben, hogy átadja a tudását, tapasztalatait a gyermekekkel és a focival kapcsolatban.

SZERETNÉL TE IS CSATLAKOZNI A KELEN SC-HEZ?

KIEMELT TÁMOGATÓINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/mlsz.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/08/simple-noi-liga.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2022/08/tippmix.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/sponsor-8.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/dvm.png

PARTNEREINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/select.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2022/08/ziccer.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/nike.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/footballfactor.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/budair.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/ids.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/profilakt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/palbau-bt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2022/02/ujbuda-liga.png
footer_kelen_cimer

Családias közösség, folyamatos fejlődés, kiemelkedő tehetségmenedzsment – klubunk szakmai légkörét, és mindennapi hangulatát is különleges miliő jellemzi, melyben mindenki megélheti a tehetségét, legyen az játékos, edző, vagy munkatárs.

© Kelen Sport Club. Minden jog fenntartva. Készítette: a NUI Design csapata