fbpx
 

Évértékelő 1. rész – Zöld U8

2024.06.27.
Utánpótlás csapataink számára lezárult a 2023/24-es szezon, így elindítjuk évértékelő rovatunkat, melynek első részében Zöld U8-as csapatunk vezetőedzője, Meinhardt Bence mesélt az elmúlt esztendő történéseiről.

Hihetetlen év volt… Nagyon büszke vagyok a gyerekekre, mert rengeteget fejlődtek az elmúlt egy évben. A szezon egésze alatt bizonyították, hogy óriási szívük van és mindent megtesznek azért, hogy a lehető legsikeresebb módon képviseljék a klubot. Nincs könnyű dolgom, hogyha arról kéne nyilatkoznom, hogy mire vagyok a legbüszkébb. Fantasztikus pillanat volt a Nemzetközi Youth Talent Cup-on elért bronzérem, de igazából a legtöbb meccset fel lehetne emlegetni ennél a témánál. Hogy jól játszottunk-e minden meccsen? Aligha… De egy dolog mindig jellemző volt ezekre a csodálatos gyerekekre. Ez pedig a hihetetlen akarat és szenvedély a futball iránt. Úgy gondolom, hogy nagyon jó úton vagyunk, de sok dolgunk van még! A győztes mentalitás adott, a játék egyre jobban néz ki, a következő szezonban kulcsfontosságú lesz, hogy a csapategységen is csiszolni tudjunk, mert azon a területen van hiányérzetem, hogyha a szezonra gondolok. Folytatjuk tovább és a jövőben is azért fogunk dolgozni, hogy a lehető legbüszkébbé tegyük az egész Kelen családot! Köszönöm az egész csapat nevében mindenkinek, aki hozzájárult a fejlődésünkhöz ebben a szezonban! Hajrá Kelen!

SZERETNÉL TE IS CSATLAKOZNI A KELEN SC-HEZ?

KIEMELT TÁMOGATÓINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/mlsz.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/08/simple-noi-liga.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2022/08/tippmix.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/sponsor-8.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/dvm.png

PARTNEREINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/select.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2022/08/ziccer.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/nike.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/footballfactor.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/budair.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/ids.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/profilakt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/palbau-bt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2022/02/ujbuda-liga.png
footer_kelen_cimer

Családias közösség, folyamatos fejlődés, kiemelkedő tehetségmenedzsment – klubunk szakmai légkörét, és mindennapi hangulatát is különleges miliő jellemzi, melyben mindenki megélheti a tehetségét, legyen az játékos, edző, vagy munkatárs.

© Kelen Sport Club. Minden jog fenntartva. Készítette: a NUI Design csapata