fbpx
 

Évértékelő 3. rész – Zöld U17

2024.07.02.
Országos Alap bajnokságban ezüstéremig menetelő Zöld U17-es csapatunk vezetőedzője, Oláh Attila értékelte csapata szezonját.

A csapat január 14-én kezdte meg az évet az első edzéssel. Jelentős változás volt, hogy Csáki Alex személyében új erőnléti edzője lett a fiúknak! Az edzések felépítése így jelentősen átalakult, viszont a játékosok erőnléte folyamatosan fejlődött. Ennek egyik ékes bizonyítéka volt, hogy a csapat gólhátrányból és a 2. félidőben sokszor visszajött a mérkőzésekbe! A csapat forgatása az őszi bajnoksághoz hasonlóan nem változott! Minden meccs 4-5 új kezdőjátékossal indult az előző fordulóhoz képest. A játékosok így folyamatosan játékban, versenyben várták a hétvégi fordulókat. Jól kezdtük a szezont, mert folyamatosan jöttek a győzelmek, és a Fradi legyőzése a kupában plusz energiákat mozgósított a csapat számára, de mint mindig a mi csapatunknál is volt visszaesés. Sajnos úgy alakult a kupa sorsolás, hogy 4 napon belül két kiemelkedő csapattal játszottunk (MTK, Illés Akadémia) és 2 nagyarányú vereséget szenvedtünk. A csapat bizonyította a mentális erejét és felállt a padlóról a ko. vereségek után, és visszatalált a győzelmek útjára! Egész évben a dobogón voltunk és a hajrában nem is adtuk ki a kezünkből az éremszerzést. A bajnokság során a csapat végig kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtva megérdemelten szerezte meg a 2. helyet egy országos bajnokságban! Minden játékos hozzátette a maga teljesítményét játékpercektől függetlenül, mindig csapatként játszottunk. A jelszavunk is az volt, hogy együtt! Mert mindenki támad és mindenki védekezik. Mégis, ha ki kellene emelni játékosokat, akkor a felnőtt csapatnál edződő Szentkirályi, Bittera, Balázs hármast emelném ki, mert a csapat közvetlen védekezése az Ő vezérletükkel valósult meg. Nem véletlen, hogy a Kelen SC csapata kapta a 2. legkevesebb gólt a bajnokság során! Továbbá Kutsera Kristóf támadó középpályásként kis szerencsével 12 találatával majdnem gólkirály lett úgy, hogy 3 meccsen nem játszott! Végezetül, minden csapatnak szüksége van egy vezérre a pályán és az öltözőben egyaránt! Csapatkapitányként Kovács Levente őskelenesként végezte kiválóan a dolgát, kár, hogy sérülések miatt csak 10 meccsen tudta segíteni a csapatot góljaival és gólpasszaival! Ez a siker egy hosszú út eredménye, mert a játékosok az elmúlt években folyamatosan fejlődtek minden téren a korábbi edzők(edzőik) kezei alatt, ahogy kell egy korosztályos képzési rendszerben!
Remélem, hogy erőtől duzzadva és önbizalommal telve készen állnak az újabb kihívásokra és megmérettetésre, amit az U19, illetve a felnőtt futball kínál számukra!
Jó közösséget és jó játékosokat vezethettem a 2023/2024-es szezonban!

Köszönöm Fiúk, sok sikert! Hajrá Kelen!

SZERETNÉL TE IS CSATLAKOZNI A KELEN SC-HEZ?

KIEMELT TÁMOGATÓINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/mlsz.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/08/simple-noi-liga.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2022/08/tippmix.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/sponsor-8.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/dvm.png

PARTNEREINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/select.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2022/08/ziccer.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/nike.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/footballfactor.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/budair.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/ids.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/profilakt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/palbau-bt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2022/02/ujbuda-liga.png
footer_kelen_cimer

Családias közösség, folyamatos fejlődés, kiemelkedő tehetségmenedzsment – klubunk szakmai légkörét, és mindennapi hangulatát is különleges miliő jellemzi, melyben mindenki megélheti a tehetségét, legyen az játékos, edző, vagy munkatárs.

© Kelen Sport Club. Minden jog fenntartva. Készítette: a NUI Design csapata