fbpx
 

FelnőttEgy lépéssel közelebb

2020-12-10

Egy híján csupa győzelem, és meccsenként átlagosan több, mint három rúgott gól – így zárta az őszt az Ikarus ellen a felnőtt Kelen, amely jó úton jár ahhoz, hogy rögtön visszajusson az NBIII-ba.

György Kristóf először talált be első számú felnőtt csapatunkban, ami épp a 100. jegyzett gólja volt karrierje során

Ikarus BSE – Kelen SC 0:2 (0:1) – BLSZ I. – 15. forduló
2020.12.09., szerda 19:00, Ikarus BSE pálya

G.: Pintér B. (34’), György K. (92’)

S.: Soós D. (65’)

P.: –

Összeállítás: Zima Á. – Kertai D., Rőthy M., Egyed B. – Wild T. (Módly M. 19’, Zsiborás Z. 80’), Pintér B., Ayrton, Kiss G.(Timári N. 68’) – Koós B., Soós D. (György K. 77’), Erdei A.

Cserék: Csőke R., Balogh T., György K., Zsiborás Z., Megyesi T., Timári N., Koós B.

2020 tavaszán a koronavírus miatt félbeszakították az NBIII-as bajnokságot és az aktuális zárótabella alapján hirdette ki a Magyar Labdarúgó Szövetség az osztályok feljutóit és kiesőit – az épp hat új játékossal megerősített Kelennek pedig már nem adatott lehetősége a felzárkózásra, és a BLSZ I. osztályában kezdte a 2020/2021-es szezont. A kezdeti borún aztán felülkerekedett a tettvágy, és Harmati Tamásék a bajnokság első percétől kezdve egy határozott célért meccselnek hétről-hétre: jusson vissza a Kelen az országos harmadosztályba. Félúton a cél felé kijelenthetjük: jó úton jár a csapat.

Ennek elsőszámú jele, hogy 14 mérkőzésen szerzett 13 győzelmével magabiztosan vezeti felnőtt férfi csapatunk a bajnokságot, miközben megsüvegelendő, hogy dominálja is párharcait. Klubunk ugyanis nem csak a legtöbb gólt rúgta (45) a félszezonban, de a legkevesebbet is kapta (12) a versenytársak közül – előbbihez járult hozzá Pintér Bence, és az U19-es csapatból feljátszó György Kristóf egy-egy találattal az Ikarus elleni, utolsó őszi meccsen.

Ezzel az ifjú György Kristóf már négy különböző sorozatban is betalált a szezonban, hiszen a korosztályos Kelenben meccsenként szerzett egy-egy gólja mellett a Budapest Kupában kétszer, második számú felnőtt csapatunkban pedig kilenc meccsen nyolcszor rezgette meg a hálót.

A csapat ennek ellenére nem top formáját nyújtotta az Ikarus vendégeként, erejét azonban jól mutatja, hogy így is nyert magabiztosan. Vezetőedzőnk, Harmati Tamás sem volt különösen elégedett a szerdai mérkőzéssel kapcsolatban, az őszi szezonra visszatekintve viszont annál inkább.

Nagyon nehéz mérkőzést játszottunk. Az első gólt egy kicsit későn sikerült megszerezni, mert a helyzeteink már korábban is megvoltak hozzá, a másodikat pedig csak az utolsó pillanatokban. A mai napon a kapufák mind kifelé pattantak és a lövéseink is mind célt tévesztettek, így végig mérkőzésben maradt a hazai csapat és helyenként jól is játszott. Nem találtuk meg a ritmust, így egy kicsit jogos volt a kritika a játékunkat illetően, de ha az egész őszit teljesítményünket nézzük, akkor nagyon büszkék lehetünk a játékosokra. Gratulálok nekik az újabb fontos három pont megszerzéséhez, és a stábomnak is gratulálok az őszi szezonban nyújtott hozzáállásukért és munkájukért!

 Hajrá Kelen!

Fotó: Kanizsay Zoltán

SZERETNÉL TE IS CSATLAKOZNI A KELEN SC-HEZ?

KIEMELT TÁMOGATÓINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/mlsz.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/08/simple-noi-liga.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2022/08/tippmix.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/sponsor-8.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/dvm.png

PARTNEREINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/select.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2022/08/ziccer.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/nike.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/footballfactor.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/budair.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/ids.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/profilakt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/palbau-bt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2022/02/ujbuda-liga.png
footer_kelen_cimer

Családias közösség, folyamatos fejlődés, kiemelkedő tehetségmenedzsment – klubunk szakmai légkörét, és mindennapi hangulatát is különleges miliő jellemzi, melyben mindenki megélheti a tehetségét, legyen az játékos, edző, vagy munkatárs.

LEGFRISSEBB HÍREINK

© Kelen Sport Club. Minden jog fenntartva. Készítette: a NUI Design csapata