fbpx
 

FelnőttGyőzött a csapat

2020-12-07

Komoly hiányzói ellenére is nyert Csepelen a felnőtt Kelen, amely egymást jól kiegészítve futballozott, és csapatként bizonyult jobbnak.

Újabb két góljával átvette a vezetést a góllövőlistán Timári Norman, igaz az eddigi éllovas Balogh Bence sérülés miatt nem léphetett pályára.

Csepel FC – Kelen SC 1:2 (0:1) – BLSZ I. 9. forduló
2020.12.06., vasárnap 13:00, Csepel Stadion

G.: Timári N. (41’)(46’)

S.: Pintér B.(78’), Egyed B.(82’), Erdei A. (91’), Timári N. (94’)

P.: –

Összeállítás: Zima Á. – Kertai D., Rőthy M., Egyed B. – Wild T., Pintér B., Ayrton, Módly M. – Timári N. (György K. 95’), Soós D. (Koós B. 74’), Erdei A.

Cserék: Csőke R., György K., Kiss G., Zsiborás Z., Lőrincz D., Megyesi T., Koós B.

Egy kisebb megbotlást követően visszatért a győztes útra Harmati Tamás csapata, amely a bajnokság korábbról elhalasztott, és Miklós napján bepótolt fordulójában a Csepel FC vendége volt. A tabellán második – bár hat pont hátrányban lévő – hazaiak ellen ez már a második találkozója volt idén felnőtt férfi csapatunknak, amely ahogy nyáron a kupában, ezúttal is csak büntetőrúgást követően kapitulált. Az augusztusi meccsen ez akkor a Csepel továbbjutását jelentette, a mostani bajnokin viszont már csak szépítőgól volt a tizenegyes, hiszen a Timári Norman vezette Kelen így is magabiztosan gyűjtötte be a három pontot.

A nyáron visszatért szélső két, lélektanilag remek pillanatban talált be a mérkőzésen, hiszen az első félidő lefújását megelőzően a 41. percben, majd rögtön a második játékrész első pillanataiban szerezte csapatunk góljait, ezzel megalapozta, hogy önbizalommal telve futballozhasson Harmati Tamás együttese a visszamaradó játékpercekben. És ez így is történt, a csapat játékosai remekül segítették egymást, egységesen és koncentráltan játszottak, lényegében helyzetig sem engedték jutni az ellenfelet.

A mérkőzés végén aztán egy tapasztalt szurkoló számára is ritkán látható jelenetet követően kapott büntetőt a hazai csapat, hiszen a játékvezető úgy ítélt tizenegyest egy szögletet megelőző, tizenhatoson belüli tömörülést követően, hogy nem is került még játékba a labda. A lényegében mindenki számára érthetetlen, de elfogadott döntést követően a harmadik góljára törő Kelen egyértelmű győzelme helyett szépített a hazai csapat, bár ez már sokat nem számított, hiszen tiszta fejjel játszva megőrizte előnyét csapatunk, és továbbra is a tabella élén várja az őszi szezon utolsó bajnoki mérkőzését.

Harmati Tamás nem csak a megszerzett három pont miatt lehetett elégedett, hanem mert olyan játékosok hiányában is magabiztosan győzött együttese, akik magasabb osztályokban is bizonyították már, hogy adott csapatuk erősségeinek számítanak.

– Gratulálok mindkét csapatnak, nagyon küzdelmes mérkőzést játszottunk, ahol még a pályával is meg kellett küzdeni. Tudtuk, hogy mi vár ránk és azt is, hogy mit szeretnénk, úgyhogy a felkészülésünk adva volt és szerencsére nagyon jól sikerült, a sok hiányzó ellenére is. A 90 perc során végig nagyon együtt volt a csapat, az utolsó pillanatokig minden úgy alakult ahogy elterveztük. Kétgólos vezetésnél megvolt a lehetőségünk a harmadik, mindent eldöntő gólra is, de nem sikerült. Nagy bajt ez nem okozott, mert bár átadtuk a területet és a kezdeményezést a hazaiaknak, veszélyes helyzetig nem jutottak, mert jól zártuk a területeket. Az utolsó percekben kialakult eseményekről pedig nem fogok beszélni, túl vagyunk rajta, örülök, hogy ilyen szinten helytálltunk azokban a pillanatokban is, amikor tényleg nem volt könnyű. Boldogok vagyunk az újabb három pont megszerzéséért és büszkék arra, hogy ezt tényleg nem a Mikulás hozta, hanem a mi érdemünk volt. Ugyanakkor nem értékeljük túl az eredményt, és most már minden idegszálunkkal a szerdai mérkőzésre koncentrálunk!

Az említett, szerdai mérkőzés az őszi szezon utolsó találkozója lesz, a 19:00-kor kezdődő meccsen Timári Normanék az Ikarus vendégei lesznek.

Hajrá Kelen!

Fotó: Kanizsay Zoltán

SZERETNÉL TE IS CSATLAKOZNI A KELEN SC-HEZ?

KIEMELT TÁMOGATÓINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/mlsz.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/08/simple-noi-liga.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2022/08/tippmix.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/sponsor-8.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/dvm.png

PARTNEREINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/select.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2022/08/ziccer.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/nike.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/footballfactor.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/budair.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/ids.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/profilakt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/palbau-bt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2022/02/ujbuda-liga.png
footer_kelen_cimer

Családias közösség, folyamatos fejlődés, kiemelkedő tehetségmenedzsment – klubunk szakmai légkörét, és mindennapi hangulatát is különleges miliő jellemzi, melyben mindenki megélheti a tehetségét, legyen az játékos, edző, vagy munkatárs.

LEGFRISSEBB HÍREINK

© Kelen Sport Club. Minden jog fenntartva. Készítette: a NUI Design csapata