fbpx
 

LányokCsattanós válasz

2022-04-05

A Csepel ellen szinte már megnyert, majd váratlanul mégis elbukott fiaskó után a ZTE ellen az első perctől az utolsóig előnyben játszott felnőtt női zöld csapatunk, amely remek módját választotta annak, hogy tudassa versenytársaival: felállt a pofonból.

A kisebb sérülése ellenére is pályán maradó Ramor Korinna (22) tette fel az i-re a pontot az 59. percben, amikor góljával kialakította a 6-0-ás végeredményt

A Zalaegerszeg ellen aratott hatgólos győzelmével továbbra is versenyben van a feljutásért felnőtt női zöld csapatunk, amely jelenleg az NBII. harmadik, osztályozót érő helyén áll, következő ellenfele azonban épp a jelenleg második, feljutó helyen álló Fehérvár lesz.

A feljutásért vívott harcban sokáig úgy tűnt, hogy mindent jól csinál idén felnőtt női zöld csapatunk, amely győzelemmel kezdte a 2022-es évet, majd az edzőváltást követően is győzelmekkel folytatta azt, többek közt a listavezető Szekszárd csapatán is felülkerekedve. A sormintába aztán egy lényegében már megnyert találkozón furcsa módon elszenvedett vereség rondított bele az előző fordulóból, amikor a Csepel tudta legyőzni Kun István csapatát.

A csalódást keltő eredmény után a legutóbbi hétvégén a meccs előtt hetedik helyezett ZTE ellen javíthattak lányaink, akik nem sokáig vártak azzal, hogy éljenek a lehetőséggel: már az első percben megszerezte vezetést csapatunk, Zán-Fábián Panna góljával! Még szinte nem is zárult le teljesen a lányok gólöröme, amikor a csapat házi gólkirálya, Bernhardt Bernadett is betalált a kapuba, ezzel a harmadik percben már 2-0 volt az állás. A félidőben még kétszer találtunk a kapuba, előbb Bernhardt Barbara büntetőből, majd a hozzá hasonlóan 11 bajnoki gólnál járó csapatkapitány, Barkóczi Bernadett akcióból.

A második játékrész is Kelen góllal kezdődött, és ismét Zán-Fábián Panna sokkolta egy gyors góllal a vendégeket, akik ezúttal nem egy, hanem két perccel a középkezdés után kapituláltak. Az i-re a pontot aztán Ramor Korinna tette fel, aki már a félidőben jelezte, hogy kisebb sérüléssel bajlódik, végül mégis a pályán maradt, és az 59. percben góllal hálálta meg Kun István bizalmát.

A lányok vezetőedzője érthető módon elégedetten értékelt a meccs után.

– A múltheti kisiklásra csattanós választ adtak a lányok a mérkőzés első három percében – kezdte a vezetőedző, Kun István. – Bebizonyították, bármi történjen a pályán kívül és a pályán belül, a foci mindenek fölött van. Mindenkinek gratulálok az egész mérkőzésen mutatott hozzáálláshoz és teljesítményhez!

Felnőtt női zöld csapatunk legközelebb hétközi fordulót játszik, április 12-én kedden 18:00-tól a közvetlen rivális MOL Fehérvár FC csapatát fogadja a Kelen Sporttelepen. Legyünk együtt minél többen, és szurkoljuk ki a lányoknak közösen az élvonalba jutást!

Hajrá Kelen!

Fotó: Kanizsay Zoltán

 

SZERETNÉL TE IS CSATLAKOZNI A KELEN SC-HEZ?

KIEMELT TÁMOGATÓINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/mlsz.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/08/simple-noi-liga.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/sponsor-8.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/dvm.png

PARTNEREINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/select.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/nike.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/footballfactor.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/budair.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/ids.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/profilakt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/palbau-bt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2022/02/ujbuda-liga.png
footer_kelen_cimer

Családias közösség, folyamatos fejlődés, kiemelkedő tehetségmenedzsment – klubunk szakmai légkörét, és mindennapi hangulatát is különleges miliő jellemzi, melyben mindenki megélheti a tehetségét, legyen az játékos, edző, vagy munkatárs.

© Kelen Sport Club. Minden jog fenntartva. Készítette: a NUI Design csapata